Jump to content

subwoofis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

subwoofis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδια λεω να παω το 600 μου για αναβαθμιση... απότι ειδα το 049R παλιωσε και τωρα εχει βγει το 04AR.ΙΣΧΥΕΙ?? ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΥς ΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ?
  2. πηρα τηλεφωνο στη sicom και μου ειπαν πως το κινητο θα μου το κρτησουν τρεις μερες!!και οτι εχει μεσα (τηλεφωνα εικονες) θα χαθουν! PIKOKA το service στο μαρουσι μηπως ξερεις ακριβη διευθυνση η τηλεφωνο?
  3. to sicom στην πανεπιστημιου 56 ειναι η επισημη αντιπροσωπια τησ motorola στην αθηνα? 'η καποιο μαγαζι που πρεπει να πληρωσεις για να κανεις αναβαθμιση??
  4. ακομα, καπου διαβασα οτι το καλωδιο του Τ720 κανει για το V525...ξερετε αν κανει και για το V600???? to καλωδιο κανει 1 ευρο στο πλαισιο!!!
  5. Γεια σας παιδιά, και εγω καινουριος στο χωρο του V600 ειμαι και ομολογω πως ειναι πολύ καλύτερο απο το παλιό sagem my v65(αυτο ελειπε!) το κινητο το πηρα απο σποντα, εστειλα τον πατερα μου να παρει το v525 και κανανε λαθος στο κουτι και του εδωσαν το v600 instead! φυσικα δεν το πηγα πισω...:P :!: :lol: :p ;) (eixe kai δωρο bluetooth h/f!) το flex tou einai: SE6435AXXG5113 software: TRIPLETS_G_0B.09!FR_AV DSP: 62E2E000 languages: 0035 κατι μου λεει οτι χρειαζεται αναβαθμιση οποτε... το πρωτο που θελω να ρωτησω ειναι ποια ειναι η ακριβης διευθυνση της αντιπροσωπειας (προτιμω κεντρο ,για τον πειραια δεν ακουσα και τα καλυτερα)εχω VF live να το βγαλω τι λετε?? :o ειναι προτιμοτερο να το αναβαθμισω πρωτα και μετα να εντριφυσω στα ενδοτερα του?(μηπως αν το seemarw πρωτα και μετα τους το παω τεθει θεμα εγγυησης???) P.S: Υπαρχει τροπος ωστε να κανω το κινητο να δονειται και να παιζει μοΥσικη ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ??? ειναι πολυ σπαστικο να δονειται, να σταματαει και να τραγουδαει χωρις δονηση! :mad: (ποιες αναπαντητες??)
  6. Play247 σε ποιο μαγαζι μπορω να βρω cybershot p-73 σε τετοια τιμή?
  7. σκοπευω να αγορασω ΨΦ τις επομενες μερες καπου στα 250 ευρο.κλινω προς την nikon coolpix 3200 γιατι θελω να ειναι φορητη,3χ zoom, με πολλες επιλογες φωτογραφησης και δυνατοτητα video 640x480.Απο την αλλη παρομοιες δυνατοτητες εχει και η sony cybershot P-72 και ειναι και πιο φθηνη 239ευρο εναντι 270 της nikon.Οταν ομως θα χρειαστει να παρω καρτα 8α πρεπει να τα σκασω για memory stick pro, οποτε πανω κατω η τιμη βγαινει ιδια. Ποια ειναι η καλυτερη σε ποιοτητα+γενικοτερα?υπαρχουν αλλες ΨΦ στην τιμη αυτη που θα πρεπει να κοιταξω?
×
×
  • Create New...