Jump to content

Elias_D

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Elias_D

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

Elias_D's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δηλαδή για να καταλάβω: Το Navimate σε θέματα πληρότητας έχει χειρότερους χάρτες Αθηνών από το ΤΟΜ ΤΟΜ?? Αλλιώς δεν καταλαβαίνω τον λόγο αυτής της πραγματικά γεμάτης ξενομανίας επιλογής μερικών μερικών...
  2. Αυτό θα ήταν καλύτερο να το αφήσεις να το κρίνει ο χρόνος και ο κόσμος που διαθέτει και εμπιστέυεται το Navimate..χωρίς να υπολογίζει σε σενάρια πτώχευσης όπως εσύ.
  3. Ατυχές το παράδειγμα σου...το αν είναι καλός ή όχι ο επεξεργαστής αυτό είναι θέμα QTEK το αν παίζει καλύτερα το Navimate με μικρούς επεξεργαστες είναι επίσης εικασία σου. Αυτό γιατι πολύ απλα το Navimate παίζει ακόμη καλύτερα σε 400 ΜHΖ επεξεργαστές.
  4. Οταν αναφέρεστε στο ΤΟΜ ΤΟΜ μην ξεχνάτε ότι μιλάτε επίσης και για το καλύτερο λογισμικό πλοήγησης στον κόσμο. Εφόσον δεν αποτελεί οικονομικό συμφέρον για την εταιρία η εισαγωγή νέων χαρτών για την Ελλάδα αυτό δεν σημαίνει πως πετάμε 60 ευρώ για το λογισμικό με τους καλύτερους ευρωπαικούς χάρτες. Επίσης μην ξεχνάμε ότι το Navimate είναι προιόν Ελληνικής Εταιρίας αντιθέτως με το Destinator. Θεωρώ ότι ο συνδυασμός του P3300 με το Navimate αποτελεί ενα καλο συνδυασμό γρήγορης δρομολόγησης με επεξεργαστή μόνο 200MHz αντιθέτως με το Destinator είναι εμφανέστατη η αργοπορία του επεξεργαστή.:ninja:
  5. Εφόσον πιστευεις ότι το ΜΙΟ είναι καλύτερο θα πρέπει πρωτα να παιξεις και με τα 2 και μετά θα καταλάβεις τη διαφορά.
  6. To P3300 αποτελεί το αντίπαλο δέος του ΜΙΟ Α701 αν και προσωπικά πιστέυω πως το ΜΙΟ απέχει από το HTC. Σίγουρα με χάρτες Navimate παίρνει ένα χαρακτηρα καθαρά Ελληνικό κάτι το οποίο χρειάζεται η Ελληνική αγορά υψηλής τεχνολογίας.
×
×
  • Create New...