Jump to content

lulukos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    921
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Ενημέρωση Κατάστασης posted by lulukos

  1. Λοιπόν από Αμίτα ήπια Motion,Ρόδι,Νέκταρ και μια άλλη που δεν θυμάμαι το όνομα της:p.Επίσης από Ήβη ήπια έναν με καμιά 10αριά φρούτα.Πάντα όταν αρρωσταίνω πίνω έστω και λίγο χυμό.Μέχρι τώρα πρέπει να έχω πιει όλους τους Αμίτα που κυκλοφορούν:lol:.Αυτούς του Ρέα που λες δεν τους έχω ακούσει.Θα τους δοκιμάσω πάντως να δω τι ρόλο βαράνε.
  2. Έτσι όπως το θέτεις έχεις ένα δίκιο.Πάντως πολλά υγρά ευτυχώς συνήθισα να πίνω λόγω γυμναστηρίου.Ένα θα σου πω.Τις τελευταίες 2 ημέρες εκτός από τα 3 λίτρα νερό την ημέρα έχω πιει 8 λίτρα χυμό!Κάτι με έχει πιάσει μάλλον, δεν εξηγείται αλλιώς.
  3. Σε ευχαριστώhttp://www.laymark.com/i/m/m120.gif.(Αψου!:p)Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα.Μα καλά και εγώ καλοκαιρίατικα αρρώστησα;http://www.laymark.com/i/m/m142.gif
  4. Αχά έτσι εξηγούνται όλα:lol:.Λοιπόν επειδή χθες δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου και τώρα νυστάζω έκανα μια αλλαγή στο προφίλ ώστε να αύριο το πρωί να το κάνω όπως ήταν πριν:happy:.Πάω για νάνι και ελπίζω να τα πούμε αύριο έχοντας τελειώσει πλέον με τις αλλαγές:wacko:.

     

    Thanks again γιατη βοήθεια:D

  5. Άργησα αλλά το κατάφεραhttp://www.laymark.com/i/m/m121.gif.Σε ευχαριστώ για την βοήθεια!Αν δεν ήσουν εσύ θα το έφτιαχνα μέχρι αύριο και θα ήταν και βλακεία.Ουφ δεν έχω άλλο κουράγιο για να σκεφτώ τι θα κάνω με την εικόνα προφίλ.Θα το αφήσω για αύριοhttp://www.laymark.com/i/m/m122.gif.
  6. Πιο ήρεμο από αυτό είναι μόνο το άσπρο.Δεν με βλέπω να βγάζω άκρη όσο και να παίζω μαζί του...
  7. Θα το δοκιμάσω.Αλλά μήπως να πατήσω ακύρωση αλλαγών να ξεμπερδεύω;
  8. Ουφ σούργελο το έκανα νομίζω.Για πέρνα απτα μέρη μας να το δειςhttp://www.laymark.com/i/m/m159.gif
  9. Άσε προσπαθώ να το σουλουπωσω λίγο και πειραματίζομαι.Δεν το φανταζόμουν τόσο δύσκολο...Λογικά σε κάτι παρόμοιο με αυτό που βλέπεις θα καταλήξω.Ελπίζω να βγει καλό.
  10. Γεια σου τρελοπαρέα...Ξέρεις, αναρωτιόμουν, το όνομα αυτό το διάλεξες τυχαία ή μήπως μπορείς να κρατήσεις τρελή παρέα σε κάποιον;http://www.laymark.com/i/m/m083.gif

     

     

     

    :happy:

×
×
  • Create New...