Jump to content

frankestain2000

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About frankestain2000

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

frankestain2000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καποια απαντηση παιδια?
  2. Παιδια εχω εδω και 2 βδομαδες το σολακι τελειο κινητο.Εχω την 2.3.7 και σκεφτομαι να κανω την αναβαθμισει σε ics αλλα φοβαμαι λιγο. Αξιζει να την κανω ειναι πιο καλη εκδοση? Επισης μηπως ξερετε αν εχει καποιο προβλημα το GPS με την ics εκδοση?
  3. Το πηρα απο το kaizershop αλλα απο οτι βλεπω δεν υπαρχει αλλο κοματι.τυχαια το διαλεξα το shop διαλεξε το πιο φτηνο και εισαι οκ ετσι κιαλλιως αντικαταβολη ειναι!!
  4. Ευχαριστω πολυ φιλε νασαι καλα θα το κανω!!!! Απο σκρουτζομαγαζο το παραγγελνεις και την επομενη ειναι σπιτι σου!!!!!
  5. Καλησπερα παιδια!! Σημερα αγορασα το σολακι τελειο.θελω μια βοηθεια!! εχω κατι apps στο pc και θελω να τα μεταφερω στο τηλ για να τα κανω install.κανω αντιγραφη επικολληση στη μνημη του τηλεφωνου και δεν τα βρισκω πουθενα. τι πρεπει να κανω που πρεπει να τα αποθηκευσω για να τα δω να τα εγκαταστησω??? plz helppppp!!
  6. Αποφασισα κιεγω να το αγορασω αυριο δεν κρατιεμαι!! ¨) Να το κανω αναβαθμιση σε ics η οχι?? Μηπως θα εχω προβληματα?
  7. Καλημερα παιδια!! Θελω ναγορασω το solaki αλλα με λιγα που διαβασα δισταζω λιγο.Αξιζει να το αγορασω?? Ισχυει οτι εχει χαμηλο ακουστικο? Το gps δουλευει καλα? Αν το παρω να το κανω update se ics η θα εχω προβληματα και κοληματα? Πειτε μου ρε παιδια αν ειναι να κοιταξω κατι αλλο μην δωσω λεφτα και τα κλαιω μετα τωρα με την κριση!! Ευχαριστω!!
×
×
  • Create New...