Jump to content

advanced

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by advanced

  1. Πωλείται κινητό LG CHOCHOLATE (KG 800 μαύρο), αγορασμένο την 20/10/2006, άριστο στο κουτί του με τις εγγυήσεις και όλα τα παρελκόμενα που έρχεται. Κοστίζει σήμερα στον γερμανό 310 ευρώ. Το δίνω 200 ευρώ γιατί θέλω να φύγει γρήγορα. Ο λόγος που το πουλάω είναι γιατι δεν με βολεύει ο τρόπος που ανοιγοκλέινει. Το χρησιμοποιησα ενάμιση μήνα. Αυτά! Υ.Γ. Έψαχνα στο forum αν υπάρχει θέμα με αγγελίες αλλά δεν βρήκα..
  2. Χαιρετω σας! Μια ερωτησούλα θέλω να κάνω καθότι σχεδόν τελείως άσχετος. Θάλω να πάρω μια LCD και έχω το εξής πρόβλημα. Έχω σχετικά μεγάλο χώρο για την τοποθέτηση της τηλεόρασης και θέλω το εξής. Θέλω μια ασπούμε 40" ή 32" αλλά να είναι με 4:3 format. Παρατηρώ ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο (η τουλάχιστον δεν το βρίσκω). Είμαι ένας απλός χρήστης της τηλεόρασης που δεν βλέπω ποτέ ταινίες (οπότε δεν θέλω το wide screen) και το μόνο που θέλω είναι να βλέπω κανονικά τα κανάλια και την μπαλίτσα μου σε κανονικό 4:3 format με την εικόνα να γεμιζεί την οθόνη (και όχι να ρυθμίζω, να κοβεται στα πλάγια κτλ. (SMART) και ιστορίες) και να το απολαμβάνω full screen σε μεγάλη LCD. Δεν με ενδιαφέρει το 16:9! Παρατηρώ ότι οι επιλογές μου είναι μεχρι 20" που είναι φυσικά πολύ μικρη... Μετά θα αναγκαστώ να πάρω wide screen? Βοηθήστε με παρακαλώ! Καλά οι κατασκευαστές δεν σκέφτηκαν ποτέ αυτό το target group?? Θέλω να βλέπω μπάλα σε 32" LCD τηλεόραση "KANONIKH" !! Μπορώ? Ζητάω πολλά? Τι να το κάνω το 16:9 αφου παραμορφώνει (για μενα) και πρέπει μονιμώς να το ρυθμίζω. Ασε που θα πληρώσω και τις 2 κομμένες λωριδες τσάμπα! Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας!
  3. Έχω το τηλέφωνο 1 εβδομάδα. Η αυτονομία του είναι 1 και μισή μέρα μέσος όρος χώρις πολυ βαριά χρήση, απλά αρκετη (με αρκετό παίξιμο όχι όμως με καμερες και τετοια...) Ο ήχος της κλήσης μπορεί να σταματήσει κατα την διάρκεια εισερχόμενης κλήσης χωρίς να αποριφθει πατώντας το πλαινο βελάκι το κατω. ΟΧΙ μια φορα όμως αλλα επαναλαμβανομενα οπου το τηλ κατεβάζει τα levels του ήχου με καθε πατημα, μέχρι -αν το επιθυμει ο χρηστης- να σταματήσει ο ηχος τελειως. Το ξυπνητήρι δουλεύει κανονικα αλλά ουτε σε μένα λειτουργει αν το τηλ είναι κλειστο. Τελος να ρωτήσω 1) τι είναι αυτο που εγραψες για την μπαταρία? Το κουτι εμένα δεν είχε καμια extra... 2) Εχει βρεί κανεις παιχνιδια πουθενα? Αυτά!
×
×
  • Create New...