Jump to content

spyzit

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by spyzit

  1. Υπάρχει κανένας εκεί που να άλλαξε την headunit του στερεοφωνικού χωρίς να κρατησει την εργοστασιακή? Η οθόνη με τις ενδείξεις για τον κλιματισμό αλλάζει με αυτη από το απλό type-r η οποία έχει πάνω και τα κουμπακια για να αλλάζεις την ώρα. Το πρόβλημα είναι με τον κόκκινο φωτισμό της. Ξέρετε αν η οθόνη από το 1.4 base δέχεται ενδείξεις κλιματισμού?
  2. Εδώ εμένα μου χρέωσε βαση για το ηχοσυστημα και τα λαμαρινακια 210€.αλητες....ου μπλέξεις
  3. Υπάρχει κανένας εκεί που να άλλαξε την headunit του στερεοφωνικού χωρίς να κρατησει την εργοστασιακή? Η οθόνη με τις ενδείξεις για τον κλιματισμό αλλάζει με αυτη από το απλό type-r η οποία έχει πάνω και τα κουμπακια για να αλλάζεις την ώρα. Το πρόβλημα είναι με τον κόκκινο φωτισμό της. Ξέρετε αν η οθόνη από το 1.4 base δέχεται ενδείξεις κλιματισμού?
  4. Στις 20000 τακάκια????Γι αυτο πήγε τόσο 120€ είναι περίπου το 2ο
  5. Μας διεψευσε ο Σαρακάκης τελικά. 3 Ιανουαριου στα χέρια μου.Το αυτοκίνητο ήρθε στην αντιπροσωπέια το βράδυ των Χριστουγέννων.Αλλα ποιός πληρώνει τέλος για 2 μέρες.(Υπαρχει θεός τελικα).Αναμονή τέλος.Νόμιζα ότι δε θα γράψω ποτέ το "καλο κουράγιο" στους υπόλοιπους έχοντας ερθει το δικό μου.Καλη χρονια
  6. Εγω όταν μίλησα με τα κεντρικά στις αρχές Νοέμβρη όταν και έληγε ο χρόνος της αναμενόμενης παράδοσης(παραγγελία 23 Ιουνίου) για το δικό μου, μου είπαν ότι οι 5 μήνες ήταν αναμενόμενος χρόνος παράδοσης τότε. Ο χρόνος τώρα είναι 7 μήνες και πάνω κι αυτό γιατί υπάρχει πλέον πρόβλημα και με τα χρώματα. Ειδικά στο μαυρο, το κόκκινο και το μπλε. Σας το ξανάπα μην πιστεύετε αντιπροσώπους. Κι εσείς αν ήσασταν αντιπρόσωποι σιγά μη λέγατε σε πελάτη ότι θα χρειαστει να περιμένει ένα 8μηνο για να πάρει αυτοκίνητο. ΌΤΙ ΜΑς βρήκε μας βρήκε τώρα. 3 Φλεβάρη και βλέπουμε. Υπομονή
  7. Το χω ξαναγράψει θα το ξαναγράψω και τώρα για όσους αγχώνεστε. Οσοι δεν πήγατε σε αντιπροσωπεία που να είχε κάνει παραγγελίες πριν ενδιαφερθεί πελάτης επόμενη εξέλιξη πιθανόν να έχετε 3 Φλεβάρη και πέρα. Εγω το παρήγγειλα 23 Ιουνίου και γράφω πιθανόν γιατι ακόμα και στα κεντρικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Αντιπροσωπο μην πιστεύτε. Θα παεί μακριά η βαλίτσα. mrk2079 να μη σε απογοητέυσω αλλα δύσκολο σε βλέπω για Γενάρη. Μακάρι αλλα....Αν και ρε παιδιά από μια άποψη λογικό είναι. Ενα εργοστάσιο (Swindon) για να καλύψει πανευρωπαικά τη ζήτηση είναι πολύ λιγο και σκεφτείτε ότι δεν βγάζει μόνο το συγκεκριμένο μοντέλο. Στο Σαρακάκη μου είπαν ότι η ζήτηση είναι 4πλάσια από την παραγωγή. Χωρίς να υπολογίζουμε και το πρόβλημα ότι έχουν τρελαθεί οι πάντες και το θέλουν μαυρο. Αν και πλέον σε όλα τα χρώματα υπάρχει πρόβλημα. Περαστικά μας.
  8. Ti hmeromhnia lazman?Ennow poia mera tou Iouniou?
  9. Αφού δεν το πήραμε τώρα καλο Φλεβάρη παιδιά. Ξαναμίλησα με κεντρικά στον Σαρακάκη. Επόμενο καράβι 22-25 Γενάρη. Η αύξηση της παραγωγής προγραμματίζεται για αρχές άνοιξης. Τότε θα αναλάβει και η καινούρια βαρδια στο Swindon. Εγώ πάντως θα κάνω την προσπάθειά μου. Θα στείλω γράμμα.....στον ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ!
  10. Εγω θα το ξαναπω για άλλη μια φορά.Καλη η αξιοπιστία της, σκυλια τα αυτοκινητά της αλλα πολύ πίσω ρε παιδιά σε εξυπηρέτηση. Λυπάμαι ήδη και τα λεφτά που θα τους δίνω για τα service. Ακου να παίρνεις στο κέντρο διανομής και να μην ξέρουν πότε ακριβώς θα έρθει. Ντενεκέδες μ'ολη τη σημασία της λέξης. Πως δε με παρέπεμψαν σε καμιά χαρτορίχτρα για το χρόνο παράδοσης .Μόνο αυτό δεν ακουσα....
  11. Μακάρι να το πάρεις μέσα στο Δεκέμβρη όπως λες αν και το βλέπω δύσκολο. Στην επικοινωνία που είχα με το κέντρο διανομής (Σαρακάκης να μας φυλάει ο θεός!) μου είπαν ότι στην καραβιά του μήνα (δλδ 24-27 Νοεμβρίου) περίμένουν αυτοκίνητα που παραγγέλθηκαν 5-6 μήνες πριν. Αν πράγματι ισχύουν αυτά που σου είπαν λογικά υπολογίζοντας 7-8 ημέρες το τελωνείο, 4-5 Δεκεμβρίου θα πρέπει να το πάρεις. Εγω το παρήγγειλα σε μάυρο από 23 Ιουνίου και το περιμένω ακόμα και όπως μου είπαν πάλι από το κέντρο 90% δεν θα το πάρω τωρα. Τα άσχημα νέα έιναι ότι καραβι δυστυχώς Δεκέμβρη δεν έχει και το επόμενο θα έρθει 23-27 Γενάρη, οπότε μιλάμε για Φλεβάρη παράδοση. Ο κύριος με τον οποίο μίλησα και ισχυρίστηκε πως ήταν διευθυντής πωλήσεων για την επαρχία(δεν το αμφισβητώ) με διαβεβαίωσε ότι το Φλεβάρη το δικό μου θα είναι σίγουρα μέσα στην παρτίδα(ακουσον ακουσον 7 μήνες μετά!-Ούτε Ferrari να έπαιρνα). Δυστυχώς το πρόβλημα όλο βρίσκεται στο γεγονός ότι και η κουτσή Μαρία το χει παραγγείλει σε μαυρο(60% των συνολικών παραγγελιών) και το εργοστάσιο δεν μπορεί να καλύψει τη ζήτηση. Υποτίθεται ότι η απάντηση που πήρα και τη μεταφέρω σε όλους σας βγήκε από τα πλέον επίσημα χείλη. Η δικιά μου υπομονή πάντως αρχίζει και μετατρέπεται σε οργή. Έχω μείνει χωρίς αυτοκίνητο για 5 μήνες και να δούμε για πόσο ακόμα. Κουράγιο στους ομοιοπαθείς...φαντάζομαι δεν είστε λίγοι. ***Προς αποφυγή παρεξηγήσεων :όλα τα παραπάνω αφορούν το 1.8 σπορτ και μάλιστα σε μαύρο χρώμα και για επαρχία.Δεν έχω ιδεά για τα υπόλοιπα χρώματα και για την Αθήνα τι συμβαίνει.
  12. Αν μου έλεγες για μια μόνο αντιπροσωπεία θα έλεγα ότι μπορεί να υπήρξε καποια ακυρωση ή ότι μπορεί να είχαν παραγγελθεί κάποια κομμάτια χωρίς να υπάρχει ζήτηση αλλα 6 αντιπροσωπείες παραπάει. Τι να πω ρε παιδιά. Μακάρι να μπορούσες να παραγγείλεις αυτοκίνητο μέσω ιντερνετ. Να μην ξαναπατήσω ούτε σε αντιπροσωπεία, ούτε σε καταστημα και να χω το κεφαλι μου ήσυχο απο το να ακούω την κάθε ανακρίβεια, την κάθε δικαιολογία από τον κάθε μπούφο αντιπρόσωπο. Πάντως η honda για να λέμε και τα άσχημα σε σχέση με εξυπηρέτηση έιναι πολύ πίσω από πολλές άλλες εταιρίες(ελέω Σαρακακη φαντάζομαι).
  13. Καταρχην καλορίζικο. Επειδή πήρα στον Σαρακάκη και μίλησα με επιθεωρητή πωλήσεων και επειδή μετά το post σου κατάλαβα ότι με φούσκωσε ένα κάρο παπαρίες (για πανελλαδικους κωδικούς παραγγελίας που δεν αμφισβητούνται και δεν προσπερνιούνται από κανέναν) θα ήθελα αν γίνεται να με ενημερώσεις για την αντιπροσωπεία και τις πινακίδες του αυτοκινήτου ή τον αριθμό πλαισιού με ένα mail στο spyzit@otenet.gr. Μόνο και μόνο για την ικανοποίηση την ηθική και που δε θα ξέρει τι να μου απαντήσει. Εκτός κι αν μιλάμε για άλλη έκδοση αυτοκινήτου. Εγω αναφέρομαι στο 5θυρο το Sport(οχι executive). Θα σου είμαι ευγνώμων.
  14. Καταρχήν καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για τις χρησιμες παρατηρήσεις που καταθέτετε. Παρήγγειλα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σε μαύρο χρώμα τέλη Ιουνίου με προοπτική να το παραλάβω τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου. Πριν από λίγη ώρα επικοινωνόντας με τον αντιπρόσωπο της εταιρίας στην πόλη που ζώ ( Ιωάννινα) πληροφορήθηκα ότι η παραγγελία θα καθύστερήσει επ'αόριστον λόγω αδυναμίας της εταιρίας να καλύψει στον πρόβλεπόμενο χρόνο τις παραγγελίες στο συγκεκριμένο χρώμα. Με απλα λόγια φασολάκια ο χρόνος παράδοσης στους 4 μήνες. Για να πληροφορήσω και τους φίλους που σκέφτονται να το αγοράσουν στο συγκεκριμένο χρώμα η απάντηση του αντιπροσώπου ήταν ότι η καθυστέρηση για την οποία μιλάμε περιγράφεται από το εξής. Αν υπάρχουν 500 αυτοκίνητα αυτη τη στιγμή σε παραγγελία χρώματος μαυρου το εργοστάσιο στέλνει κάθε μηνα 100 ή ίσως ούτε 100 ή ούτε 50. Το πρόβλημα μου ξεκινά απο το γεγονός ότι οταν εκανα την παραγγελία αφησα το παλιο μου αυτοκίνητο ως προκαταβολή το οποίο μαλιστα έχει ήδη μεταπωληθεί. Όποιος έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν παρόμοια κατάσταση και γνωρίζει αν υπάρχει τρόπος να μην κάτσω με σταυρωμένα χέρια όπως υποθέτω και πολλοί άλλοι αν ισχυουν τα δεδομένα που ανεφερα ας τα κάνει γνώστα σε όλους. Δλδ αν μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε κάπου γιατι φαντάζομαι ότι στις τοπικες αντιπροσωπείες μόνο άκρη δε θα βρούμε.Εννοω αν υπάρχει τρόπος για μια περισσότερο υπέυθυνη απάντηση για το χρόνο παραδοσης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...