Jump to content

voula67

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About voula67

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

voula67's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κυκλοφόρησε στη Θεσσαλονίκη? Το ψάχνω γιατί είναι ν'αλλάξω σύνδεση σύντομα αλλά κανείς δεν το έχει και δεν ξέρει πότε έρχεται. Γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες?
  2. Σε ποιά εταιρία έχεις σύνδεση?
  3. Αυτό που λες για τις ξαφνικές διακοπές μπορεί να οφείλεται στο 3G, το πάθαινε η αδελφή μου στο 6680 κι όταν το γυρίσαμε σε GSM δεν είχε πρόβλημα όπως επίσης βγάζει ξαφνικά μήνυμα για πλήρη μνήμη ενώ έχει μπόλικη. Μετά από λίγο επανέρχεται. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Και κάτι άλλο. Πρόκειται να πάρω το Ν73 από ΤΙΜ και υποπτεύομαι ότι θα είναι ΤΙΜ PLUS. Υπάρχει τρόπος να πετάξω το λογισμικό της TIM?
  4. Καταθέτω κι εγώ τη δική μου εμπειρία από τη nokia της Θεσσαλονικης. Πήγα το τηλ. (Ν90) στην εταιρία γιατί το σήμα του ήταν αίσχος, μου είπαν ότι θα φύγει εξωτερικό για ένα μήνα. Το πήρα μετά από δύο μήνες ακριβώς με το ίδιο πρόβλημα που υποτίθεται ότι έφτιαξαν. Το Ν73 τί λέει από σήμα? Διαβάζω τα σχόλιά σας για φωτό, βίντεο, εφαρμογές αλλά από λήψη τί λέει? Το εξετάζω σαν επόμενη αγορά αλλά γενικά είμαι διστακτική με τη σειρά Ν. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  5. Το κατάλαβα αυτό, απλά ρώτησα τί γίνεται και με την ποιότητα σήματος. Αυτό με την αλλαγή από 3g σε gsm το είχα αντιμετωπίσει στο 6680 και μόλις το άλλαξα σε gsm είχε σήμα καμπάνα.
  6. Καλησπέρα κι από μένα. Νέο μέλος στην παρέα σας. Σκέφτομαι κι εγώ να πάρω το W850 και διάβασα σχεδόν όλα όσα έχετε γράψει. Μήπως μπορεί κάποιος από τους κατόχους να με πληροφορήσει σχετικά με το άν έχει καλή λήψη? Καμένη από την προηγούμενη συσκευή που είχα (Ν90) θα ήθελα να ξέρω τί λέει από σήμα γενικότερα, είναι καλό ή ψάχνεις για γωνία προκειμένου να μιλήσεις? Η εναλλακτική πρόταση που εξετάζω είναι το Κ800. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  7. Καλημέρα σε όλους. Είμαι καινούργια στο forum και όχι και τόσο σχετική με την τεχνολογία οπότε επιτρέψτε μου τυχόν λάθη. Είμαι κάτοχος ενός Ν90 και εδώ κι ένα χρόνο που έχω τη συσκευή η λήψη είναι τόσο χάλια που ψάχνεις γωνία για να μιλήσεις. Αρχικά έβριζα τη VODAFONE μέχρι που έκανα δοκιμή με ΤΙΜ και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Απευθύνθηκα στη ΝΟΚΙΑ και μου πήραν το κινητό για έλεγχο. Το κράτησαν δύο μήνες γιατί το έστειλαν λέει στο εξωτερικό και όταν επέστρεψε τίποτα δεν είχε αλλάξει. Κοντολογίς το έχω αποσύρει εδώ κι ένα μήνα και έχω ένα V3i motorola. Να σημειώσω ότι κι ο συνέταιρός μου που έχει την ίδια συσκευή έχει ακριβώς τα ίδια προβλήματα και η επικοινωνία είναι αίσχος. Ακουσα ότι το Ν91 αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα και τώρα διαβάζω το ίδιο και για το Ν80. Αναρωτιέμαι τελικά μήπως όλη η σειρά Ν έχει πρόβλημα γιατί σε τελική ανάλυση, τί να τα κάνεις τα καλούδια στο κινητό, αν δεν μπορεί να εξυπηρετήσει το βασικό του σκοπό, ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ δηλαδή. Σκέφτομαι να πάρω το Ν 80 ή το Ν95-Ν75 που θα κυκλοφορήσουν σύντομα, αλλά πραγματικά προβληματίζομαι και φοβάμαι πως θα έχω πάλι τα ίδια προβλήματα. Από την εμπειρία σας στην δοκιμή και αγορά διαφόρων συσκευών τί θα μου προτείνατε ως μια καλή λύση? Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
×
×
  • Create New...