Jump to content

dino809

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dino809

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

dino809's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Είχα κι εγώ μεγάλο θέμα με τη διάρκεια της μπαταρίας του κινητού (3/64) μέχρι που διάβασα κάτι σχετικό σε σαιτ του εξωτερικού και πήγα στον πάροχό μου (Wind) και ζήτησα αντικατάσταση της παλιάς SIM κάρτας μου με νέα 4G SIM. Από τότε λύθηκαν όλα θα θέματα και η μπαταρία βγάζει άνετα τη μέρα. (Το τηλέφωνο φοράει την Global Stable 8.1.4.0)
  2. Μιλώ για το πρόβλημα που αναφέρεται για παράδειγμα σε αυτό το thread που παραθέτω. http://en.miui.com/thread-386101-1-1.html Από ότι φαίνεται υπάρχει κάποιο bug στην 8.0.4.0 και το τηλέφωνο όταν χρησιμοποιείται με 3G κάρτα sim δεν μπαίνει σε Deep Sleep mode με αποτέλεσμα την κακή επίδοση της μπαταρίας (2% και παραπάνω απώλεια την ώρα). Το αντιμετώπισα κι εγώ. Βελτιώθηκε πολύ η κατάσταση όταν πήγα αντικατέστησα την 3G κάρτα sim μου με 4G.
  3. Διαβάζω ότι πολλοί κάτοχοι του RN4 με global stable μετά την αναβάθμιση σε 8.0.4.0 έχουν πρόβλημα με τη διάρκεια της μπαταρίας - θέμα που αντιμετωπίζω κι εγώ. Υπάρχει κανένας εδώ με το ίδιο πρόβλημα;
  4. Ευχαριστώ για το άμεσο της απάντησης Itchrist86. Υπάρχει κάποιος που να το έχει χρησιμοποιήσει και να ξέρει αν γράφουμε Ελληνικά με αυτό; Θα μου ήταν πολύ χρήσιμο!
  5. Εχω μια ερώτηση και λέω να ξεκινήσω από εδώ (σαν χρήστης του Ε61i) μήπως κανείς ξέρει. Γνωρίζω ότι υπάρχει σαν αξεσουάρ της ΝΟΚΙΑ ένα εξωτερικό φορητό bluetooth πληκτρολόγιο για χρήση είδικά με τα κινητά s60. Το έχει μήπως χρησιμοποιήσει κανείς; Είναι αποτελεσματικό; Το κυριώτερο που με απασχολεί είναι αν μπορεί να γράψει κανείς ελληνικά με αυτό. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμένα. Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο thread στο forum που να έχει συζητηθεί το θέμα, παράκληση να με κατευθύνει γιατί εγώ δεν μπόρεσα να βρώ κάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Το πήρα και εγώ χθές. Δεν άντεξα, μήνες το ζαχάρωνα. Για την ώρα έχω τις καλύτερες εντυπώσεις!
  7. Τελείωσε και απο το Πλαίσιο. Χτες που ρώτησα, θα ξανάρθει μετα τις 20 Ιουνίου, με επιφύλαξη. Τι γίνεται ???
  8. Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τη μη διάθεση του Ε61i από άλλα κανάλια διανομής εκτός από το Πλαίσιο. Μήπως γνωρίζει κανείς αν η Νοκια το διαθέτει απ' ευθείας από τα καταστήματά της? Οσο για την ΤΙΜ, έχω ρωτήσει πολλές φορές γιατί με ενδιαφέρει και εμένα η επιδότηση αλλά η απάντηση που παίρνω είναι "δεν έχει κυκλοφορήσει(!) ακόμα..."
  9. Αντε καλορίζικο! Εμείς οι υπόλοιποι απ' ότι βλέπω ακόμα στην αναμονή.....
  10. Εχεις ρωτήσει στην ΤΙΜ? Δεν μπορούν να σου το φέρουν;
  11. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται... Ισως δεν το θεωρούν αρκετά εμπορικό μοντέλο και δεν το προτιμούν.
  12. Πέρασα σήμερα από το Πλαίσιο και το είδα ζωντανό. Ομολογώ ότι με εντυπωσίασε. Είναι μικρότερο από ότι περίμενα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μόνο στο Πλαίσιο. Δεν υπάρχει πουθενά αλλού? Δεν πουλιέται από άλλα καταστήματα για να γίνει και μια σύγκριση τιμών πριν την αγορά?
×
×
  • Create New...