Jump to content

asterix1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by asterix1

  1. asterix1

    iPhone 4S

    Εγω πήρα ένα λευκό 4s16gb και έχω απογοητευτεί με τη μπαταρία. Όχι μέρα δε βγάζει αλλα αν ασχοληθείς εντατικά στις 5-6 ώρες δεν έχεις τηλ. Φοβερό. Α και αυτο με το iMessage τι ακριβώς είναι ; Είναι free?
  2. Πως πηγαινουμε στις επομενες μνημες ραδιοφωνου ξερει κανεις? Εχω κολλησει στις πρωτες 6!
  3. Αν διαβασες καλα εγω δεν εκρινα τον τροπο σου τεχνικα αλλα το χαρακτηρισμο σου...μαλιστα το ειπα και εγω οτι αν θελει καποιος πιο ευκολα να ακολουθησει τα παραπανω αλλα φυσικα χωρις υποτιτλους.Τι να κανουμε αφου ετσι ειναι το κινητο αν θελεις θα πρεπει να κανεις ενα βημα παραπανω δηλ την ενσωματωση. Οκ εσυ ξεκινας κατευθειαν απο μετατροπη. Επιλογη του καθενος ειναι αυτο με το αναλογο κοστος.Τωρα για το τι ειναι ο καθενας αστο για τον εαυτο του...
  4. Με το Avirecomp και το Xilisoft οπως παρουσιαστηκαν εδω μεσα εκανα δουλεια και μαλιστα φαινεται πεντακαθαρα και με υποτιτλους απλα ειναι χρονοβορο. Νομιζω οτι ειναι η καλυτερη και ολοκληρωμενη λυση. Τωρα αν καποιος δεν θελει υποτιτλους μπορει να ακολουθησει την παραπανω λυση πιο ευκολα. Οσο για το μαζοχιστης που λες γιατι να παιδευεσαι με κινητο και δεν την βλεπεις την ταινιουλα στην 42' σου στο σπιτι? Ετσι για να μη παιδευεσαι καθολου. Μην ανοιγετε το κουτακι και πετατε μπαρουφες...ειναι ενα κινητο και συμβιβαζεσαι μ'αυτο. Θα δεις 2 ή 3 ταινιες σ'ολη την ιστορια του δεν ειναι για συνεχεια.Βλεπεις κανονικοτατα και πεντακαθαρα αρκει να μην εχεις πολλους βαθμους μυωπια!
  5. Μια μερουλα η μπαταρια του! Χωρις και πολλα πολλα wifi ή gps...δεν μου αρεσει και πολυ αυτη η ιδεα να ειμαι συνεχεια με τον φορτιστη αγκαλια!
  6. θα συμφωνησω φιλε μου για την μπαταρια που φαινεται να μην ειναι και οτι καλυτερο αλλα συνολικα και επαναλαμβανω συνολικα γαι ενα κινητο των 395 ευρω δεν ειναι καθολου ασχημη επιλογη. Δεν υπαρχει κατι αναλογο σε αυτα τα χρηματα και ολο το πακετακι...
  7. Και εγω δεν μπορεσα να κανω δουλεια με τον bolt.Κατεβασα τον opera mini τελικα. Ξερει κανεις αν μπορει να γινει το σερφαρισμα σε full screen?
  8. Σημερα παρεληφθη ,θα πεσει η σχετικη φορτιση και θα επανελθω για εντυπωσεις και ερωτησεις απο τους παλιοτερους κατοχους! Καμια θηκη ξερετε που θα βρω? Υπαρχει τιποτα καλο?
  9. Σχετικα με το FM trans τι γινεται ? Ποιες συσκευες τελικα το εχουν και ποιες οχι ? Περιμενω να παραλαβω απο vodafone 5 μαιου. Καποια παιδια εγραψαν οτι το αγαρασαν απο vodafone και το ειχε...μαλλον λοτταρια μου φαινεται να ειναι.
  10. Με το θεμα video Divx ή Xvid τι νεοτερο εχουμε? Τελικα παιζει δεν παιζει παιζει μονο με συγκεκριμενο τροπο τι γινεται?
  11. Με το θεμα video Divx ή Xvid τι νεοτερο εχουμε? Τελικα παιζει δεν παιζει παιζει μονο με συγκεκριμενο τροπο τι γινεται?
  12. Δεν φταιει η καρτα γιατι και εμενα μου κολλησε 2 φορες και εχω την ultraII. Το πηρα τελικα χθες και μου φαινεται πολυ καλο για το τοσο λιγο που το εχω.Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με την αναφορα παραδοσης.Θα πρεπει καθε φορα που στελνω μηνυμα να ζηταω αναφορα η μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση να το κανω μονο μια φορα?
  13. Κάτι ακόμα, μήπως ξέρει κανεις που μπορώ να βρω: Black Silicone Case + 3.5mm adapter for Nokia N73 ????? Black Silicone Case + 3.5mm adapter preview Λαθος! Λοιπον μπες στο ebay και κανε μια απλη αναζητηση nokia n73.Θα σου βγαλει αυτο που ζητας. Ειμαι ενας υποψηφιος αγοραστης του n73.Εχω μπερδευτει αρκετα μ'αυτα που γραφονται διοτι για το ιδιο τηλεφωνο ας πουμε αλλος γραφει οτι η μπαταρια του κραταει 2 μερες και αλλος 4 μερες.Αλλο παλι που διαβασα ηταν τα ηχεια που οι μεν γραφουν οτι ειναι εξαιρετικα και καποιοι αλλοι οτι μπουκωνουν και δεν ακουγονται καλα.Ενα τελευταιο για να μην σας κουρασω ειναι παλι που διαβαζω απο ενα παιδι οτι ειναι γρηγορο κινητο κια καποιος αλλος γραφει οτι κολλαει και του κανει και restart.Δεν ξερω αν καποια παρτιδα απο αυτα δεν ηταν και τοσο καλη και συμβαινουν αυτα. Σας ευχαριστω!
×
×
  • Create New...