Jump to content

TerraForm3r

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About TerraForm3r

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

TerraForm3r's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια χαρά Λοιπόν θέλω να παίζω βιντεάκια στο Ν91, στο Real Player αφού τα μετετρέπω σε mp4 ένα προγραμματάκι τον SUPER encoder Είχα βρει τυχαία απο google σε ένα forum για symbian νομίζω, κάτι ρυθμίσεις για το εν λόγω πρόγραμμα (ειδικά για το Ν91) που είχε ποστάρει ένας τυπάς σε jpg και είχε τέλειο αποτέλεσμα.. (νομίζω codec Η.264 και ήχο AC3) 'Αλλα δυστυχώς τις έχασα τις ρυθμίσεις και δε μπορώ και να ξαναβρώ και τη σελίδα.. Πέζει κανείς να ξέρει αυτές τις ρυθμίσεις ή να μου προτείνει τπτ άλλες καλές για τον SUPER encoder?? 'Η να δοκιμάσω και γώ το smart movie? Κ κάτι άσχετο με το θέμα, το N91 μου έχει πέσει 8-9 φορές (ακόμα κ μέσα σε λακούβα με νερά) κ δε καταλαβαίνει τπτ, σιδεροκέφαλο :D Α κ γω θέλω να πάρω ψείρες, τις Nokia τις έχασα, αυτά τα AKG που έχει στο plaisio είναι καλά ξέρει κανείς? Τώρα έχω τα Sennheiser PX-100 που μαμάνε, αλλά για το δρόμο θα προτιμούσα ψείρες..:rolleyes:
  2. Ok τελικά τα βρήκα όλα,δεν ήταν κ τπτ δύσκολο.. :p (Κ ούτε καν δε χρειάστηκε να διάβασω το manual) Είμαι ευχαριστημένος απο το κινητό, η ταχύτητα βελτιώθηκε αισθητά με το software upgrade.. Ένα πολύ χρήσιμο blog για tips που βρήκα απο δω είναι αυτό ενώ τώρα είμαι στη φάση που δοκιμάζω progz που βρήκα εδώ (πάντως πολλά java games κρίμα που δε τα δείχνει σωστά στην ανάλυση οθόνης, λογικά έχουν σχεδιαστεί για 240x320 σωστά?) Ακόμα έχω να τσεκάρω κ άλλα βασικά ( p.x. Quick Office, Adobe Reader, Opera (σε wlan Σύνταγμα κτλ.., k Route66) Κατά τα άλλα ποιότητα αναπαραγωγής μουσικής απίστευτη :D , ενώ κ η κάμερα τη βρίσκω αρκετά καλή για κινητό. Το μέγεθος u get used to it δεν με χαλάει τελικά, ενώ σου δίνει μια ςραία αίσθηση πολυτέλειας.. (που ίσως είναι κακό γιατί έχεις το μυαλό σου συνέχεια μη το γρατζουνίσεις κ το κρατάς σα μωράκι :p )
  3. Χαιρετώ κ εγώ, μόλις το αγόρασα και το έχω στη φόρτιση:!: Μια χαρά τελικά απο εμφάνιση κτλ για μένα, αν και θα το προτιμούσα σε μαύρο..:D Πάντως το προτίμησα ανάμεσα σε αυτό και κάποιο ppc (eten m600+, x500), κυρίως γιατί με ενδιαφέρει η ποιότητα ήχου απο ακουστικά :shifty: (Ελπίζω να βγεί σε καλό..) Κ εγώ είχα μια απορία για το firmware, λέω να του κάνω αμέσως. Πήγα στο "www.nokia.co.uk" και κατέβασα το "Nokia Software Updater setup (en). Όταν έψαξα στο http://www.nokia.com.gr για κάτι αντίστοιχο ελληνικό δε βρήκα τπτ. Πειράζει που είναι στα αγγλικά το prog, να συνεχίσς για firmware upgrade? K όταν το κάνω πρέπει να έχω N91 connected σαν mass storage drive ? Sry για τις πολλές ερωτήσεις, απλά το προηγούμενο τηλ. μου ήταν το SE T300, οπότε καταλαβαίνετε δεν είμαι και πολύ σχετικός :p Απλά τα έπεξε το to iRiver Η320 μου κ ήθελα 1 mobile για μουσική κυρίως οπότε το Ν91 φαίνετε μια χαρά κ είναι κ smartphone ;) Θα επανέλθω και με άλλες ερωτήσεις κ εντυπώσεις.. Καλώς σας βρήκα λοιπόν :cool:
  4. Χαιρετώ και καλως σας βρήκα ! Τέλειο το site :D Ψάχνω 1 κινητό που με σκοπό να το χρησιμοποιήσω κυρίως για να αντικαταστήσω το DAP μου (iRiver H320) Οπότε προτίστως με ενδιαφέρει η ποιότητα του ήχου απο τα ακουστικά.. 'Εχει ακούσει κάποιος audiophile το 850i να πει πως του φάνηκε? Είμαι ανάμεσα σε αυτό κ το Νοκια Ν91 απο το λίγο που έψαξα ιντερνετ. Για το Ν91 βλέπω pros: 4GB, 3.5mm Jack, WLAN! (αλήθεια ο browser κάνει κ save files απο sites?) Κ γενικά πάντως θέλω να χρησιμοποιώ όλα τα feature τους (αμα τα πληρώνεις κ 400-500Ε) κ να αντάξει στο χρόνο.. Κ αν ξέρει κάποιος κατάστημα Αθήνα (π.χ. Plaisio, Germano κτλ..) που να σ'αφήνουν να κάνεις live test, κ για τον ήχο κυρίως..
×
×
  • Create New...