Jump to content

glamor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by glamor

  1. Καλημέρα παιδιά.

    Εδώ και μέρες ψάχνω μία επιλογή να μη εμφανίζει την κουρτίνα με της ρυθμίσεις όταν είναι κλειδωμένο η συσκευή (δηλαδή να μη μπορεί να απενεργοποιεί το gps, data), μήπως γνωρίζει κανένας να με βοηθήσει?

    Και κάτι άλλο... όταν είναι κλειδωμένη συσκευή να μη μπορεί να το απενεργοποιεί το τηλ. Δηλαδή να θελει χρήση κωδικό.

    Ευχαριστώ.

     

    Σήμερα παρατήρησα το εξής θέμα

    Οταν συνδέομαι πχ σε μια τράπεζα που έχει wifi αλλά απαιτεί συμπλήρωμά κωδικό ή απλά ένα οκ δεν με συνδέει στην σελίδα της αλλά συνεχίζει να έχω internet μέσο κινητής τηλεφωνίας παρόλο που βλέπω το εικονίδιό του wifi ενεργό.

    Δεν το είχα στην αυτό το πρόβλημα στην προηγούμενη έκδοσή 9 που είχα εν το μεταξύ βρήκα μια επιλογή που αναφέρει ταυτόχρονα σύνδεσή wifi και κινητής τηλεφωνίας σε περίπτωσή το wifi είναι αδύναμο αλλά δεν είναι ενεργό....

  2. Παντως τοσο καιρο που το εχω παρατηρηση οτι το bluetooth του δεν ειναι πολυ δυνατο.

     

     

    γενικά έχει ένα θέμα με το bluetooth

    δηλ στην διάρκειά μια κλήσεις μπορεί να μου μεταφέρει στο τηλ και πρέπει να ξανά επιλέξω ηχείο -> bluetooth για να ξαναμιλήσω από εκεί!!!!

    και όταν ακούω μουσική μέσο bluetooth κάνει κάποια παράσιτα. το ίδιο αν μιλάω οπότε πρέπει να το έχω σχεδόν με οπτική επαφή για να δούλεψη σωστά

  3. το δικό μου σε 3g σε wind δίκτυο έχει επιλογή το (wcdma)imt-2000, pcs 1900, και το clr-850. GSM mode Egsm900, dcs1800, pcs1900, gms850

    το ίδιο δείχνει και σε cosmote αν αλλάξω τα δεδομένα σε 3g cosmote

  4. Εχω f2g . Ειδα το να μπαινεις στο fb ειναι τσαμπα πλεον. Αν ομως κανω το android κινητο μου hotspot και μπαινω facebook απο το pc βλεπω οτι μειωνονται τα mb. Απο οτι διαβασα στους ορους μπορεις να μπαινεις και απο το pc . Κανω κατι λαθος ?

     

    δοκιμασα σε ενα που εχει q με χρηση hotspot. για να εχεις δωρεαν απο το pc πρεπει να γραψεις "m.facebook.com"

    εκει ειδα να γραφει "χρηση δεδομενα ειναι δωρεαν" απο το pc

  5. Όποιος βρει κάπου ας το πει γιατί το έκανα και εγώ ...πτυσσόμενο στην τσέπη και είναι στο ντουλάπι εδώ και καιρό.

     

     

    ρε παιδιά γιατί δεν ρωτάτε των πωλητή μας μήπως έχει άκρες και πουλάει διαφορα ανταλλακτικά που μπορεί να χρειαστούμε στο μέλλον?

  6. ενσύρματα ακουστικά από το το προηγούμενο τηλέφωνο που έχω δεν έχω κανένα απόλυτος πρόβλημα (Huawei U8800 Pro) και το χρησιμοποιώ συχνά. σήμερα σύνδεσα πρώτη φορά με το ακουστικό i tech 801 bluetooth και άρχισε το τηλ να κάνει τα δικά του!!!

    όποτε ήθελε πέρναγε της κλήσεις από το ακουστικό και πότε στο τηλ!! το voip (csip) άστο.... μόλις απαντήσω μια κλήση από το voip κάνει επανεκκίνηση το τηλ. φαντάζομαι ότι κάνει το ιδιο και με το viber μια και έχει την ίδια λογική με το voip με αποτέλεσμα να το αποσύρω προς το παρόν το ακουστικό bluetooth

    οπότε εάν κανείς σας χρησιμοποίηση ακουστικό bluetooth χωρίς κανένα πρόβλημα (όχι μόνο κλήσεις άλλα και σε voip) να μας το πει...

  7. Δοκίμασε αυτό

     

     

    GPS

    If you require a Smartphone with fast lock on GPS and use GPS frequently, the best thing would be looking at Smartphone with a Qualcomm Snapdragon SOC. The GPS units inside Qualcomm SOC's are so much better because of GLONASS support and they are generally much faster than MediaTek.

     

    MediaTek has always had problems with their GPS out of the box, their GPS units just are not the best. I've never had a MediaTek device with working GPS out of the box, it was only until I had to fix it that it worked. I'm sure they work better in Asia, but you always have to tweak and fiddle around with either EPO settings on MediaTek devices or delve into the MediaTek Engineering Mode and fiddle around with A-GPS and EPO modes. MediaTek uses A-GPS (Assisted GPS) that needs the latest EPO (Extended Prediction Orbit) files to help the device locate GPS satellites. Qualcomm uses a different system with GLONASS and its so much better.

    Out of the box the Ulefone Be One's GPS did not work for me, and since the Be One is not rooted, I didn't have a way to root the phone as of yet. On my Chinese Newman NM890, I had to fix GPS by rooting the phone and then downloading an app that allowed me to automatically download the EPO files.

    However, since there doesn't seem to be a way yet to root the Ulefone Be One, I thought I was out of luck. Luckily after many hours of fiddling around, I found an app that let me get inside MediaTek's Engineering Mode in the phone and though I have no exact clue what I did to get GPS working, I got GPS working.

     

    it seemed that by going to MTK Settings Mode ---> Location ----> Location Based Service ---> YGPS ---> Information sub tab and pressing AGPS restart, and then heading back to Location ----> Location Based Service ---> AGPS sub tab, change A-GPS mode from MSB to Standalone. Then head to EPO sub tab and hit EPO (Download). Head back to AGPS sub tab again and change A-GPS mode back to MSB.

    After that, the GPS on the Ulefone Be One started working for me! After about 30-40 seconds it started picking up and locking on GPS satellites, and got even quicker thereafter. It should be noted that on most Qualcomm based phones, GPS is picked up within a few seconds, much faster.

     

    κατεβασε αυτο το προγραμμα απο το goggle play και ακολουθα της παραπανω οδηγεις

    MTK Engineering Mode

  8. Το gps μια χαρά. Το σύγκρινα με το htc που έχω με Qualcomm και αυτό μόνο με σύστημα gps. Τα έβαλα δίπλα δίπλα και στα σημεία ήταν ελαφρώς καλύτερο το Mlais. Κλείδωσαν και τα δύο μαζί σε 10-15 sec με το όχημα να κινείται με 100χλμ περίπου και σε κλείδωμα και σε αριθμό δορυφόρων σε lock (9) είχε τους ίδιους με το htc να τους μειώνει κατά 1-2 τακτικά ενώ το Mlais όχι. Εννοείτε ότι έδειχναν την ίδια ακριβώς ταχύτητα κλπ. Η δοκιμή έγινε σε επαρχιακό δρόμο. Πρέπει να δομικαστεί και σε μικρά στενά της πόλης. Αν και εκεί υπάρχει σημαντικό πλεονέκτημα των συσκευών που διαθέτουν και το δίκτυο Glonass πέραν του gps αφού έχουν πολύ περισσότερους δορυφόρους διαθέσιμους. Και το htc χάνεται στα πολύ μικρά στενά με ψηλά κτίσματα.

     

    sory αλλά θα διαφωνήσω αυτό που λες

    επειδή λόγο δουλειάς δουλεύω σχετικά συχνά το gps και το προηγούμενων τηλ που είχα ήταν το Huawei U8800 Pro, σε πληροφορώ ότι αυτό το αργόστροφο κινητό κλείδωνε το gps μέσα σε 3~5 sec (χωρίς data ή wifi ανοικτό)

    ενώ αυτό ήθελε πάνω από 2 λεπτά.... μη πω 5 λεπτά!!! αλλά εάν είχες ανοικτό τα data ή wifi μέσα σε 2sec το κλείδωνε το gps.

    ευτυχώς κάποιος πόσταρε ένα οδηγό ώστε να κλειδώνει πιο σύντομα το gps και σε μένα δούλεψε αλλά θέλει το χρόνο του. δηλ μέσα σε 30~40sec.

  9. παιδιά, το έχω τόσο καιρό το κινητό και δεν έκανα το κόπο να δω αν δουλεύουν σωστά η αισθητήρες εκτός απο το gps και του ήχου που έβαλα χέρι.

    έβαλα 2 διαφορετικά app για πυξίδα. ακόμα περιμένω να μου δείξει ο βορράς...

    για το light sensor κατά περίεργο τρόπο δουλεύει.

  10. Ολα καλα το ελυσα το προβλημα. Περασα ρυθμισεις internet χειροκινητα και ειναι οκ. Το ακουστικο του μονο δε βγαζει καλη ποιοτητα ηχου. Κατα τα υπολοιπα το κινητο ειναι σουπερ!!!

     

    το δικό μου ήρθε σήμερα και δεν περιέχει ακουστικά.... πάρα μόνο μια πλαστική θήκη και προστατευτικό για την οθόνη + καλώδιο φορτιστής

  11. φιλε μου καπως ετσι την πατησα ,και κοπηκε "στεγνα"!

    πηρα κολλητηρι ανα χειρας με πολυ λεπτη μυτη,χαλασα ενα μετασχηματιστη απο ενα pack-ακι και χρησιμοποιησα το μονωμενο συρματακι απο το πρωτευον του για να "μουφαρω" την καλωδιοταινια.

    Για να γινουν ολα αυτα χρειαζεται να πιανουν λιγο τα χερια σου αρκετη υπομονη ,και φυσικα τυχη.

    Σε εσενα που λες οτι δεν εχει κοπει ολοκληρη,εχεις πολλες πιθανοτητες να την σωσεις.

    Εμενα παντως δουλευει τζαμι.

    Απο το απλο U8800,η ταινια δεν κανει το ειχα δοκιμασει.

     

    μεγάλη κουβέντα και δεν εχω καθόλου όρεξη για τέτοια πειράματα.. παρόλο που σκέφτηκα αυτό

    όταν το άνοιξα παρατήρησα ότι το power botton είναι στην αριστερή πλευρά (το φλας προς τα επάνω) ενώ του απλού είναι προς δεξιά, βέβαια αυτό δεν με εμπόδισε να δοκιμάσω μια και δεν έχανα τίποτα αλλά το αποτέλεσμα δεν άνοιγε αλλά ούτε το φλας άναβε οποτε το ξανά έβγαλα και παρατήρησα την καλοδιοταινία και εκεί είδα ότι είναι τελείως ανάποδα τα pin out και δεν προκύπτει να δουλέψει ποτέ οποτε ξανά έβαλα το κομμένο μια και δουλεύει ακομα το φλας

  12. άσχετο αλλά έχει βρει κάνεις από το net την καλοδιοταινία που είναι το flash και το power bottom μαζί, βρίσκω διάφορα αλλά είναι για το απλό όχι το pro. άλλαξα πρόσφατα την lcd οθόνη από πτώση αλλά κατά το άνοιγμα του κινητού ψηλό έκοψα το καλοδιοταινία και ο μόνος τρόπος να ανοίξω την συσκευή είναι να κουμπώσω το usb, τουλάχιστον ο φακός δουλεύει!!!

    παρόλο αυτά πήρα από περιέργεια την καλοδιοταινία από το απλό αλλά τελικά δεν δούλεψε...

×
×
  • Create New...