Jump to content

fousekis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About fousekis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

fousekis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα. Έκανα αίτηση φορητότητας για μεταφορά σε Cosmote, αφου ήθελα να χρησιμοποιώ στην ίδια συσκευή και ένα αριθμό what's up στο πρόγραμμα 2 σε 1 για να επικοινωνώ με τη φίλη μου (και να μην κουβαλώ 2 συσκευές). Με πήρε σήμερα τηλέφωνο μια ευγενική κυρία απο την Wind, η οποία προσπάθησε να με μεταπείσει προσφέρωντας μου 6 μήνες δωρεάν πάγιο και 120 ευρώ επιδότηση. Επειδή αυτή η προσφορά είνα ακρως δελαστική σκέφτομαι να παραμείνω πλέον στη Wind. Πιστεύετε ότι ο λόγος που έγινε η προσφορά ήταν η αίτηση φορητότητας; Σκέφτομαι να επικοινωνήσω και με την Cosmote μήπως μου προσφέρουν κάτι ανάλογο.
  2. Καλημέρα. Έκανα αίτηση φορητότητας για μεταφορά σε Cosmote, αφου ήθελα να χρησιμοποιώ στην ίδια συσκευή και ένα αριθμό what's up στο πρόγραμμα 2 σε 1 για να επικοινωνώ με τη φίλη μου (και να μην κουβαλώ 2 συσκευές). Με πήρε σήμερα τηλέφωνο μια ευγενική κυρία απο την Wind, η οποία προσπάθησε να με μεταπείσει προσφέρωντας μου 6 μήνες δωρεάν πάγιο και 120 ευρώ επιδότηση. Επειδή αυτή η προσφορά είνα ακρως δελαστική σκέφτομαι να παραμείνω πλέον στη Wind. Πιστεύετε ότι ο λόγος που έγινε η προσφορά ήταν η αίτηση φορητότητας; Σκέφτομαι να επικοινωνήσω και με την Cosmote μήπως μου προσφέρουν κάτι ανάλογο.
  3. Καλησπέρα παιδιά, Έχω κι εγώ το Ν78 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές. Το μόνο πρόβλημα που δεν έχω λύσει μέχρι στιγμής έχει σχέση με τις γραμματοσειρές. Γενικά, όταν περνάω ελληνικά τραγούδια και πηγαίνω στο μενού μουσικής, αντί να μου βγάλει τους τίτλους, τους καλλιτέχνες κτλ. στα ελληνικά, μου τους βγάζει με κάτι περίεργες γραμματοσειρές (αλαμπουρνέζικες :D). Έχει κάποιος παρατηρήσει κάτι παρόμοιο;
  4. Καλησπέρα, Εχω τo εξής πρόβλημα... Το firmware μου ειναι το 2.0613.1.12.1. Μπήκα στο site της Nokia αφού έμαθα οτι υπάρχει update και όταν έδωσα τον κωδικό του κινητού (0535708), μου έβγαλε ότι η τελευταία εκδοση του firmware είναι η αυτήπου προανέφερα. Μήπως γνωρίζετε κάποιον άλλο τρόπο για αναβάθμιση; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...