Jump to content

swtos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

swtos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φωνή Λαού , Εντολή Μαγειρευτού .... Χρησιμοποίησε κάποιο third party βοήθημα για 160 χαρακτ.
  2. Δείτε το νέο μοντελάκι με πλήρως εξελληνισμένα μενού με τα muis της microsoft ... Για πείτε μου τη γνώμη σας http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2538696&postcount=1 :rolleyes:
  3. Τελικά μετά την παρακίνηση αρκετών φίλων αποφάσισα να ξανασχοληθώ με τις ελληνικές ΡΟΜ. Σας ετοίμασα μιά ελαφριά έκδοση χωρίς περιττά κιλά .... http://rapidshare.com/files/135100786/Polaris_Greek_B_20270_1_3_1_GR01_Lt_Swtos.rar το password για το rar είναι Swtos Αν υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον θα συνεχίσω την υποστήριξη των ελληνικών σε πολάρις και diamond. Αν όχι, δεν θα ξαναφτιάξω ελληνική ρομ. καλές διακοπές ! http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2490735&postcount=1 :):)
  4. Να πεις στο λαμόγιο αυτό ότι έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε. Ο χρήστης swtos είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτός ..... Αν έχει απορίες μπορούμε να τις λύσουμε πέρα από την εικονική προστασία που του δίνει το κάθε φλόρουμ .... Ρε α στα διάλλα ..... p.s. Συγχωρείστε με που το πρώτο πόστ σε αυτό το φόρουμ είναι σ' αυτό το ύφος, αλλά ωρέ παλικάρια δεν αντέχω τους δήθεν .... Υ.Γ.2 : Ωρέ Minotavrs μήπως τα κέρατα τα είχες χώσει κάπου και τώρα τα θέλει πάλι γι' αυτό τα κάνει όλα αυτά ??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
×
×
  • Create New...