Jump to content

geobarou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by geobarou

  1. Η Sygic έβγαλε νέο χάρτη και λέει ότι είναι πολύ καλός. Για Αθήνα, φαντάζομαι ότι θα είναι καλός...για επαρχία??

    Μπορεί να το τεστάρει κανείς?

     

    Ελπίζω να μπορέσω να το δοκιμάσω αύριο που θα απεργω :D

     

    Θα επανέλθω την Παρασκευή!

  2. Καλησπέρα

     

    ήμουν το Σάβατο στον Κωτσόβολο και κοίταγα για GPS.

    Είχα προσανατολιστεί προς το Mio C220 (επειδή είχα βρει οδηγίες για να βάλω και άλλα προγράμματα πλοήγησης), ο πωλητής όμως μου πρότεινε Rye λόγω καλύτερης τιμής και καλύτερων χαρακτηριστικών.

     

    Δεν το πήρα αμέσως, γιατί ήθελα να κοιτάξω α) για το πρόγραμμα Sygic Drive, και β) αν μπορώ να βάλω άλλα προγράμματα πλοήγησης.

     

    Έτσι, κατέληξα σήμερα σε αυτό το thread, όπου προσπάθησα να βγάλω άκρη. Μετά την ανάγνωση, έχω τις εξής απορίες:

    α) Όσα γράφετε σχετικά με την ευκολία εγκαταστασης άλλω προγραμμάτων, ισχύει για όλα τα Rye, ή μόνο για το 3503 (π.χ. σκέφτομαι να αγοράσω το 3505 λόγω Bluetooth, για να το χρησιμοποιώ στο αυτοκίνητο σαν carkit, ή σαν πεζός με ένα ακουστικό Bluetooth)

    β) Από ότι διάβασα, το (μητρικό) Sygic Drive χρησιμοποιεί τους ίδιους χάρτες με το i-Go. Σαν πρόγραμμα είναι το ίδιο, οπότε να κρατήσω το SygicDrive, ή να ψάξω και για το I-Go (εκτός από το Destinator, που θα βάλω ούτως ή άλλως);

    γ) Όλοι προτείνουν, το κάθε πρόγραμμα να μην το βάλω στην μνήμη του Rye, αλλά στην κάρτα μνήμης. Η ερώτηση μου είναι: πώς επιλέγω κάθε ποιό πρόγραμμα να τρέξω; Υπάρχει π.χ. κάτι αντίστοιχο με τον WindowsExplorer; Είναι μόνιμα εγκατεστημένος στο Rye ή πρέπει να τον βάλω εγώ πχ. σαν utility;

    δ) Κοιτάζοντας στο site του Κωτσόβολου, βλέπω δύο ειδών εκδόσεις για το ίδιο Rye, π.χ. το 3503: την κανονική και την Europe. Από ότι κατάλαβα, οι διαφορές τους είναι η μεγαλύτερη μνήμη και οι ευρωπαϊκοί χάρτες. Κατά την γνώμη σας, αξίζει να δώσω τα παραπάνω χρήματα (κυρίως για την μνήμη, που την συνδέω με μεγαλύτερη σταθερότητα και καλύτερη ταχύτητα των προγραμμάτων), ή όχι;

    ε) Έγραψα πιο πάνω, ότι προσανατολίζομαι προς το Rye 3505 λόγω Βluetooth. Υπάρχει κανένας που να γνωρίζει, α) αν μπορεί να συνδεθεί με ακουστικό ΒΤ και να δίνει τις οδηγίες μέσω του ακουστικού, και β) αν μπορώ να συνδέσω μέσω ΒΤ ένα κινήτό και να χρησιμοποιώ το Rye σαν carkit;

     

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    Μύρων

     

    Φίλε μου,

     

    α)το Bluetooth του Rye δουλεύει όπως τα ακουστικά, δηλαδή μόνοι για να δέχετε κλήσεις. Δεν μπορείς να συνδέσεις ακουστικό. Δηλ. είναι σαν να συνδέεις ακουστικό με ακουστικό!!

     

    γ)Επίσης υπάρχει ένα προγραμματάκι μέσα που επιλέγεις πιο πρόγραμμα θα τρέξει

     

    δ)προσωπικά, δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω για την μνήμη, αφου με 9 ευρώ παίρνεις ακόμα μεγαλύτερη σε μορφή SD.

     

    ε) όπως προείπα, το bluetooth του rye το χρησιμοποιείς μόνο σαν carkit

  3. Το έχω αγοράσει το ακουστικό και είναι ΤΕΛΕΙΟ. Δεν πετάει καθόλου, μόνο 9gr και μπορείς να το φοράς και χωρίς άγκιστρο στο αυτί!! και με 5-6 συσκευές που το έχω συνδέσει δεν είχα κανένα πρόβλημα.

     

    Στην αρχή δεν το πολυκαταλάβαινα, αλλά η τεχνική υποστήριξη με βοήθησε πολύ. Γενικά είναι ένα απο τα καλύτερα και αξιόπιστα BT που έχω δεί.

     

    Συν τοις άλλης το πακέτο περιέχει διαφορετικούς αντάπτορες για να το φορτίζεις με τον φορτιστή του κινητού σου ή με μπαταρία ΑΑΑ αν είσαι στον δρόμο.

×
×
  • Create New...