Jump to content

thefan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About thefan

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

thefan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τελικά, το πήγε η μητέρα μου και της έδωσαν το κανονικό. Πάλι από τη βιτρίνα μου είπε. Το κατάστημα είναι στη Θεσσαλονίκη, στο Βαρδάρη.
  2. Ήταν το κουτί στο ντουλάπι και όταν το άνοιξα έλειπε. Και λέει ο υπάλληλος: "Α ναι! Είναι στη βιτρίνα!" και το έφερε από εκεί. Το κινητό είναι το Nokia 2610, έδωσα €25 με επιδότηση €59,5. Αύριο πρωί θα πάει η μητέρα μου διότι εργάζομαι. Θα της δώσω και το IMEI της συσκευής, αν και φαντάζομαι θα το ελέγξουν και οι ίδιοι.
  3. Σας ευχαριστώ, η εγγύηση και μόνο είναι πολύ σημαντικό ζήτημα, αλλά επίσης και σε περίπτωση κλοπής, φαντάζομαι θα είναι τραγικό να δώσω το IMEI μιας άλλης! Ευτυχώς που το πρόσεξα!
  4. Γεια σας, αγόρασα νέα συσκευή με κάποιο πρόγραμμα συμβολαίου και πατώντας *#06# βλέπω έναν αριθμό διαφορετικό από το IMEI που αναγράφεται στο κουτί της συσκευής. Συγκεκριμένα ο υπάλληλος, έφερε τη συσκευή από τη βιτρίνα του καταστήματος. Οπότε έχω την απορία αν είμαι ή όχι νόμιμος κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής και αν φυσικά δικαιούμαι να πάρω άλλη, νέα συσκευή μέσα στη συσκευασία της. Σας ευχαριστώ
×
×
  • Create New...