Jump to content

Padrino

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Padrino

  • Ημ. Γέννησης 10/10/1987

Padrino's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αα! :happy: Ξέχασα…μπορεί κάποιος που να έχει wireless router να κάνει απομακρυσμένη σύνδεση στο pc του από το pocket…:confused: ?? κ να μου πει πάνω-κάτω την ταχύτητα που έχει…? γιατί εγώ το κάνω με Bluetooth (μιας κ ακόμα δεν έχω πάρει το ΤΕΡΑΣ:cry: ) αλλά παρόλα αυτά είναι γρήγορο ! Thanks! :) :D :p
  2. Το θέμα είναι πως όταν παίρνεις κάτι καινούριο κ σου βγάζει από την αρχή τέτοια ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα, κυρίως σε θέματα οθόνης κτλ, καλύτερα να τους το στέλνεις πίσω κ να στο φέρνουν καινούριο!! :chair: Δεν παίζεις με ένα απλό τηλέφωνο των 100 Euro μιλάμε για 750Euro! κ όσο αναφορά την οθόνη είναι το Α κ το Ω!! (225.000δρχ+ για να το καταλάβουμε καλύτερα :dizzy: )!
  3. Τα προβλήματα αυτά, είναι στην συσκευή, η στο firmware?? αν κάνεις update στο firmware δεν λύνονται???:confused: :what: Και κάτι άλλο…η i-Μate σαν εταιρία, κυκλοφορεί το jasjam…και μάλλον εκείνο θα επιλέξω…(κ για το χρώμα κ σαν όνομα κατασκευαστή γιατί έχω i-Mate και δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα):happy: Η συσκευή κ λειτουργικό είναι τα ιδία κ απλά αλλάζει το όνομα του κατασκευαστή η υπάρχουν κ άλλες διαφορές?? Τι προτείνετε? :worry:
  4. :p Στην θέση σου θα αγόραζα με 20 Euro έναν BLUETOOTH USB ADAPTER κ θα έκανα σύνδεση(όπως κ κάνω με το pocket μου) μέσω Bluetooth!:D Είναι σαν να έχεις wireless όπως ανέφερα κ παραπάνω…απλά είναι λίγο πιο αργό σε ταχύτητα! Το θέμα είναι ότι, όπου και να βρίσκεσαι μέσα στο σπίτι, αυτόματα το συνδέεις και αρχίζεις να chatάρεις, να κάνεις κλήσεις μέσω skype , να ακούσεις internet radio η να surfάρεις στο internet χωρίς να κουνηθείς!! :D Πίστεψε με….θα σου λύσει τα χεριά κ θα σου δώσει μεγάλη χαρά που θα μπορείς να κάνεις τα πάντα από το κρεβάτι σου η θα μιλάς κ θα κάνεις βόλτες μέσα στο σπίτι!!:lol: Αν κατά κάποιο τρόπο σε ¨έπεισα¨ πάρεις κάποιον BLUETOOTH USB ADAPTER κοίτα να έχει κ μεγάλη εμβέλεια!:!:
  5. Αυτές είναι οι δυσκολίες του να είσαι φοιτητής! Έχω φρικααααρει! Θέλω να πάρω τον τιτάνα…αλλά λεφτά γιοκ!! Πρέπει να πουλήσουμε το παλιό για να πάρουμε καινούριο!!! Και τα άτιμα έχουν μια μεταπώληση!!!! Αχχχχ!!! HTC638 ? ή μήπως HTC628? Είναι 2 οι εκδόσεις??
  6. Επίσης μπορείς να κατεβάσεις κ το Pocket Controller-Professional v.5.05 και να ¨κοντρολάρεις¨ το pocket σου από το pc ασύρματα με Bluetooth! Αν τώρα δεν έχεις ούτε wireless, ούτε Bluetooth Κάνε τις συνδέσεις σου με USB !!
  7. Όταν συνδέεις το pocket με το pc μέσω USB η Bluetooth μπορείς να χρησιμοποιήσεις internet explorer, msn, να κάνεις update σε προγράμματα κ γενικά να χρησιμοποιήσεις ότι εφαρμογή χρειάζεται internet! (εννοείται πως το pc είναι συνδεδεμένο στο internet κ η σύνδεση έχει γίνει με το Microsoft ActiveSync) Τώρα για την ταχύτητα σύνδεσης θα σε γελάσω….δεν είναι όμως η ταχύτητα με την οποία συνδέεται το κανονικό pc, αλλά παρόλα αυτά είναι γρήγορη!! Στο Tytn, αν κάνεις σύνδεση wireless η ταχύτητα μπορεί να φτάσει μέχρι κ 1,8 Mbps (ανάλογα κ την γραμμή σύνδεσης internet)! Αν θες να είσαι ¨ασύρματος¨ κ να μην μπλέκεσαι με καλώδια, αυτό που θα σου πρότεινα είναι να συγχρονίζεις τα αρχεία κ τις επαφές του pocket σου με Bluetooth κ να σερφαρεις στο internet με wi-fi!
  8. Resco Pocket Radio!!:) Επειδή πιστεύω πως το ψάχνουν πολλά άτομα εδώ μέσα, είναι ένα πρόγραμμα με το όποιο μπορείς να ακούσεις internet radio από το pocket!! το θέμα είναι πως αν δεν έχεις wi-fi σύνδεση, πρέπει να το έχεις η με το καλώδιο η με Bluetooth* σε σύνδεση με το pc! *δεν το έχω δοκιμάσει αλλά λογικά πρέπει να γίνετε από την στιγμή που συνδέετε με αυτό τον τρόπο στο internet! :worry:
  9. Hello παίδες….σαν καινούριο μέλλος, σας εύχομαι να συνεχίσετε έτσι!! το site είναι απίστευτο κ άλλο τόσο το forum!! Όσο αναφορά τα pocket , έχω φάει τρελό κόλλημα…κ νομίζω πως θα το ξεπεράσω πολύ δύσκολα! Αυτή την φορά όμως ήρθα, ας πούμε, σε αδιέξοδο! Έχω ένα i-Mate Jam κ στοχεύω να το ¨στείλω¨ κ να πάρω ένα καινούριο… είμαι μεταξύ HTC TyTN και i-Mate Jamin (η αλλιώς QTek s200) αλλά δεν ξέρω ποιο από τα 2 να πάρω…. Το ένα (HTC TyTN) έχει πάρα ατού ( wireless, 3G κτλ) κ κυρίως έχει QWERTY το οποίο διευκολύνει παρά πολύ στη δημιουργία μηνυμάτων, e-mail κτλ!! Το ¨κακό¨ που έχει όμως είναι (και είναι βασικό) είναι το μέγεθος του.. γιατί πρέπει να είναι λίγο μεγάλο…. Κ θα είναι κάπως κουραστική η χρήση του σαν κινητό! Απ την άλλη το Jamin η s200 έχει τα καλά (wireless κτλ) αλλά δεν έχει 1ον πληκτρολόγιο κ 2ον 3G .. κάτι που θα σε αναγκάσει η να πάρεις πληκτρολόγιο η να κουράζεσαι δουλεύοντας με πενάκι ενώ παράλληλα θα σε απογοητεύσει (κυρίως εμένα γιατί είμαι εξωτερικό κ έχω πλήρες κάλυψη σχεδόν όπου κ να βρίσκομαι) γιατί δεν θα μπορείς να μοιράζεσαι με τους φίλους σου το ¨χαβαλέ¨ του 3G ! Θα ήθελα οι ¨τυχεροί¨ που κρατούν αυτή την στιγμή στα χεριά τους ένα από τα 2 ppc, να μου πουν τις εντυπώσεις τους κ τα πράγματα που τους ενόχλησαν!! Ευχαριστώ! Και εύχομαι ξανά καλή συνέχεα!:D :D
  10. Επειδή η γραφή με λατινικούς χαρακτήρες ενοχλεί πολλούς χρήστες, για να μην δημιουργήσω προβλήματα (καλά-καλά δεν μπήκα στην παρέα) διόρθωσα το post μου!:X :X :) :!:
×
×
  • Create New...