Jump to content

Navigate

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Navigate

  1. Πως παίζει ο χάρτης της NGI ? Τον δοκιμάσατε ?
  2. Το βγάζει πάντα αυτό το μήνυμα όταν έχουμε συνδεθεί στο Internet η κάποια εφαρμογή μας κάνει refresh μέσω ιντερνέτ και την σταματήσουμε χωρίς να ολοκληρωθεί. Σε αυτές τις περιπτώσεις η βγάζει αυτό το μήνυμα η προσπαθεί να συνδεθεί GPRS στο internet για να ολοκληρώσει την λήψη που θέλει. Συνιστώ ένα soft reset ( restart ) γιατί αν μπεί με GPRS γράφει αρκετά και τουλάχιστον σήμερα οι χρεώσεις είναι πολύ υψηλές.
  3. Για να στείλεις ένα αρχείο μέσω Bluetooth απλά πατάς στο αρχείο που θέλεις να στείλεις και θα δείς πως ένας από τους τρόπους αποστολής είναι αυτός που ψάχνεις.
  4. Κύριοι....έσπασε το πλασικό κάλυμα- προστατευτικό . Γνωρίζει κανείς που βρίσκουμε ανταλακτικά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων:):)
  5. Einai aplo..pas stis rythmiseis / wra kai vazeis ekei na einai athina ,kostantinoupolh klp..diladi + 2 wres....
  6. Πάντως δεν έβαλα ξανα ξυπνητήρη των windows΄κύριοι και όλα δουλεύουν οκ με την κατανάλωση της μπαταρίας. Ας δοκιμάσει κάποιος με την καινούργια ελληνική ROM το ίδιο να δούμε αν είναι γενικό το κακό . Τότε μπορούμε να κάνουμε ένα υπόμνημα στην HP.
  7. Ναι φίλε Cretaman λογικά είναι θέμα της νέας ROM γιατί στο παρελθόν δεν είχε γίνει ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν το παρατήρησε και κάποιος άλλος χρήστης.
  8. Δεν ξέρω αν κανείς το έχει παρατηρήσει. Εάν βάλεις το ξυπνητήρι ( μετά την αναβάθμιση της ROM- έχω την ελληνική ROM ) η μπαταρία εξαντλείτε το πολύ σε 4-5 ώρες φορτισμένη πλήρως !!!! ¨ετσι τα δύο τελευταία πρωινά το τηλέφωνο είναι νεκρό. Οταν ξαναφωρτήση όλα βαίνουν καλώς μέχρι να βάλεις ξανά ξυπνητήρη !!!!
  9. Μπορείς να προμηθευτείς μια κεραία GPS ανεξάρτητα μάρκας. Στα Forums εδς στο my phone θα βρείς διάφορους τύπους Για το Hp μας δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.
  10. Η συσκευή δεν έχει κεραία GPS . Χρειάζεσαι extra κεραία.
  11. χαχαχαχαχαχα ωραίος......το ραδιοφωνο δεν παίζει....μην πεδεύεσαι.... γύρνα στην κοπελία σου..αν έχεις άλλες απορίες στην διάθεση σου ....
  12. Είναι δυνατόν να μας κάνει να σκάμε ένα τέτοιο πρόβλημα?? Δηλαδή αν πάθει κάτι η συσκευή πεθαίνουμε???? Cool ..αυτά μας κάνου πιό άνετη πιθανώς ( σχετικό αυτό) την ζωή. Αν είναι να σκάς άστο....δώστο σε κανά φίλο σου και ασχολήσου με κάτι άλλο...
  13. QUOTE=algordee;1932217]Όσο αφορά το ραδιόφωνο...το δοκίμασα και γώ αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα...ίσως πρέπει να κάνουμε κάποιες ρυθμίσεις ώστε να μπορέσουμε να ακούμε το ράδιο.... Αυτό που μας έκανε η ΗΡ δεν είναι καθόλου καλό σχετικά με την αναβάθμηση σε έκδοση 6....Εγώ προτείνω να γυρίσουμε όλοι στο Linux...αλλά πως καμία ιδέα; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
  14. Συμφωνώ και εγώ πως η μη μελλοντική αναβάθμιση σε WM 6 είναι πρόβλημα. Όταν παίρνεις μια συσκευή η όποια εταιρεία θα πρέπει να φροντίζει να βρίσκεται πάντα ενήμερη με τις τελευταίες δυνατότητες. Αυτό ισχύει με τα PC και σε φιλοσοφία τα τηλέφωνα μας δεν είναι μακριά από αυτό.
  15. Και δωρεάν να το δίνουν στην HTC το μεγαλύτερο κόστος είναι η ACE HELLAS που την παντρεύεσαι αν αγοράσεις ένα HTC. Και το κόστος της ACE HELLAS είναι πολύ μεγάλο φιλε athadef 21 αν αναλογιστείς πως όταν χάλασε το μεγαφωνάκι στο S 200 που είχα η παραπάνω αντιπροσωπεία έκανε 3 εβδομάδες να το φτιάξει. Σε αυτά τα πλαίσια καταλαβαίνεις το κόστος του να έχεις σήμερα ένα HTC... Απλά κρίμα που τέτοιες συσκευές τις έχουν δώσει σε τέτοιες αντιπροσωπείες. Ακόμα και το τσίρκο MEDRANNO να επέλεγαν σαν αντιπρόσωπο καλύτερα θα ήταν ..... αν και ζητώ συγνώμη από το Τσίρκο Medranno για τα πιό πάνω.
  16. Μην είσαι απόλυτος σε αυτό. Παλιότερα είχα το 4700 και το είχα πάρει με win 2003 . Βγήκε τελικά Upgrade για mobile 5 αλλά κόστιζε γύρω στα 30-35 ευρώ από το site τους. Το κόστος δεν ήταν μεγάλο για την αναβάθμιση όπως βλέπεις. Υπήρχε όμως τέτοιο κόστος. Αν διαβάσεις προσεκτικά τα φυλλάδια τους πουθενά δεν λένε για αναβαθμίσεις λογισμικού δωρεάν.Οπότε καταλήγω πως για την καλύτερη ενημέρωση μας...δεν χρειάζεται να διαβάζουμε ( δεν υπάρχει κόστος). Πάντως ελπίζω και εγώ να βγεί γρήγορα η αναβάθμιση.
  17. Οκ το 6815 είναι σαφώς πιό γρήγορο από το s 200 αφού έχει διπλάσια ταχύτητα στον επεξεργαστή. Για τον λόγο αυτό ( για να κάνεις μια δίκαιη σύγκριση ) θα πρέπει να δεις αντίστοιχα το HTC 3600 που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το HP 6815. Εξίσου σημαντικό όμως με τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες της κάθε συσκευής είναι να μάθεις για το After Sale Service της συσκευής που ψάχνεις γιατί υπάρχει πιθανότητα να μπλέξεις σε καταστάσεις με αντιπρωσοπείες - service που ούτε τις φαντάζεσαι και από μόνες τους είναι ικανές όχι μόνο να σου καταστήσουν την συσκευή σου άχρηστη για 2-3 plus εβδομάδες ( και μιλάμε για κινητό τηλέφωνο - άρα είδος πρώτης ανάγκης ) , αλλά και να σου χαλάσουν την διάθεση γιατί διαπιστώνεις την προχειρότητα την ανοργανωσιά και την έλειψη σεβασμού στην επένδυση που έχεις κάνει. Σε αυτά τα πλαίσια ψάξε και θα βρε'ις την άκρη σου:)
  18. Που εκεί έτσι και αλλοιώς αυτό θα χρησιμοποιούμε http://www.microsoft.com/windowsmobile/microsoftprograms/live.mspx ήδη το χρησιμοποιώ...κολάει καμιά φορά παρά την καλή ταχύτητα wirelles που έχω εδώ. έτσι θα είμαστε με τα mobile 6 όπως λέει η microsoft. Ελπίζω να φτιαξουνε λίγο το περιβάλλον όμως..
  19. Οχι φίλε Deyan . Δεν είχαν κάτι συγκεκριμένο να πούν πάνω σε αυτό. ίσως μέχρι να γίνει να έχουμε βάλει τα windows mobile 6
  20. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ HP ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ POCKET MSN Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROM. ΣΤΟ 6815 ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ WINDOWS MOBILE 5 ΑΠΟ MICROSOFT ( ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ HP ) ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ Η MICROSOFT ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ POCKET MSN. ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ UPDATE ΕΝΩ ΑΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο WINDOWS LIVE MESSENGER ΕΣΤΩ KAI ΣΕ BETA ΜΟΡΦΗ
  21. Οκ ο λογιαριασμός Pop3 δημιουργήθηκε αλλά το πρόβλημα με το pocket msn παραμένει. Είναι άφαντο σε όποιο file και αν έχω ψάξει. Μήπως έχει κανείς την λύση?
  22. Γεια χαρά σε όλους . Αγόρασα και εγώ το 6815 και προέρχομαι απο QTEK S 200. Παιδιά όχι μόνο ράδιο δεν βρίσκω αλλά πουθενά μα πουθενά το pocket msn , hotmail, αλλά ακόμα και το να δημιουργήσω εναν pop3 λογαριασμό στο mail !!!! Παρακαλώ την βοήθεια σας...
  23. Μετά από 7.500 περίπου χιλιάδες χιλιόμετρα λόγω δουλειάς σε μεγάλο κομμάτι της ελλάδας to τελευταίο δίμηνο καταλήγω πως το 6 υπερέχει κατά πολύ του PN . Δεν θα μιλήσω για διαφορές σε menu κλπ που είναι καθαρά υποκειμενικές απόψεις αλλά θα σταθώ στο γεγονός πως το 6 δεν κάνει λάθος ποτέ στην θέση που σε δείχνει σε αντίθεση με το PN που ειδικά σε μεγάλα Αστικά κέντρα σε έδειχνε έστω και για λίγο σε παράλληλους δρόμους. Προφανώς πρόκειτε για ένα ποιό σωστό λογισμικό που υπολογίζει σωστότερα την θέση του οχήματος πάνω στον χάρτη. Επειδή λοιπόν εδώ κατά την γνώμη μου είναι το 99% της αξίας της νέας version είμαι υπέρ της και εγκαταλείπω οριστικά την χρήση του PN.
×
×
  • Create New...