Jump to content

ellin77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ellin77

  1. kserei kaneis an iparxoyn charter ptisis gia kerkira ;h aktio apo agglia ta xristougenna
  2. για διασκέδαση να πας στο αμστερνταμ καλύτερα
  3. Μάρω την κράτηση για πτήση charter απο ποιό site την κάνεις?
  4. Μπα! ψώνια σαν της ελλάδας δεν βρίσκεις πουθενά :lol:
  5. η ερωτηση ηταν αν θα πρεπει να πάρω και ελαφρα ρουχα, οχι αν θα παρω χειμωνατικα tnks anyway
  6. Τι καιρό κάνει εκεί πάνω? Δεν ξέρω τι ρούχα να πάρω. να πάρω βαριά χειμωνιάτικα ή φθινοπωρινά?
  7. ακριβως κάτω απο τον γλουτο απογευματινο θα μπορουσες να το πεις
  8. για 16 χρονα είναι super ταινία. Αν δείς μία από τη σειρά είναι σαν να τις είδες όλες. καμία εξέλιξη στους χαρακτήρες. τα εφέ ειναί καλά αλλά εχουμε χορτάσει απο αυτά. θα ήθελα να δω τον superman na χάνει τον έλεγχο, να παρασύρεται από τις υπερδυνάμεις του. πάλι φλώρο τον έκαναν.
  9. εχώ ενα δερματινο παλτο λιγο ακριβο και οχι πολυ σπορ και θέλω και γω μια τσάντα. πρεπει είναι δερματινη για να τη φοράω με το δερματινο? Μια σαν αυτή χωρίς το αστέρι θα ητάν εντάξει?
  10. Eρωτησεις ηλιθιου 1} θελω να πληρώσω δίδακτρα στην αγγλια . Γινεται απο τον λογαριασμό μου σε ευρώ να κάνω μεταφορα στο λογαριασμο του πανεπιστημίου σε λιρες?Συμφέρει? 2) φεύγω απο ελλάδα για αγγλία βάζω στην στέπη μου ευρώ ή λίρες? Την μετατροπή που την κάνω εδώ ή στην αγγλία? 3) θέλω απλώς να μεταφέρω τα χρηματα του λογαριασμου μου στην αγγλία και οχί να μου στέλνουν μικρά ποσα καθε μήνα. Πως συμφέρει να το κάνω. απαντησεις απλές παρακαλώ γιατί μπερδευτηκα
  11. αρκει να παρακολουθήσει κάποιος τα τοπικά κανάλια εκεί πάνω για να καταλάβει τι παίζει. Τα 24ωρα τσοντοκάναλα παίζουν ακόμη? ο φωτούλης βγήκε απο τι στενή? Το μαλλί του κωσταντινίδη παραμένει ανέμελο? Η ξανθίες κοτες μοντέλα παρουσιάστριες διαφημίζουν ακόμη τα σκυλάδικα στα οποία γαυγίζουν άλλες ξανθίες σκυλόκοτες? Μου έχουν λείψει όλα αυτά. Οι θεσσαλονικεις ας διορθώσουν τα στραβά τους μονοί τους τα οποία δεν είναι οι δρόμοι και τα έργα αλλά η νοοτροπία τους και να σταματήσουν την κλάψα. Ελλάδα δεν είναι μόνο η αθήνα και η θεσσαλονίκη άλλωστε.
  12. μήπως ξέρει κανείς αν για να ταξιδέψω με national express πρέπει να κάνω κράτηση από πριν. Φοβάμαι μηπώς έχει καμία καθυστέρηση η πτήση και πάει χαμένη η κράτηση.
  13. Πάω στην αγγλία για master και χρειάζομαι ένα laptop. Το θέμα είναι να το πάρω από εδώ ή από αγγλία? Κάποιος μέλος σε παλιά ερώτηση μου είχε προτείνει να πάρω dell απο αγγλία. μπορω να δώσω γύρω στα 1000 ευρώ 600 -650 λίρες.Ρίξτε μία ματιά στο παρακάτω site. Ποιά είναι η γνώμη σας για τα dell? Με κάρτα γραφικών από ιντέλ θά παίζει κανα παιχνίδι(lineage)? http://www.dmxdimension.com/blogcategory/dell_uk_inspiron_6400.html
  14. lol. Διακρίνω βρετανικό χιουμορ.
  15. δεν θυμάμαι το βιογραφικό όλων εδω μέσα. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη
  16. Η τιμή καλή είναι. Αλλά ας απαντήσει ο gmac σε αυτό καλύτερα. 750 με λογαριασμούς ή χωρίς?
  17. το ανέφερα επειδή το είχα ξαναδιαβάσει απο εσένα. Πάλι δεν το έπιασες
  18. και για να προλάβω τον gmac: κάνε τη μετάφραση μόνος και πήγαινε να σου βάλουν μία σφραγίδα
  19. όλα. Μη πας στο Κούγια. Είναι πολύ busy τελευταία. Έκανες αιτήσεις χωρίς μετάφραση αναλυτικής?
  20. Μπράβο ρε big mac eeee. .. sorry...... gmac. To έπιασες αυτή τη φορά.
×
×
  • Create New...