Jump to content

eLeCore

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by eLeCore

  1. all good! παντως λεω να το ψαξω λιγο παραπανω το θεμα του re-compile. αν βγει ακρη θα εχει πολυ ενδιαφερον! :D
  2. καταραμενη cosmote ακομα δεν εχει εγκριθει η φορητοτητα για να παρω ο μινγκ!σημερα μου παν μετα τα χριστουγεννα! τελος παντων!απο λινουξ ειμαι ελαχιστα γνωστης οποτε θα αναδιατυπωσω.ειναι δυνατον μια εφαρμογη .sis (η και .jar) να την κανουμε compile σε .pkg για το μινγκ? υγ:εγραψα για "ενδιαφερουσες" πληροφοριες.Το αν ειναι χρησιμες σε οποιονδηποτε δεν με ενδιαφερει,για μενα ειναι "χρησιμες" για την περιεργεια μου.Δεν βρισκω τον λογο να απαντας ειρωνικα.
  3. δες αυτο κ θα καταλαβεις: http://www.symbian-freak.com/quides/netmon.htm βασικα σου δινει πληροφοριες για το δικτυο.αλλα αφορουν σε μηχανικους κ δινουν παααρα πολυ ενδιαφερουσες πληροφοριες. :rolleyes:
  4. παιδες να ρωτησω... υπαρχει για το μινγκ κατι σαν το netmonitor των nokia?εφαγα το ιντερνετ και βρηκα για οποιοδηποτε αλλο κινητο εκτος των μοτορολα.. :blink:
  5. στη wind που το πηρα το χει σε προσφορα -150 ευρο με δωρο το κολορς και ακουστικα bluetooth.το κουτι του κινητου εχει ταινια ασφαλειας και ολο το πακετο μεσα σε ζελατινα.
  6. απ'οτι εμαθα δεχεται pkg κανονικα. σε 3 μερες θα το εχω κ γω!ερωτας ειναι! μπορει καποιος να μου πει αν χανεται το ΙΜΕΙ με αλλαγη FW? :lol:
  7. με το φλασαρισμα χανεται το ΙΜΕΙ;
  8. καλημερα παιδες,μια ερωτηση ακομα: εχει gps το α1200;δε βρισκω καποια σχετικη πληροφορια στο ιντερνετ.. και το SAR το ξερει κανεις; :wacko:
  9. ρε παιδες..δεν επιασα κατι..λινουξ κινητο αλλα δεχεται μονο java εφαρμογες;δεν δεχεται εφαρμογες ας πουμε .rpm?
×
×
  • Create New...