Jump to content

gkontos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gkontos

  1. Δοκίμασε να κάνεις κάποιο τεστ με άλλο provider. Από τη Siemens σίγουρα δεν θα σε βοηθήσουν . Από τη HOL κανονικά θα έπρεπε. Εγώ χρησιμοποιώ το voipbuster και έχω παρατηρήσει κάποια προβλήματα σε μερικές περιοχές Αθήνα. Τους ακούω αλλά αυτοί δεν με ακούνε καλά.
  2. Τελικά ήρθε απάντηση από Γερμανία και το συγκεκριμένο τηλέφωνο υποστηρίζει το GIGASET Repeater. Μπράβο :rocket: στην εξυπηρέτηση πελατών (τηλ. 8011111116) της Ελληνικής αντιπροσωπείας οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι αφού επικοινώνησαν με Γερμανία έλαβαν αρνητική απάντηση.
  3. Έχω στείλει και στους γερμανούς αλλά από ότι έχω καταλάβει το προωθούν στην εδώ αντιπροσωπεία. Υπόψη, η εδώ αντιπροσωπεία μου λέει ότι η απάντηση ήρθε από γερμανία.
  4. Καλημέρα σε όλους Πρόσφατα αγόρασα το Siemens Gigaset C450IP. Μπορώ να πω ότι είμαι πολυ ευχαριστημένος το τηλέφωνο δουλεύει άψογα και με VOIP αλλά και με ΟΤΕ. Το πρόβλημα μου είναι ότι χρειάζομαι ένα repeter και δυστυχώς η εδώ αντιπροσωπία ισχυρίζεται ότι δεν γίνετε. Στο επίσημο site αλλά και στο manual λεει ότι το υποστηρίζει http://gigaset.siemens.com/shc/0,1935,hq_en_0_122378_rArNrNrNrN_variation%253A-5_pageType%253ATechnical%2Bdata_imagePos%253A0,00.html#content Εάν κάποιος ξέρει τι repeater μπορεί να μπει ....
×
×
  • Create New...