Jump to content

Ekotas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    506
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by Ekotas

  1. Καλησπέρα, είχα esim σε iphone πριν καιρό και σε άσχετες στιγμές εμφάνιζε το μήνυμα welcome to vodafone. Την εκανα φυσική sim και δεν μου το εμφάνισε ξανα. Άλλαξα συσκευή και θέλω να βάλω ξανά esim.  Γνωρίζετε αν συνεχίζει να υφίσταται αυτό το πρόβλημα; Ευχαριστώ 

  2. Καλησπέρα, με το update του Δεκεμβρίου εμφανίστηκε το 5G με cosmote (volte υπήρχε ήδη σε cosmote)

    Στάλθηκε από το Pixel 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    • Like 3
  3. Καλησπέρα, μετά το update του Δεκεμβρίου έφυγε το δίκτυο της wind και γύρισε σε telestet 4c41473793cbdbabfaa97e20d7885db6.jpg

    Στάλθηκε από το Pixel 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    • Haha 1
  4. Μέχρι πριν 2 εβδομάδες το πρόβλημα με esim και sim υπήρχε. Τώρα το έχω με esim μόνο. Μακάρι να διορθωθεί με firmware update.

    Στάλθηκε από το Pixel 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  5. Καλημέρα, η συσκευή θα πέρνει τις επίσημες αναβαθμίσεις και όχι beta. Σε 4g θα συνδέεται μόνο, 5g δεν υποστηρίζεται ακόμα. Εγώ προσωπικά πρόβλημα με τις κλήσεις δεν έχω αντιμετωπίσει. Το δακτυλικό αποτύπωμα είναι αργό και δεν ανταποκρίνεται πάντα.

  6. Καλησπέρα, υποστηρίζει η συσκευή σύνδεση με tv μέσο usb c to hdmi; Έχει να προτείνετε κάποιο δοκιμασμένο; Ευχαριστώ.

     

    Στάλθηκε από το HD1903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  7. iOS 13.7

    Νέα αυτοκολλητα memoji, δυνατοτητα κοινής χρήσης φακέλων iCloud drive απο την εφαρμογή 'αρχεία' και επιδιορθώσεις σφαλμάτων.

  8. Στο cod mobile παρατηρώ ότι ζεσταίνεται περισσότερο με Android 10 από ότι με Android 9 πριν. Επίσης σποραδικά κρασαρει το παιχνίδι ενώ πριν με pie ποτέ. Αυτό βέβαια ίσως οφείλετε και σε κάποια αναβάθμιση του παιχνιδιού.

     

    Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  9. Ψάχνω για φίλο κινητό αποκλειστικά για παιχνίδια τύπου COD κτλ. Είχε καταλήξει στο Asus rog 2 αλλά είναι δυσεύρετο στην global έκδοση και λίγο βαρύ. Απαραίτητα να έχει snapdragon chip, οθόνη flat και όχι κυρτή, μικρό notch τύπου σταγόνα ή τρύπας,ram 8gb, 90hz οθόνη κατά προτίμηση καθώς και μεγάλη σχετικά μπαταρία ή αρκετά γρήγορη φόρτιση. Zte και Xiaomi που έχουν gaming phone δεν θέλει λόγο λογισμικού και μελλοντικής υποστήριξης. Εγώ του πρότεινα το 1+ 7t

    Άλλες προτάσεις γύρο στα 600+? Ευχαριστώ.

     

     

    Sent from my iPad using Tapatalk

  10. Καλησπέρα, έχω μια κάρτα what’s up σε iPad και την εφαρμογή what’s up σε iPhone. Μπαίνω στην εφαρμογή, πατάω να συνδεθεί, γράφω το νούμερο που έχω στο iPad για να έρθει sms για να βάλω κωδικό αλλά φυσικά δεν έρχεται sms στο iPad. Πως μπορώ να συνδεθώ? Ευχαριστώ.

     

     

    Sent from my iPad using Tapatalk

×
×
  • Create New...