Jump to content

jujimufu

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jujimufu

  1. Φαντάζομαι ότι είναι ένας αριθμός με τον οποίο, στατιστικά, η πιθανότητα του να διαφέρει η άποψή του από την άποψη της πλειοψηφίας είναι τόσο μικρή που είναι σχεδόν σίγουρο ότι η πλειοψηφία του πληθυσμού στον οποίο απευθύνεται το petition συμφωνεί. Και ευχαριστώ παιδιά για την συμπαράσταση. Πραγματικά αισθάνομαι χαρούμενος που βλέπω ότι και άλλα άτομα συνεισφέρουν. Επίσης, αν κοιτάξετε τον ρυθμό αύξησης των υπογραφών, είναι κάπου στα 500 τα 15 λεπτά... ανεβαίνει τρομακρικά γρήγορα... :O Οσο για το 666, μπορει τελικά ο άνθρωπος που είπε αυτόν τον αριθμό να είναι ο αντίχριστος μεταμορφωμένος σε έναν "άνθρωπο που θα συμπαθήσει ο κόσμος και θα δεχθεί να ακολουθήσει" (όπως λέει και κάπου στην Αποκάλυψη του Ιωάννη... :P). Πλάκα πλάκα, αν διαβάσετε εδώ: http://www.avaaz.org/blog/en/w/paulhilder/2007/06/top_german_negotiator_accepts_climate_petition.php Θα δείτε ότι κάπου λέει ότι ο διαπραγματευτής είναι πιο φιλικός απ'ότι φαίνεται... ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!!! :P Kαλή συνέχεια με τις υπογραφές. Εγώ το έστειλα κάπου στα 50 άτομα μέσω e-mail.
  2. Βοηθείστε κι εσείς στο να μαζευτούν οι 333,333 υπογραφές που είναι απαραίτητες ώστε να γίνει ακρόαση από την Avaaz.com στο G8 Summit φέτος, και να παρθεί μια απόφαση (και να γίνει μια διεθνής συνθήκη) σχετικά με την αλλαγή του κλίματος. Βάλτε την υπογραφή σας εδώ: http://www.avaaz.org/en/climate_summit/?cl=10850741 Θυμίζω πως ίσως η μία υπογραφή που θα δώσετε ο καθένας από εσάς να μην κάνει τη διαφορά. Σκεφτείτε, όμως, ότι αν στείλετε το link σε δύο άτομα ο καθένας σας, και αυτά με την σειρά τους σε άλλα δύο, τότε, την δέκατη φορά που θα γίνει αυτό, θα έχουν υπογράψει 1024 άτομα αυτή τη φόρμα. Και αν δουν αυτό το thread 10 άτομα και αρχίσουν να υπογράφουν και να στέλνουν ο καθένας σε δύο ακόμα άτομα το link, θα έχουμε 10,240 υπογραφές. Τώρα, αυτό είναι ένα νούμερο που μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά δεν θα επιτευχθεί εαν δεν επιλέξετε να υπογράψετε και να προωθήσετε το link. Και είμαι σίγουρος ότι έχετε παραπάνω από δύο άτομα στο address book σας (e-mail αλλά και μέσω sms). Εγώ υπέγραψα 5 φορές, μία για κάθε μέλος της οικογένειάς μου. Έτσι, μπορείτε να συνεισφέρετε ακόμη παραπάνω. Ένα είναι σίγουρο: ότι πρέπει να κάνουμε κάτι. Και αν δεν κάνουμε κάτι τώρα, πότε θα κάνουμε? Ευχαριστώ όλους όσους υπογράψουν και συμβάλλουν σε αυτή την πολλή δύσκολη προσπάθεια να ακουστεί κανείς σε μια συνάντηση των 8 πλουσιότερων χωρών του κόσμου. ~ Nικόλαος-Λαόνικος Ψιμικάκης-Χαλκοκονδύλης
  3. Απλά αναρωτιόμουν -όντας χρήστης linux και έχοντας δοκιμάσει πολλές διανομές- ποιά διανομή χρησιμοποιείτε, και γιατί. Προσωπικά, προτιμώ την kubuntu, γιατί είναι debian made easy, με λίγα λόγια (όχι ubuntu γιατί δεν μου αρέσει το gnome).
×
×
  • Create New...