Jump to content

FD3S

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About FD3S

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

FD3S's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. i vodafone τελικα μου αρνηθηκε την εγγυηση και μου ζηταει 409 ευρω για αντικατασταση. εχει ενας γνωστος μου παρτσ απο iphone. τι λετε μπορω να παρω την οθονη απο τα parts και να την βαλω στο δικο μου? και εαν ναι πως? επισης επειδη απλα υποψιαζομαι οτι φταιει η οθονη πως μπορω να το σιγουρεψω?
  2. μπορώ να το κάνω restore αμα είναι κλειδωμένο? Επίσης ξέχασα να σας πω ότι είναι το 3G.
  3. Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα, τις προχτές ΧΩΡΙΣ να μου πέσει το κινητό ή να γίνει κάτι, μιλούσα στο κινητό και κλείνω. Έχω κωδικό. Οπότε μετά θέλησα να πάρω ξανά τηλέφωνο και προσπαθώ να ξεκλειδώσω. Η οθόνη μπορούσα να πατάω μόνο μέχρι το 1.2.3 και από εκεί και κάτω δεν μπορώ να πατήσω τίποτα. Με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το ξεκλειδώσω και να μην μπορώ να απαντήσω κανένα τηλέφωνο. Η μισή οθόνη λειτουργεί από την μέση και πάνω και η άλλη μισή τίποτα. Το έκανα shut down το έκανα restart τίποτα. Το φόρτισα το άφησα όπως ήταν για 4 μέρες κλειστό τίποτα. Τα ερωτήματά μου είναι τα εξής: 1) Επειδή λόγω διαφόρων δεδομένων που έχω μέσα ΔΕΝ θέλω να το πάω για service τι μπορώ να κάνω για να αντιγράψω και να κάνω back up τα πάντα έτσι όπως είναι το κινητό? Καθότι δεν ξεκλειδώνει πως μπορώ να το κάνω από το pc? Η έστω υπάρχει τρόπος να το κάνω format και να το στείλω για service? 2) Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω τίποτα άλλο να το διορθώσω? Eυχαριστώ.
  4. Aν και παλιο το ποστ τωρα το ειδα. Εμενα παιδια η μπαταρια αντε να κρατησει δυο μερες, μιαμιση με βαρια χρηση. Πως τωρα εσεις βλεπετε τεοιους χρονουσ δεν ξερω...
  5. Το εχω παιδια εγω εδω κανενα τριμηνο. Το πηρα την πρωτη μερα που το φεραν στην Vodafone γιατι εψαχνα ενα 3g κομψο. Πολυ εντυπωσιακο, οντως τα γραμματα στα μυνηματα του απο κινητο νοκια με δυσκολεψαν στην αρχη αλλα κατα τα αλλα σε ολα ειναι πολυ καλο. Το μονο του κακο που θελω να το σπασω ωρες ωρες ειναι οτι τελειωνει η μπαταρια πολυ πολυ γρηγορα και αμα τελειωσει δεν ανοιγει μετα με τπτ το γ@μημενο να μπορεσεις να δεις εστω ενα τηλ κα να το κλεισεις. Ακομα απο την στιγμη που σου βγαζει ενδειξη χαμηλης μπαταριας κλεινει σε ελαχιστο χρονο. Αν θελετε κατι αλλο παιδια ρωτηστε αν ξερω να σας πω.
×
×
  • Create New...