Jump to content

Manmag

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Manmag

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

Manmag's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστω και παλι, DJ_aris , εγω κλινω μαλλον στο gti....Δεν ξερω...ειλικρινα εχω μπερδευτει ...για δυο κυριος λογους...1) Γιατι δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι αξιοπιστος ενας κινητηρας 1.4 με 170 αλογα μετα απο 4-5 χρονια και 2) με τα ολοενα καινουργια μοτερ με διαφορετικες ιπποδυναμεις που βγαζει τελευταια η VW ...παντως επειδη σκοπευω να κρατησω το νεο Golf για χρονια, μαλλον με το GTI ,εκτος ολων των αλλων , θα ειμαι παντα κορυφη....σωστα?
  2. Σ ευχαριστω για τις πληροφοριες DJ_aris και σου απαντω¨¨α)Τον Δεκεμβριο περιμενω το 4ο παιδι μου πρωτα ο Θεος,οποτε η μειωση του φορου εξαιτιας των κυβικων ειναι μεγαλη σαν πολυτεκνος και η τελικη τιμη φτανει σαυτη τη διαφορα που προανεφερα.β) Το ξερω οτι τωρα η παραδοση ειναι περιπου στους 3 μηνες γ) τα FSI καινε λαδια? και τελος τι αυτοκινητο τελικα εχεις? που ειναι τα μειονεκτηματα και που τα πλεονεκτηματα μεταξυ των GT και GTI? ποια η διαφορα της καταναλωσης που κανουν?Παντως δεν ειμαι ο τυπος που θα πηγαινω με 180-200 γιατι οι ελληνικοι δρομοι δεν ειναι για τετοια ...απλα θελω να εχω δυναμη και να προσπερναω γρηγορα την κυρια που τελευταια στιγμη σκεφτηκε να αλλαξει λωριδα στην ανηφορα (χωρις να κοιταξει το καθρεφτακι της) η τον μ...α φορτηγατζη που ειναι φορτωμενος συντριμα πηγαινει με 120-130(παρανομα) και γεμιζει τον δρομο πετραδακια και τα αλλα αυτοκινητα με λακουβες και σπασμενα παπριζ η κατι περιεργους - ασχετους που επιμενουν να κινουνται στα αριστερα πατωντας την λωριδα με κατι αμαξια-φερετρα και δεν λενε να πανε στην ακρη...για να μην πω κιαλλα...δεκτη η γνωμη ολων σας παιδια...
  3. Σας χαιρετιζω ολους τους φιλους και μπαινω στο θεμα. Στην οικογενεια υπαρχει ενα Yaris 1.3 και ενα Scenic 1.6. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και απο τα δυο αυτοκινητα αλλα τελευταια σκεφτομαι να αντικαταστησω το Yaris με ενα Golf. Παντα μου αρεσαν τα Golf αλλα οχι και να περιμενω 8 μηνες για να το παρω!!!(Ετσι μου ειχαν πει στην αντιπροσωπεια για το Golf 4)γιαυτο τελικα πηρα το Megane. Τελος θα ηθελα να μαζεψω γνωμες σχετικα με τις εκδοσεις GT GTI TSI ιδιαιτερα απο κατοχους.Ειστε ευχαριστημενοι? Ειναι αξιοπιστα τα Golf γενικα?Δικαιολογουν αυτην την τιμη αυτα τα αυτοκινητα? ( Το GTI θα μου βγει +900 απο το GT για ειδικους λογους), τελικα ποιο να επιλεξω?
×
×
  • Create New...