Jump to content

sfinaki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sfinaki

  • Ημ. Γέννησης 01/07/1969

sfinaki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ρε παιδιά, Καμιά βοήθεια σε αυτό το θέμα PLEASE?
  2. Καλησπέρα σας, Από χθες το μεσημέρι είμαι και εγώ ένας χρήστης του Viewty! Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά δε μπορώ να ρυθμίσω το mail mycosmos. Βάζω κανονικά τα πάντα, αλλά τίποτα. Παίζει τίποτα με τις θύρες; είναι 25 και 100, πρέπει να αλλάξω κάτι; Σημείο πρόσβασης έχω το cosmote wap κανονικά και στο ίντερνετ μπορώ να έχω πρόσβαση παντού, τι μπορεί να φταίει; Εισερχόμενη έχω mail.mycosmos.gr και εξερχόμενη το ίδιο και έχω επιλέξει να ελέγχετε η ταυτότητα του smpt. Το έχει ενεργοποιήσει κανείς και αν ναι πως; Α! έχω στείλει και sms με το E στο 54000 και μου λέει ότι είναι ενεργοποιημένο!
  3. μα που είναι ρε παιδιά το αρχείο για download?
  4. Ναι έχω λάβει πάρα πολλά email, αλλά ακόμα δεν έχω συμφωνήσει με κανένα. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου στο mvagelis@otenet.gr
  5. Καλημέρα σας, Δεν ξέρω αν γράφω στο κατάλληλο topic και ζητώ συγνώμη αν όχι. Έχω κι εγώ το ETEN X500 εδώ και ένα μήνα, αλλά δυστυχώς δεν με εξυπηρετεί και θα ήθελα να αναφέρω ότι το πουλάω. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου γράψει στο mvagelis@otenet.gr Ευχαριστώ.
  6. Hello boys and girls!:) Καλά Χρστούγεννα!!!!!:p :happy: :) :lol: Ξέρει κανένας να μου πει πως αλλάζω στο εσωτερικό πληκτρολόγιο του νόκια 9300 τα ελληνικά σε αγγλικά, χωρίς να αλλάξω τη γλώσσα της συσκευής????
×
×
  • Create New...