Jump to content

little_pony

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

little_pony's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. εκανα σημερα hard format (συμφωνα με τις οδηγιες που ειδα εδω στο φορουμ)..αλλα τπτα..καμια αλλαγη..ωχχ..δεν τη γλιτωνω δλδ??
  2. Έδω και εναμιση μηνα οπως σας ειχα ξαναπει, η πισω καμερα δεν δουλευει..ανοιγει μια φορα στο τοσο..ουτε απο το κλιστρο ουτε απο τα πλαγια..εκανα φορματ, αλλα τπτα..
  3. παιδιά η πισω καμερα δεν δουλευει; ανοιγω το κλειστρο και δεν μπαινει στην καμερα..παταω το κουμπι απο τα πλαγια, ουτε παλι μπαινει..τι μπορεί να φταίει; τελευταια φορα την ειχα ανοιξει την κυριακη και δουλευε μια χαρά..
  4. γιατι καλυτερα είναι απο τη συσκευή??απλα οταν την εκανα φορματ απο το pc πριν λιγες μερες και μετα περασα τα αρχεια μου ελεγε οτι είναι κατεστραμμενη και οτι πρεπει να μορφοποιηθει..και δοκιμασα σημερα με card reader μηπως μπορεσω να την ανοιξω και να παρω τα αρχεια..αλλα ματαια..
  5. να κάνω μια ερώτηση, θέλω να κάνω μορφοποίηση την κάρτα μνήμης.. τι σύστημα αρχείων να επιλέξω, fat ή fat32??ευχαριστώ..
  6. Συνδεω το κινητό με τον υπολογιστή κ δεν βλέπει την κάρτα..προφανώς η μόνη λύση είναι το card reader,ε?κριμα,βασικα η εφαρμογή δεν με πειράζει, για κάτι φωτογραφίες κ βίντεο στεναχωριεμαι..
  7. ναι αλλά έτσι θα χαθούν αυτα που ξαναπερασα..υπάρχει κάποιος τρόπος να τα βρω..γιατί όταν τα περνούσα από τον υπολογιστή στη κάρτα τα έκανα αποκοπή από τον υπολογιστή..
  8. παιδιά βοήθεια!έκανα φορματ την καρτα μνημης (αυτή που είχε το πακέτο) από τον υπολογιστή κ ενώ πέρασα κάποια αρχεία στην αρχή, μετά μόλις πηγα να εγκαταστήσω μια εφαρμογή, με το pc suite δεν με ρωτούσε που να εγκατασταθούν κ τις έβαζε στη μνήμη συσκευής. Μετά μόλις πηγα να κοιτάξω την κάρτα από τα βοηθηματα μου έβγαζε κάρτα μνήμης κατεστραμμένη, κ αν θέλω να τη μορφωποιησω..
  9. ευχαριστω..θα πάω να ρωτήσω το απογεύμα στη βόνταφον..
  10. παιδιά να ρωτίσω κάτι ξέρετε αν κυκλοφορεί ακόμα στην ελληνική αγορά?? έχω επιδότηση από τη vodafone και σκέφτομαι να το πάρω..
  11. παιδια, μήπως μπορείτε να μου πείτε κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να βλέπω σε ποσοστό πόσο γεμάτη είναι η μπαταρία??
  12. σ' ευχαριστώ το δοκίμασα αυτό που λες έκανα για πολλοστή φορά επανεγκατάσταση το pcsuite και έστρωσε προς το παρόν.. :O:D
  13. παιδιααα, το κινητό μου τα έχει παίξειιι...:cry: τελικά συνδέθηκε με τον υπολογιστή σήμερα, αλλά δεν δέχεται να κάνει εγκαταστάσεις..ούτε εφαρμογές, ούτε παιχνίδια..:wacko: κάνω διπλό κλικ στο εικονίδιο (της εφαρμογής ή του παιχνιδιού που πρόκειται να εγκαταστήσω) και μου βγάζει το εξής μήνυμα: application installer: failed to load application components. please reinstall the application. τι πρόβλημα έχει πάλι???τι να κάνω???βοηθήστεεε πληζζ...:cry:
  14. παιδιά, συνέδεσα πριν λίγο το κινητό με τον υπολογιστή και όλα οκ..το ξεσυνέδεσα του έκανα μια επανεκκίνηση γιατί κόλλησε και προσπαθώ να το ξανασυνδέσω αλλά δεν λέει να συνδεθεί..τι έπαθε???τι να κάνω?? και χθες κάποια φάση δεν το βρήκε αλλά έκανα επανεκκίνηση και το κινητό και τον υπολογιστή και το πρόβλημα λύθηκε... τώρα δεν έπιασε ούτε αυτό..:cry:
  15. melanitty και γω ρώτησα χθες για το nokmote..εμένα μου έβγαζε στο μενού ένα άλλο εικονίδιο (όπως και σε άλλες εφαρμογές όταν δεν μου δούλευαν)..
×
×
  • Create New...