Jump to content

ADNreaS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ADNreaS

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 31

ADNreaS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αγαπητέ, johnb, σου είναι εύκολο να μου πεις πότε αγόρασες το κινητό σου και πόση διάρκεια έχει τώρα πια η μπαταρία σου με κανονική χρήση? Ευχαριστώ... :)
  2. Θα δοκιμάσω. Και πάλι ευχαριστώ... :)
  3. Καταρχήν, fotisk13, σε ευχαριστώ θερμά για την άμεση απάντηση. :) Δοκίμασα τα παραπάνω βήματα, κατάφερα να ανοίξω το κείμενο μέσα από το κινητό αλλά δεν κατάφερα να το στείλω με sms. :( Κάποια άλλη ιδέα...???
  4. Έχω κάποια (μικρά) κείμενα γραμμένα στον υπολογιστή μου. Θέλω, αν είναι δυνατό, να τα μεταφέρω (με καλώδιο usb) στο Κ800i που διαθέτω ώστε να μπορέσω να τα στείλω με sms σε άλλους. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Ποια διαδικασία πρέπει ν΄ακολουθήσω? Πρέπει να πω προκαταβολικά, ότι έψαξα για ώρα στο φόρουμ αλλά (ίσως και λόγω αργής γραμμής) δε μπόρεσα να βρω κάτι ανάλογο, οπότε κάθε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη. :sorry: Ευχαριστώ εκ των προτέρων...:O ΥΓ. Αν η παραπάνω διαδικασία δεν είναι εφικτή, μήπως θα μπορούσα χρησιμοποιώντας κάποια (δωρεάν, κατά προτίμηση) ιντερνετική υπηρεσία αποστολής sms να τα στείλω στο κινητό μου ή στους άλλους? Έχετε υπόψη σας κάποια?
  5. Καλησπέρα. Αγόρασα το Κ800 πριν, περίπου, μια εβδομάδα (προηγούμενα είχα το Ζ600) και μέχρι στιγμής αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα: 1. Δεν εμφανίζει τις ληφθείσες κλήσεις από συγκεκριμένα άτομα (τις κλήσεις των υπολοίπων τις εμφανίζει κανονικά), 2. Δεν εμφανίζει τις αναπάντητες κλήσεις (κανενός ατόμου, παρόλο που είναι καταχωρημένοι στον τηλ. κατάλογο), 3. Δεν εμφανίζει επίσης στο γενικό μενού τις (απαντημένες, εξερχόμενες, αναπάντητες) κλήσεις κάποιων ατόμων... Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι μάλλον πρόκειται για συγκεκριμένα (τα ίδια πάντα) τηλέφωνα... Πρέπει να πω επίσης ότι πιθανόν να έχουν απαντηθεί τα παραπάνω ερωτήματα κάπου μέσα στο παρόν τόπικ μόνο που, επειδή διαθέτω μια απλή pstn, μου είναι αδύνατο να τα κατεβάσω και να τα δω όλα... Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... :O
×
×
  • Create New...