Jump to content

stam82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stam82

  • Ημ. Γέννησης 07/04/1982

stam82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. για σας ξερει καποιος τις ρυθμίσεις για το Touch Diamond της wind plus ευχαριστω
  2. καλησπερα και καλη χρονια,έχω το κινητο απο τον αυγουστο.Αυτό που παρατήρησα σημερα είναι κάποια καμμενα πιξελ.Γνωρίζεται αν καλυπτεται απο την εγγύηση.Βεβαια θα παω στο επισημο σερβις,απλα εχω αγχωθει. ευχαριστω εκ των προτέρων
  3. καλη αναρρωση και να ειναι το τελευταιο.
  4. Καλησπερα εχει κανει καποιος το κολπο με τη διαμορφωση του ms 2 pro;
  5. Καλησπερα πηγαινε ολη η μουσικη ->προσθετα->ισοσταθμιστης και ανεβασε τα ολα τερμα.
  6. Οκκκκκκ ευχαριστώ minosvg
  7. κΚαλησπέρα θυμάται κανείς το λινκ με τα προγραμματάκια για το κ750ι;
  8. Kαλησπερα στο 9volto.gr λενε για καινουριο firmware με ονομασια R1DB001.
  9. εμενα μου το κρατανε για μια ημερα στον πειραια.Οι ανθρωποι εινα απαραδεκτοι γιατι λενε ενα σωρο ψεμματα.πχ οτι κόλλαει το τηλεφωνο γιατι εινα παλια η sim(θυμηθηκε να κολλησει μετα απο ενα μηνα).
  10. δεν εχεις αδικο φιλε george δεν ξερουν τι τους γινεται.Πιστευω πως οσοι εχουμε προβλημα με το σερβις εκτος του οτι πρεπει να κανουμε καταγγελια στο ινκα πρεπει να κανουμε το ιδιο και στον εισαγωγεα η στην μαμα εταιρια.
  11. καταξοδευτηκαν!!!!χιλιες φορες να σου εδιναν με τη μια καινουρια συσκευη!!
  12. Φιλε minovg πριν λιγο γυρισα απο την omnitech στον πειραια.Τους ρωτησα αν θα γινει αλλαγη και μου απαντησαν ναι αν δεν επισκευαστει.παντως και εγω φοβαμαι μηπως μου δωσουν κανενα επισκευασμενο απο επιστροφη και οχι καινουριο.θα τους προτεινω να τους δωσω το κινητο με την συσκευασια οπως το πηρα και να μου δωσουν αλλο σφραγισμενο.
  13. οχι στον πειραια πηγα στην ευαγγελιστρια.το θεμα ειναι τωρα αν θα μου το αλλαξουν.το πρωι θα παω στον οτε που το πηρα.εσενα σου το αλλαξαν;
  14. στην αποδειξη γραφει οτι εκαναν αλλαγη φλεξ καμερας
  15. καλησπερα σε ολους,ειχαμε μιλησει οταν σας ελεγα για το προβλημα που εχο με το κ750ι(δεν τραβαει φωτος ενω τραβαει κανονικα βιντεο).Τελικα το πηγα για σερβις και την ιδια μερα που το πηρα(σημερα)τραβηξε 2 φωτος και μετα παλι τα ιδια.το εχω 1 μηνα.Ξερετε αν θα μου το αλλαξουν;ή τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις; Ευχαριστω και συγνωμη αν σας κουρασα.
×
×
  • Create New...