Jump to content

teirecias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About teirecias

  • Ημ. Γέννησης 21/12/1962

teirecias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. αν εχεις πλΕρωσει με PayPal ουτε γατα ουτε ζημια.. καμε ενα Dispute και θα παρεις τα λεφτα σου πισω οταν τελεσιδικα δεν θα εχεις παραλαβει το δεμα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μην αγοραζετε ΠΟΤΕ εαν ο πωλητης δεν δεχεται PayPal... ακομα κι απο Ελλαδα .. πριν 3 χρονια αγορασα ενα .."εξυπνο" (και καλα..) καλσον για τη γυναικα μου κι οταν την 3η μερα σκιστηκε.. πηρα τα λεφτα μου πισω απο το PayPal ..(και τα αποστολικα που το επεστρεψα..)
  2. ok, ειναι πολυ παλια η δημοσιευση αλλα επειδη εμενα δεν μου αρεσει να με δουλευουν ουτε να παρανομει ο ΕΛΤΑ, οταν γινεται στραβη (οπως περσι, λιγο μετα τις πυρκαγιες στο Ματι), τους "δινω στεγνα" στην ΕΕΤΤ.. (κι αυτοι δεν αστειευονται ...σκιζουν ..πιτσιποπακια..!!!) Παραδειγμα: φιλη - θυμα των περσινων πυρκαγιων με ανηλικο παιδι οικτρα καμμενο, εφυγε για Αμερικη (για το παιδι) και μου αφησε υπογεγραμμενη την ειδοποιηση που ελαβε για ...ΑΠΛΑ (οχι συστημμενα) δεματα αλλα στην ουσια ηταν φακελοι με ψιλικοκο απο Κινα, φανταστειτε οτι το καθενα εκανε maximum 1,5$. Στο ταχυδρομειο δεν δεχθηκαν την φωτοτυπια της ταυτοτητας της κοπελας, οπως οριζει ο νομος, (σκαναρισμενη εγχρωμη) και σε ερωτημα γιατι ο διανομεας δεν αφησε τα ΑΠΛΑ δεματακια ως οφειλει, μου απαντησαν: " γιατι ειναι ογκωδη " ...ζητησα να τα δω ...και μου εδειξαν 7 φακελακια στα οποια το μεγαλυτερο αντικειμενο που θα μπορουσε να χωρεσει ηταν 1 πακετο τσιγαρα..!!!! για κακη τους τυχη εβγαλα φωτο την υπαλληλο με τα "ΟΓΚΩΔΗ" στα χερια και εγινε χαμος ... με απειλουσε με μηνυσεις ...και τα ρεστα ... εφυγα και την αφησα να σκουζει... Ενημερωσα την παραληπτη για το τι μου κανανε κι εκανε καταγγελια στην ΕΕΤΤ, οριζοντας με μεσω μεϊλ ως αντιπροσωπο της.. Μετα απο αυτο (την καταγγελια) με επαιρνε καθε μερα τηλεφωνο ο προϊσταμενος των διανομεων στην περιοχη μου, να με παρακαλεσει να πεισω την καταγγελουσα να αναφερει στην ΕΕΤΤ, οτι το θεμα της διευθετηθηκε. (Η κοπελα φυσικα δεν πηρε ποτε πισω την καταγγελια της, μιας και ειναι 100% παρανομο να μην δεχεται το Ταχυδρομειο αντιγραφα στοιχειων (ταυτοτητα κλπ οπως ακριβως οριζει ο νομος.) Απο εκεινη τη μερα ο διανομεας μου χτυπαει το κουδουνι κι αν δεν ειμαι σπιτι με παιρνει τηλεφωνο να μ' ενημερωσει οτι εχει κατι για μενα .. Ηθικον διδσγμα: "ΚΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΦΟΒΕΡΑ ΘΕΛΕΙ" ...!!!!
  3. teirecias

    iOS 11

    Συνφορουμιτες καλη βδομαδα (και καθυστερημενα καλο μηνα..) αφου δεν καταφερα να βρω ακρη με την Apple Ελλαδος (ουτε και περιμενα να βρω ..δηλαδη..) ουτε με την Apple στο εξωτερικο, αντι για τον Φωνητικο Ελεγχο χρησιμοποιω πλεον το Siri και απλα προσθεσα στις επαφες που πιο συχνα καλω οταν ειμαι πανω στην μηχανη, μεσω φωνητικων εντολων, το ονομα και σε Greeklish ..π.χ. Σπιτι - Spiti (δουλευει το ιδιο ειτε ετσι γραμμενο ειτε ως Home). Λες "Call Home" η "Call Spiti" και το καλει. Κριμα που δεν μου ..."εκοψε" νωριτερα για να μην χασω τοσες εργατωρες.. Αυτα απο μενα ..
  4. teirecias

    iOS 11

    :cry: ---> :mad: ---> :angry: :kill:Apple :shoot:Apple Apple:rocket:
  5. teirecias

    iOS 11

    Φιλτατοι συνφορουμιτες, κατ' αρχας ν' αναφερω οτι εχω ενα iphone 5S με την πιο προσφατη εκδοση του iOS 11. δεν ξερω εαν ειμαι ο πρωτος που το αναφερει αλλα το iOS 11 σε ολες τις μεχρι σημερα εκδοσεις του, εχει ενα πολυ σοβαρο bug (για μενα τουλαχιστον). Οταν το τηλεφωνο ειναι συνδεδεμενο με bluetooth headset, ενω "ανοιγει" η εφαρμογη Φωνητικος Ελεγχος (Voice Control), δεν ανταποκρινεται σε φωνητικες εντολες. Εαν το τηλεφωνο δεν ειναι συνδεδεμενο με bluetooth, ο φωνητικος ελεγχος ανταποκρινεται μια χαρα στις φωνητικες εντολες. Μεχρι να βρω αυτο το forum εχω κανει τις εξης ενεργειες: 1. εχω παει σε istorm store που ελαφρα τη καρδία μου ειπαν οι "επαϊωντες" σερβισαδες οτι αφου εκανα update σε iOS 11, μαλλον θα θελει update και το bluetooth headset (!!!).. ειδαλως να χρησιμοποιω το Siri (που ομως επειδη δεν υποστηριζει Ελληνικη γλωσσα) με "συμβουλευσαν" ν' αλλαξω τις 350 επαφες μου σε ....Greeklish (!!!!) για να μπορω να κανω κλησεις μεσω φωνητικων εντολων απο το bluetooth.. 2. εχω καλεσει το Ελληνικο Apple Support και μου ειπαν οτι .. (!!!!!!) το iOS 11 κατηργησε το Voice Contor.. 3. εχω chatαρει με την Αμερικανικη Apple Support, που μου ειπαν να κανω reset στα Factory Settings (το εκανα 2 φορες, μια απο τις Ρυθμισεις του τηλεφωνου και μια απο itunes), χωρις να διορθωθει το προβλημα μου. 4. εχω συνδεσει 4 διαφορετικα μοντελα bluetooth headsets στο τηλεφωνο, προκειμενου ν' αποκλεισω το ενδεχομενο συμβατοτητας. 5. επειδη μετα απο ολα αυτα και πριν παραδωσω (οπως με συμβουλεψαν οι Αμερικανοι) το τηλεφωνο σ' ενα σερβις προκειμενου να μου το "γιατρεψουν".. σκεφτηκα μπας και το προβλημα δεν ειναι ουτε στο τηλεφωνο ουτε στο bluetooth και ζητησα απο φιλους που εχουν 6αρια και 7αρια (iphone 6 & iphone7) να συνδεσουν τα τηλεφωνα τους με bluetooth (και το δικο μου headset και τα δικα τους) και να προσπαθησουν να καλεσουν μεσω φωνητικης εντολης στον Φωνητικο Ελεγχο. Το αποτελεσμα ενα και το αυτο, κανενα τηλεφωνο (iphone) δεν ανταποκρινεται στις φωνητικες εντολες μεσω Φωνητικου Ελεγχου.. Αρα ? που καταληγουμε ? οτι το iOS 11 εχει καποιο bug που δεν αναγνωριζει τις φωνητικες εντολες μεσω Φωνητικου Ελεγχου. Κι επειδη δεν εχω καμμια διαθεση να περιμενω εαν και ποτε θα το διορθωσουν τ' Αμερικανακια.. ρωταω εσας εαν υπαρχει κανενας τροπος να κανω downgrade σε iOS 10 ? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  6. Χαιρετω την παρεα. Μολις απεκτησα το Destinator 6, ενω εχω διαλεξει Ελληνικα στη γλωσσα δεν μου εμφανιζει στους χαρτες και στο καθορισμο της διευθυνσης τα ονοματα των δρομων στα Ελληνικα! εχω καμει καμια πατατα ? η φταει κατι αλλο ? μπας και κανς γατος εχει την λυση ?
×
×
  • Create New...