Jump to content

enD

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by enD

  1. Ναι την 34P εχω και δεν λειτουργει. Οταν το παταω ακουγετε αλλα οταν ξαναπαταω ακουγετε παλι ο ιδιος ηχος... κανονικα δεν θα επρεπε να ακουγετε διαφορετικος? τα ελληνικα στην τελευταια γραμματοσειρα ειναι ιδια με τα ελληνικα στην 34P πριν βαλεις την γλωσσα, (δες τις επαφες στην SIM) οκ καταλαβα τι παιζει με το πληκτρολογιο thx:)
  2. Δεν λειτουργει σ΄εμενα... δοκιμασα και με το παλιο startup1.txt οπως ειπες και ειδα την γραμματοσειρα ειναι ωραια για τα αγγλικα αλλα για τα ελληνικα φαινεται καπως περιεργη! Γιατι οποσδηποτε αυτες του πληκτρολογιου??
  3. Γιατι? την 12R εχεις? Ενα θεμα "iPhone" που περασα δεν ειχε καμμια σχεση με αυτο στο video αλλα ειχε και ενα προβλημα, τα εικονιδια οταν ηταν επιλεγμενα ή οταν τα επελεγα αλλαζαν και εμφανιζονταν του κινητου και οχι του θεματος. Δεν νομιζω να ειναι θεμα, μοιαζει περισσοτερο με γραφικο περιβαλον...
  4. Δειτε αυτο το A1200 ωραιο το "iPhone"..... τελικα!
  5. Το βρηκες? Που?? και φανταζομαι οτι θα πρεπει να εχεις καποια διανομη linux για να το περασεις.... ε??? ή οχι
  6. Ξερεις να προτεινεις κανενα προγραμμα???
  7. Ναι Θεσ/νικη η ΤΙΜ δεν ξέρει οτι υπάρχει!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol:
  8. Ξέρει κανείς ποτε θα το φερεί το Ν73 η ΤΙΜ??????????:worry:
  9. Η θερμοκρασία που ανεβάζει ειναι αρκετά μεγάλη και παραξενευτήκα, δεν εχει κατι να ψύχει το chipset!!!
  10. ok einai!!! alla otan evlepa tv h egrafa apo tin tv kolouse olo to sistima, akana overclock 5% sti CPU kai einai ola mia xara!!! ti na pw... h CPU mou den einai kai toso mikri pia(Intel P4 3.60 GHz, 800FSB):) :) :)
  11. Γιατι πανω στο modem εψηνα καφε!!!!!!!!!!:blink:
  12. enD

    Sapphire vs. GeCube

    Αν θέλεις ποιότητα σου προτείνω asus! Τωρα οι επιδόσεις πανω-κατω ειναι ιδιες(μιλάμε για ιδια chip set!)... στο χερι σου ειναι να πειραξεις τα Hz!!!!!! Τα "πακετα" που σου ειπα ειναι για overclocking και εχουν καλυτερο cooling!!!!:)
  13. Ασε δεν παίζει φάση(τωρα που δεν τον κλείνω) ...... κοιμάμαι με ωτοασπίδες!!!!!!:( :( :( Δεν παει αλλο.... θα βαλω w/c!!!! Εχω 9 fan πανω στο PC!!!!!!:( x3 8αρια εμπρός 3000RPM το καθένα + x2 9αρια στο πλαϊ 2800RPM το καθένα + x1 12αρι πίσω 1800RPM +1 8αρι σε ενα modem εξωτερικό 3000RPM (costomia!) +1 ULTRA QUIET(και καλα) CPU COOLER CNPS9500 LED 2600RPM +1 η VGA ??? ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ MAX RPM..... ααα.. και 2 το τροφοδοτικό ΣΥΝΟΛΟ 11 FAN(και δεν προβλέπεται να τα 100στησω):O και απο θερμοκρασίες CPU ~40 C, max 62 C MB 30 C
  14. enD

    Sapphire vs. GeCube

    Η SAPPHIRE εχει καλύτερα "πακέτα"* ! Αλλα δεν τις βρίσκεις ολες π.χ. εδω (για ελλάδα), εκτος αν την παραγγείλεις απο καμια ανιπροσωπεία(?)!!! Ή στο site της, στο shop online οοοοοταν το φτιάξουν:blink: .... Δες εδω εχει αρκετές μάρκες και ενδικτικές τιμές αλλα σε $$$ :rolleyes: :rolleyes: ... *ULTIMATE X1600 XT , TOXIC X1900 XTX
  15. Για χαρα!!! ...δεν ξέρω αν ειναι αυτονόητο... αλλα είπα να ρωτήσω:O :O ... Εχω πάρει μια motherboard ASUS P5W DH Deluxe που υποστήριζει ATI CrossFire, μπορώ να βάλω μια κάρτα γραφικών nvidia που εχω(ASUS Extreme N6800/TD/256M)??? Στο user guide δεν αναφέρει κατι!!! Γίνεται, θα ειπάρξει πρόβλημα??? ......ή παω κατευθείαν για ATI????:confused: :confused: :confused: Ευχαριστώ εκ των πρότερων!!!!:) :)
×
×
  • Create New...