Jump to content

lemix

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lemix

  • Ημ. Γέννησης 05/02/1971

lemix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θα συμφωνήσω με την άποψη σου φίλε Vox, μάλλον θα πάω για άλλο κινητό. Για το Kaizer δεν ξέρω, επειδή έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε που το αγόρασα, μπορεί όντως να έχει κινητά κατα 99% για την Ευρωπαική αγορά και να έπεσα στην περίπτωση (αν βρω τα χαρτιά θα ποστάρω info).
  2. Με βάσει το ΙΜΕΙ βλέπεις για ποια χώρα προοριζεται η συσκευή, και σε επικοινωνία με την Samsung Hellas μου είπαν ότι είναι για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ως εκ τούτου δεν μπορούν τα κέντρα service να αλλάβουν επισκευή λόγω... διαφορετικών προδιαγραφών (!!!!) που έχει το κινητό για την χώρα κυκλοφορίας - και πάνω στις οποίες δεν ειναι εκπαιδευμένο το αντίστοιχο τεχνικό προσωπικό. Μπορούν να εξυπηρετήσουν κινητά που προορίζονται για την ευρωπαική αγορά και μόνο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, κατα αντιστοιχία, υπεύθυνη για την αλλαγή ενός usb connector , είναι η Samsung των ΗΑΕ!!!! Σε λίγο το στέλνω με courier! Τι άλλο θα ακούσω ρε παιδιά... έλεος.
  3. Καλημέρα, έχω Samsung Grand Duos 2 (αγορασμένο από το Kaiser) εκτός εγγύησης τώρα, και χρειάζεται αλλαγή - μάλλον το usd connector. Διαβάζοντας τα μηνύματα, επικοινώνησα με την Smartec και μου είπαν ότι: Υπάρχει τέτοιος περιορισμός στα κέντρα service; Είχε κάποιος από εσάς παρόμοια περίπτωση;
  4. Μετά απο καθαρισμό των σκουπιδιών και 3-4 επανεκκινήσεις, δούλεψε. :cool:
  5. Καλησπέρα, ενημερώθηκε και το δικό μου g7102 σε 4.4.2.... Μετά την αναβάθμιση, πέρα της μπαταρίας που εξαντλείτε πολύ γρήγορα (με νορμάλ χρήση) και της καθυστέρησης που παρατηρώ στην ενημέρωση των mailboxes, σε εισερχόμενη & εξερχόμενη κλήση δεν ακούω ούτε με ακούνε... Συμβαίνει και σε άλλους; (διάβασα ότι η samsung ετοιμάζει το 4.4.4 ως αναβάθμιση για τα bugs της 4.4.2)
  6. Έβαλα το spbWeather μαζί με το template "meteoGR_v2.tpl" και όταν το επιλέγω μου εμφανίζει μήνυμα λάθους (αν θυμάμαι καλά) "error compiling template". Μπορεί κάποιος να ρίξει λίγο φώς... thanks
×
×
  • Create New...