Jump to content

stavrosTs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stavrosTs

  1. Δύο ερώτησούλες που ξέρω ότι σίγουρα έχουν απαντηθεί αλλά τις κάνω, αυτές οι ROM δουλεύουν στο ελληνικό ΤΥΤΝ και επίσης αν στραβώσει κάτι πως βγαίνουν, ας μου στείλει κάποιος pm άμα είναι.
  2. Δεν κατάλαβα τι εννοείς; Δεν αλλάζει με το shift+space. Σημειώνω ότι έχω γυρίσει να βλέπω σε Αγγλικά αντί για Ελληνικά τα windows.
  3. Να κάνω μία γρήγορη ερώτηση παρόλο που είμαι σίγουρος ότι έχει απαντηθεί αλλά που να ψάχνω τώρα (σόρρυ). Πως αλλάζει (άμα μπορείς) να γράφει Ελληνικά το πληκτρολόγιο. (είναι αγορασμένο από VODAFONE)?? Ευχαριστώ. :lol:
  4. 'Εχω double play από τέλη Αυγούστου (αίτηση αρχές Ιουλίου). Εάν εξαιρέσεις δύο φορές που δεν είχα τηλέφωνο για λίγα λεπτά (μου το έφτιαξαν αμέσως αφού έστειλα email) δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Από ότι ακούω πάντως από άλλους φίλους με άλλες εταιρείες έχω τα λιγότερα προβλήματα. Είμαι ευχαριστημένος αν και οι ταχύτητες που υπόσχονται δεν τις πιάνει κανένας ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να βελτιώσουν τις υποδομές τους και να πιάνουμε και εμείς αυτά που πληρώνουμε. Το 21,90 είναι doubleplay με mycosmos χωρίς απεριόριστα :X δηλαδή αστικά και υπεραστικά τηλέφωνα αλλά αστική χρέωση για Ελλάδα και κάποιες χώρες εξωτερικού, θεωρώ αντέγραψαν την ΟΝ εδώ. Εμένα πάντως δεν με ενδιαφέρει αφού χρησιμοποιώ Skype.:lol: Πάντως γενικά όλες πάνω κάτω ίδιες είναι έχουν ριχτεί με τα μούτρα να πάρουν κόσμο και μετά κάνουν τις υποδομές και τις αναβαθμίσεις.
  5. Έχω την εντύπωση ότι περάσαν τα δέκα λεπτά. Τι σου είπαν;:D
×
×
  • Create New...