Jump to content

plusangel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About plusangel

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

plusangel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα τη βοήθεια σας... όταν γράψουμε ένα sms και πατήσούμε πάνω στο "Προς" βγαίνει μια λίστα από όπου επιλέγουμε επαφή. Σε αυτή τη λίστα κρατά όλες τις επαφές που έχουμε στείλει κατα καιρούς...υπάρχει τρόπος να τις σβήσουμε, να καθαρίσουμε τη λίστα, για να μην εμφανίζεται αυτό το κατεβατό?
  2. Πήρα το P1i την προηγούμενη βδομάδα... Αποφάσισα λοιπόν χθες να το αναβαθμίσω στη τελευταία version. Κάνω σύνδεση και αρχίζει να τρέχει η εφαρμογούλα με το ποσοστό ολοκλήρωσης να ανεβαίνει σταδιακά. Κάπου στο 60% κάνει restart το διαλομένο PC! To P1i αρχίζει να αναβοσβήνει το πληκτρολόγιο του και να έχει μείνει στα μισά...αμάν!!! Αυτό ήταν δεν έχω προλάβει να βγάλω τη ζελατίνα και το ζάβωσα το κακόμοιρο. Ξαναμπαίνω και αρχίζω τη διαδικασία από την αρχή...δεν με κόβει πουθενά..φτάνω στο 100% και όλα καλά! Αυτό θα πει σταθερότητα!
  3. Το αγόρασα την προηγούμενη βδομάδα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της cosmote και είχε gps receiver. Ελπίζω να σε βοηθήσει...
  4. Σ' ευχαριστώ φίλε :)
  5. Καλησπέρα στη παρέα και από μένα :) Ας αρχίσω και εγώ με μια ερώτηση. Μπορούμε να δούμε στο SMS πόσους χαρακτήρες έχουμε πληκτρολογήσει?
×
×
  • Create New...