Jump to content

seaman_13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About seaman_13

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 16

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

seaman_13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μόλις βγήκε επίσημα στον αέρα η 4 για τα ελληνικά ΝΟΤΕ ξέρει κανείς εάν είναι η 4.0.3 4.0.4
  2. Υο εκανα αλλα δεν εχει αυτών τον κωδικό διαθέσιμο εαν τον περασω με επικολληση θα δουλεψει?
  3. Είσαι ολοσωστος όταν σου βγάλει την αναβάθμιση δώσε συναγερμό Με την υποσημείωση οτι έχεις κοσμοτε
  4. Εγώ ευρωπαϊκό από κοσμοτε τίποτα ακόμα!!
  5. Ξέρει κάποιος κάποια λύση για τις τυχαίες επανεκκίνησης?Εμένα πάντως μου κάνει και ανεξήγητες απενεργοποιήσεις...Έχω βγάλει ότι εφαρμογή είχα και κάποιους καστομ λανσερς αλλά πάλι τα ίδια...Εννοείτε πως έχω κάνει και επαναφορά αρχικών!Έχω μαμά ρομ και η συχνότητα είναι από 2-3 φόρες την μέρα μέχρι και το ίδιο νούμερο στις 3-4 μέρες.Στο δίκτυο που έψαξα όλοι είχαν και από κάποια ιδέα αλλά τίποτα σίγουρο.
  6. Σε γκαλαξυ ΝΟΤΕ παιζει σε ολη την οθονη το μανατζερ?
  7. Το έκανα άμεσα για να μην είχα και άλλα...Δεν είχα ενεργοποιήσει το νταιβ του κινητού μήπως έβρισκα το κάθαρμα...Πλέον είναι αργά...Παραλαμβάνω αύριο το καινουργιο μου ελπίζω να είναι καλορίζικο.Ειλικρινά δεν περνάει μέρα χωρίς το ΝΟΤΕ εάν το συνηθίσεις,το διάβαζα και δεν το πίστευα!!!
  8. Νέα έκδοση και έρχονται και άλλα 1.4.0
  9. To τρελό της υποθέσεις είναι ότι του ζήτησα και συγνώμη που δεν είχα πάνω μου να του δώσω κάτι!!Όσο για το ενδεχόμενο να τον δω,πίστεψε με πως δεν είχα δύναμη ούτε να μιλήσω με αυτό που μου έκανε...Φαντάσου μόνο την στιγμή που είδα ότι το στολίδι είχε πετάξει!!!Ερώτηση τα αρχεία που έχω κάνει μπακ απ στο Kies γίνετε να περαστούν στο καινουργιο?Ότι έχω αγοράσει στο Google Play ισχύουν?Ρε τι πάθαμε με το κάθαρμα!!!
  10. Λοιπόν παιδιά θα το πω απλά...Έπεσα θύμα κλοπής από έναν τύπο που μου ζήτησε ελεημοσύνη στο μαγαζί μου και το στολίδι μου εκλαπει!!!Πίκρα και των γονέων!!!Ένα θα πω μόνο,θα επανέλθω και άμεσα!!!Μπορεί να μην είμαστε Λατσηδες αλλά ένα πενηντάρικο δόση θα την αντέξω και αυτή την φορά με της ευλογίες της ΣΥΖΎΓΟΥ!!!Όσο για τα υπόλοιπα ένα θα πω...Ούτε στον εχθρό σας τέτοια πίκρα!!Αχ...Πολύ πίκρα ρε ****το.
  11. Συνεχίζετε η υποστήριξη στον TSF και στα πρόσθετα του με αναβάθμισης,είναι να βάλουν όσα φαίνονται στο βίντεο παρουσίασης και κάποια αλλά που διάβασα στο κορεάτικο του σαιτ.
  12. Μετά από μια εβδομάδα τελικά ένα θα πω αμα ρωτούσε κάποιος εάν θα ξανάπλήρωνα SHELL,θα του έλεγα και δυο και τρεις φορές!!!Είναι απλά κάτι το διαφορετικό και το κυριότερο smooth μέχρι αηδίας
  13. Τελικά αγόρασα τον TSF,είναι ότι ποιο συμπαγές έχω δοκιμάσει και το κυριότερο είναι ότι μου βγάζει μια αίσθηση του εργοστασιακού-μαμισιου λανσερ με την πολύ δουλειά που φαίνεται ότι έχουν ρίξει, Κάλλιστα κάποιος θα μπορούσε να πει οτι είναι σε μπετα μορφή λόγο των οι πολλών πρόσθετων που έχει,αλλά οτι βάζουν είναι ξεχωριστό και πάνω από όλα ΔΕΝ μοιάζει με κανέναν άλλον από οτι έχω φορέσει...Ευχαριστώ για την συμβουλή να τον πάρω,είναι του στυλ μου...
  14. Τελικά αγόρασα τον TSF,είναι ότι ποιο συμπαγές έχω δοκιμάσει και το κυριότερο είναι ότι μου βγάζει μια αίσθηση του εργοστασιακού-μαμισιου λανσερ με την πολύ δουλειά που φαίνεται ότι έχουν ρίξει, Κάλλιστα κάποιος θα μπορούσε να πει οτι είναι σε μπετα μορφή λόγο των οι πολλών πρόσθετων που έχει,αλλά οτι βάζουν είναι ξεχωριστό και πάνω από όλα ΔΕΝ μοιάζει με κανέναν άλλον από οτι έχω φορέσει...Ευχαριστώ για την συμβουλή να τον πάρω,είναι του στυλ μου...
×
×
  • Create New...