Jump to content

SEK700i

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

SEK700i's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. SpaceTime mobile 4.0 για pocket PC που τρέχουν windows mobile (κάπου το είχα βρέι και για smart-phone ακόμη! ψαξτε) παιδιά κάνει παπάδες! Απεικονίζει ρεαλιστικά πίνακες και όλα τα σύμβολα, λύνει για πλάκα γραμμικά συστήματα συναστήσεων με πολλούς αγνώστους, τριόνυμα, ολοκληρώματα γραμμικές παλινδρομίσεις κατανομές, σxεδιάζει διαγράμματα 2D και 3D ακόμη και συναρτήσει του χρόνου! και μπορέις να κάνεις play-pause, rotate zoom-in, out και ό,τι υπάρχει, ακόμη και πολλά γραφήματα στο ίδιο διάγραμμα!!! Απ'ότι είδα μπορέις να κάνεις compile και βασικό κώδικα προγραμματισμού!!! αλλα δε το έψαξα παραπάνω. Ο χειρισμός του είναι πολύ πολύ εύκολος και βολικός και το πρόγραμμα είναι πανάλαφρο και τρέχει σα νερό όλες τις λειτουργίες! Αν τα έγραφα όλα θα μου έπαιρνε πολλές σελίδες αλλά το σημαντικότερο απο όλα.. Είναι δωρεάν (πλέον) !!! http://www.spacetime.us/pocketpc/ Και online manual με τις χιλιάδες εντολές που υποστηρίζει με παραδείγματα για κάθε μία! http://www.spacetime.us/manual/ Αξίζει πολλά! Βλέποντας όλες αυτές τις δυνατότητες, ούτε καν που μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να υπάρχει κάτι άλλο που να κάνει περισσότερα (τι περισσότερο δηλαδή...;) Με την ευκαιρία, έχω φτιάξει ένα δικό μου πρόγραμμα υπολογισμού και γραφικής απεικόνισης της γραμμικής παλινδρόμησης για PC όμως. Το δίνω Δωρεάν και μπορέιτε να το κατεβάσεται απο εδώ http://www.geocities.ws/nio_707/linreg.zip :)
  2. Mio 350 με Windows Mobile 6 ????????????????? Πώς το έκανες αυτο?? Πες μας κιεμας το κόλπο!!! Μήπως εννοείς Mio 360?
  3. Τελικά βρήκα τη λύση μόνος μου. Το θέμα έκλεισε, ευχαριστώ.
  4. Έχω ένα Mio P550 και χρησιμοποιώ αρκετά το wi-fi. Μια μέρα έτυχε να συνδέσω το PDA μου σε έναν υπολογιστή ο οποίος είχε ActiveSync εγκατεστημένο, ωστε να μεταφέρω κάποια αρχεία. Το PC αυτό όμως είχε πρόσβαση στο internet μέσω ενός proxy server. Ε, με το που συνδεσα το καλώδιο, συνδέθηκε το ActiveSync, πάτησα Cancel στο συγχρονισμό να μή γίνει και έγινέ κάτι εντελώς κρυφά και χωρίς να το καταλάβω καθόλου! Άλλαξαν από μόνα τους τα Network Settings του PDA με αποτέλεσμα, όταν προσπαθούσα έπειτα απο το σπίτι μου να συνδεθώ στο internet είτε μέσω καλωδίου, είτε μέσω wi-fi, να μη μπορώ γιατί είχαν μείνει οι ρυθμίσεις με τον proxy server. Προσπάθησα έπειτα απο τις ρυθμίσεις Network των WindowsMobile5 και έβγαλα τον proxy server, αλλά πάλι τίποτα! Έχω δοκιμάσει τα πάντα και δέν μπορώ να επαναφέρω τις ρυθμίσεις σωστά ώστε να γίνοθν απλως Default ώστε να μπορέι να σθνδέεται στο internet μέσω ενός τυπικού PC! Κιαν νομίζεται πώς κάτι άλλο ίσως φταίει, σας λέω ότι το ίδιο πρόβλημα ακριβώς το παθαίνω για δεύτερη φορά!! Την πρώτη πώς το έλυσα? -Απλά κάνοντας Reset στο Software και ξαναπέρναγα όλα τα προγράμματα πάλι απο την αρχή! Και αυτή τη φορά πάλι έτσι την έπαθα λοιπόν! Το σύδεσα ασυνίδητα στον ίδιο πάλι υπολογιστή με τις ρυθμίσεις proxy και πάλι YOK το internet!!! Ξέρει κανείς λοιπόν πώς μπορώ να επαναφέρω τα Default Network Settings ώστε να έχω και πάλι internet και να αποφύγω το format??? Ευχαριστω!! Περιμένω απάντηση με αγωνία!
  5. Φίλε geoponer, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη γρήγορη απάντησή σου!!! Καθώς διάβαζα το μήνυμά σου είπα.. "Αμάνν!!! λες...????" Γιατί πράγματί τώρα που το είπες, συνηδιτοποίησα οτι μεταξύ αυτών των παράξενων αλλαγών της ώρας όντως έτρεχα το destinator! Απενεργοποίησα τώρα την επιλογή αυτή και διόρθωσα και την ώρα και θα δώ πως θα πάει τώρα! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό, είσαι πρώτος!!!
  6. Έχω το Μιο P550 εδώ και 1 χρόνο περίπου και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτό, αφού όλο και ψάχνομαι και του ξετρυπώνω νέες δυνατότητες (wi-fi realtime video streaming, vnc remote desktop κ.α.). Αυτό που παρατήρησα όμως πρόσφατα είναι ότι η ώρα μου αλλάζει απο μόνη της σε ανύποπτες στιγμές (όταν είναι κλειστό μάλλον) και πάει μία ώρα ακριβώς μπροστά (ή πίσω δεν θυμάμαι), χωρίς ενδιάμεσα απο τη στιγμή που είναι σωστή, να το συνδέσω καθόλου με το activesync στο pc. Ξέρει καανείς τη Λύση σε αυτό; Επίσης υπάρχει τελικά πρόγραμμα που να το μετατρέπει σε car-kit και να συνδέεται με το κινητό μέσω Bluetooth για ανοιχτή ακρώαση? Ευχαριστώ πολύ!!!!
×
×
  • Create New...