Jump to content

Gispect

Members
  • Δημοσιεύσεις

    229
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About Gispect

  • Ημ. Γέννησης 05/11/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Gispect's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Tην επιλογη αυτη για τα δικτυα την εχω στο αυτοματο που τα περιλαμβανει ολα.
  2. Kαλησπέρα παιδια, πριν κανα μηνα ειχα αναφερθει σε ενα προβλημα που εχω στο G4. Μου πατιουνται μονα τους διαφορα σημεια στην οθονη. Οχι παντοτε, οποτε το θυμαται ισως μια φορα την ημέρα για μερικα δεφτερολεπτα εως μισο λεπτο μαξ. Μετα ηρεμο παλι. Εβγαλα το τζαμακι που ειχα, αλλά δεν αλλαξε τιποτα. Εκανα επαναφορα εργοστασιακών ρυθμισεων, ηταν οκ για 2 μερες κ μετα παλι τα ιδια. Υποψιαζομαι την εφαρμογη του messenger μήπως και φταιει. Λιγο τραβηγμένο αλλα μου τα αρχιζει συνηθως οταν μπαινω messenger ή παω να παρω τηλ. Καμια ιδεα τι αλλο να κάνω? Εγγύηση δεν εχω παντως.
  3. Θα το δοκιμασω. Αλλά αν έφταιγε το γυαλί δε θα μου το έκανε συνέχεια? Τωρα μπορει να μου το κάνει συνεχόμενα για 1 λεπτό, μετά τίποτα για 3 μέρες κ μετά πάλι μια μερα μου το κάνει πολύ συχνά. Κατέβαασα και 2 antivirus μήπως και είναι ιός αλλά σε σκαν που εκαναν δε βρήκαν τίποτα. Τα έσβησα μετά, γιατί δεν ειμαι φαν των αντι βαιρους. Το κινητό ειναι εδώ και 15 μήνες με ξεκλείδωτο bootloader επισης. Δεν ξερω αν σχετιζεται αυτο καπως
  4. Guys αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα εδω και κανα μήνα με την οθόνη του κινητού. Σε τυχαιεες περιόδους θα πατάει μόνο του κουμπιά. Θα μου πατάει το κεντρικό πχ, αν πάω να γράψω μύνημα θα πατάει μόνο του γράμματα και μπορεί κ να τα στέλνει κιόλας. Λίγα πράγματα μεν. Μερικά γράμματα απλά. Μου ανοίγει συχνά το παράθυρο των εφαρμογών κ.α. Ξέρει κανείς σε τι μπορεί να οφείλεται? Δεν έχω αλλάξει τίποτα στο κινητό για να μου το έκανε απο την αλλαγη αυτή και μετά. Εχω μια μεγάλη ρωγμή μόνο στο tempered glass αλλά αυτό είναι κανα 5μηνο τώρα και το πρόβλημα μου είναι κανα μήνα. Ideas?
  5. Καλησπέρα παιδια. Ειμαι νέος στην Q και εφυγα απο vondafone καρτοσυμβόλαιο γιατί με κλέβανε ένοιωθα με τις μεγάλες χρεώσεις τους. 2 Θέματα αντιμετωπίζω κ θα ήθελα βοήθεια παρακαλώ. 1. Αντιμετωπίζω συχνές αποσυνδέσεις. Μένω Αθήνα. Βλέπω το σήμα μου να έρχεται να έχει πχ σχεδόν φουλ σήμα και μετά απο λίγο δεν έχω τίποτα και μου λέει μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης. Καμιά φορά με πέρνουν τηλ και μου λένε το ειχες κλειστό, ενώ εγω δε το κλείνω ποτέ. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτο? Γιατι αν συνεχιστεί είναι λόγος να φύγω κ απο την Q κ δε θα ήθελα να αλλάξω πάλι. 2. Σήμερα το βράδυ φεύγω για ταξίδι Βερολίνο για 8 μέρες. Θα ήθελα να ειχα ιντερνετ στο κινητό για να συνενοούμαι εκεί με κάποια ατομα. Πακέτα ομιλίας δε με ενδιαφέρουν. Ολα τα πακέτα που κοίταξα ήτανε για ομιλία. Υπάρχει κάτι μήπως που δεν έχω δει ώστε να μπορώ να έχω ιντερνετ πιο οικονομικά? Βασικά είδα τις χρεώσεις για ΜΒ να είναι περίπου 0,062 Ευρω/ΜΒ αν θυμαμαι καλά. Αλλά αυτο μόνο εαν ειναι ενεργοποιημένη η περιαγωγή. Αυτο πως το ενεργοποιώ? Μήπως ειναι ήδη ενεργο γιατι στην ελλάδα δουλεύει με περιαγωγη στο δίκτυο της wind? Εξού και το γραμματάκι R πάνω στη μπάρα του σήματος? Συνεχόμενα Μηνύματα :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  6. thanks θα το δοκιμασω ισως
  7. Βρε παιδια ψάχνω έναν τροπο να κάνω την οθονη να μην πεφτει κατω απο το 20% της φωτεινοτητας της. Υπαρχει? ισως καποια εφαρμογη? Ιδως τα βραδια ευκολα παει στο 10 ή και 5% και απλα δε βλεπω καλα. Ειδικα αν κοιταζω φωτογραφιες, χρειαζομαι φωτεινοτητα και ειναι σπαστικο καθε φορα να την ανεβαζω και αυτο παλι να την κατεβαζει. Αλλα και το αυτοματο να βγαλω παλι δε λεει.
  8. Ωπ! Φαινεται κελεπουρι το thor! Δυστυχως (η ευτυχως) ο φιλος πηρε τελικα ενα μεταχειρισμένο κινέζικο που βρηκε απο καποια αγγελία. Σας ευχαριστω για τις προτασεις κ το χρονο σας.
  9. Ευχαριστώ. Ενδιαφέρον συσκευη φαινεται το elite 5. Bεβαια δεν την ξέρω καθολου την εταιρία. Ποσο αξιοπιστη και ποιοτικη ειναι σαν συσκευη? Αν υπαρχει κατι πιο μικρο σε μεγεθος γιατι οι 5.5'' ειναι πολυ...
  10. Καλημέρα σας! Ψάχνω για λογαριασμό φίλου συσκευη με χαμηλο κόστος. Ο φίλος θέλει να δώσει 70~80ε και λέω ίσως να τσοντάρω και γω λίγα παραπάνω αν αξίζει κάτι και φτάσουμε μέχρι τα 100 ταβάνι. Λογικα για vfm πάμε σε κινέζικο νομίζω. Μου εχει προτεινει οτι του αρεσει αυτο. http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-lenovo-golden-warrior-a8 Αξιζει? Αλλά δεν ξέρει κ πολλά απο κινητα και ειναι ανοιχτος σε προτάσεις. Επειδή και εγω δεν εχω ασχοληθει καθολου με αυτη τη low end κατηγορία κινέζικων κινητων θα ήθελα μια καθοδήγηση αν γίνεται. Θα ήθελα να παιζει 3,4G στην Ελλάδα, ελληνικο μενου, 2G ram και απο 8GB rom και πάνω. Αν κανεις εχει να προτεινει κατι θα βοηθουσε πολυ. Δε θα ηθελα να παραγγειλω απο alibaba, αλλά απο κατι πιο αξιοπιστο οπως banggood, gearbest, dx κτλπ
  11. Την βρηκα την ακρη. Εκανα απεγκατασταση την εφαρμογη κ την ξαναεβαλα. Δεν ξερω αν εφτιαξε με αυτο η λογω του οτι στις ρυθμισεις της εφαρμογης εκει που λεει τροπος λειτουργιας εβαλα εναλλασομενη λειτουργεια.
  12. Bρε παιδια δεν εχω καταφερει ποτε να λειτουργησω το light manager. To δικο του μαμα παιζει αλλα εχω βαλει την εν λογω εφαρμογη κ δεν βλεπω να κανει κατι. Σημερα δοκιμασα να απενεργοποιησω απο τις ρυθμισεις του κινητου τις ειδοποιησεις led μπας κ αυτο εμποδιζε την εφαρμογη. Αλλα τιποτα. Μετα ενεργοποιησα την επιλογη αυτη απο το κινητο αλλα ξετικαρα απο μεσα ολα οσα εχει να κανει κ παλι τιποτα. Παιζει να φταιει που εχω custom rom? Kαμια ιδεα? Θελω την εφαρμογη αυτη γιατι τα led του κινητου αναβουν πολυ αραια και ουσιαστικα δε το βλεπω το λεντακι με τη μια ματια που ριχνω. Ενω στην εφαρμογη ειδα οτι μπορεις να ρυθμισεις τη συχνοτητα.
  13. χαχα ευχαριστω! Βασικα κατι σε δωρεαν θα ηθελα...
  14. Που το βρισκω αυτο?
×
×
  • Create New...