Jump to content

sakias1979

Members
  • Δημοσιεύσεις

    90
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sakias1979

  1. Καλησπερα παιδια μια ερωτηση θελω να κανω για το Redmi Note 8 pro. Μου εχει σπασει τα νευρα αυτο το πραμα. Μετα την αναβαθμηση (Τωρα εχω την 12.0.3.0) Λοιπον οταν μιλαω και παταω το Fingerpring Sensor για να το ξεκλειδωσω, μου κανει minimize την κληση. Δε μπορω να βρω καποια ρυθμιση γιαυτο. Ξερει κανεις τιποτα? Ευχαριστω προκαταβολικα.
  2. Ευχαριστω για την απαντηση. Εχω ομως μια απορια. Το tab pro 8.4 εχει 4πυρινο επεξεργαστη στα 2.4 και καλυτερη αναλυση οθονης. Το μονο που ειναι κατωτερο ειναι στη ram. Οποτε μηπως ειναι καλυτερα να το κρατησω?
  3. Καλησπερα παιδια, εχω το tab pro 8,4 καο εχω την δυνατοτητα να το δωσω 300€. Αξιζει να κανω την μεταβαση στο 8 ιντσο?
  4. Ευχαριστω πολυ! 2 ερωτησεις ακομα. Ποιο να κατεβασω εκει? Το nightly? Επισεις τα gapps που μπορω να τα βρω? Εχω βαλει καποια αλλα δεν μπορει να τα κανει εγκατασταση με twrp.
  5. Ευχαριστω αλλα δυστηχως δεν δουλευει το link.
  6. Μπορεις να μου δωσεις ενα link απο που την εχεις κατεβασει και ποια εχεις κατεβασει ακριβως? Ευχαριστω προκαταβολικα.
  7. Παιδια αξιζει να περασω την costum rom 6? Γενικα με κοληματα αποδοση σε παιχνιδια πως παει?
  8. Οι επανεκινησεις ειναι απο μπαταρια φιλε μου. Το κανει και σε μενα, οταν πεφτει η μπαταρια κατω απο 40%.
  9. Καλησπερα παιδια και εγω εχω προβλημα με την μπαταρια. Ξερετε κανενα site οπου μπορω να την αγορασω και να την αλλαξω μονος μου? Εχω την δυνατοτητα να παρω και απο εξωτερικο.
  10. Twrp Επίσεις να αναφέρω οτι όλα οκ. Πετάει η Ρομ. Δεν ξέρω κατα ποσο θα είναι ποιο καλη απο την official βέβαια.
  11. Πωω ρε φιλε.... Και ημουν ετοιμος να ξεκινησω να ψαχνω πως rootαρετε η CM 12. Θεωρησε οτι σε εχω κερασει Fredακι! Ευχαριστω! Edit: Απο το XDA το ειχα ψαξει και στο Download μου εδωσε το παραπανω Link Παραθετω και το θεμα μηπως χρειαστει σε κανεναν http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-pro-12-10-8#romList http://www.fagi.gr/eshops/breaktime/components/com_virtuemart/shop_image/product/Freddo_Espresso__55418b3db0653.jpg
  12. Λοποιν παιδια χθες περασα την Custom Rom Cyanogenmod M12, η οποια ειναι η Lolipop. Μονο θετικα εχω να πω. Καταρχας κατι θεματακια που ειχα με το Wirless (ανεβοκατεβενανε οι γραμμες πριν) τωρα εχει φτιαξει. Δεν εχω παρατηρησεις κανενα Lagακι πουθενα. Γενικα φενεται ποιο ελαφρια Rom και πεταει. Επισεις βλεπω και μια μικρη βελτιωση της μπαταριας μου (τωρα αυτο δεν μπορω να το πω με σιγουρια αν δεν το τεσταρω για μερικες μερουλες). Επισεις εχει πολλες ρυθμισεις οπως να βαλεις Softkeys στην οθονη, να ρυθμισεις το Pixel Destiny (ppi) και αλλα. Root Acces δεν εχει (πραγμα περιεργο για Costum Rom). Δεν προκειται ομως να το Rootαρω γιατι ετσι και αλλιως δεν εχει της χαζοεφαρμογες της Samsung. Σημερα θα ασχοληθω να δω αν μου ξανακανει το προβλημα με την μπαταρια και τα Reboots. Γενικα παντως σαν πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες πραγμα που δεν το περιμενα. Ειχα βαλει παλιοτερα την CM M11 και δεν μου ειχε αρεσει. Ενω αυτη πολυ καλυτερη. Θα σας ενημερωσω σχετικα. Απο εδω την κατεβασα. Κατεβασα την πρωτη που λεει Nightly. https://download.cyanogenmod.org/?device=mondrianwifi
  13. Οχι ποτε. Πως γινεται αυτο? Εχεις καποια να μου προτεινεις? Ευχαριστω.
  14. Παιδια καλησπερα. Εχω θεμα με το tab pro 8.4. Οταν η μπαταρια παει κατω απο 15% μου κανει επανεκινηση και οταν ξαναμπαινει ξανακανει επανεκινηση συνεχια μεχρι να συνδεσω το φορτιστη. Για να μην σας κουραζω, εχω δοκιμασει τα παντα. Περασα παλι την official rom. Το ξαναrootαρα παλι τα ιδια. Μετα τα εσβησα ολα με flasify και ξαναπερασα παλι την official rom. Χωρις να κανω root αυτη τη φορα, παλι τα ιδια. Καπου διαβασα οτι ειναι bug απο την μπαταρια. Απλα ανοιγεις το ταμπλετ και την ξεσυνδεεις για λιγα δευτερολεπτα. Παιζει να ειναι κατι τετοιο? Σας εχει τυχει? Εγυηση δεν υπαρχει εχει πειραξει Knox. Y.Γ. H Lolipop τελικα θα ερθει τις επομενες εβδομαδες συμφωνα με επισημη ανακοινωση απο το facebook της Samsung του Tab pro. Παραθετω: Andrew Kulachkovsky 3 Σεπτεμβρίου στις 11:07 μ.μ. Dear readers, We would like to point out that all Samsung Galaxy TabPRO variants 12.2 - 10.1 - 8.4 will get the same Android 5.1.1 Lollipop build in the next few weeks. We have no ETA for any region yet, but TabPRO 10.1 is next.
  15. Το winget δεν βγανει απο το samsung touchwiz (μαμα launcher).
  16. Μην συγκρινεις IOS με Android. Το IOS τρεχει μια εφαρμογη καθε φορα. Το android πολλες μαζι. Εκει ειναι η διαφορα. Τι εννοεις να το συγκρινεις με κορυφαιο ταμπλετ; Μα Το tab pro ειναι κορυφαιο android tablet.
  17. Και εγω ειχα την 12.1. Παρολο που ειναι ελαφρια δεν ειδα την ram να πεφτει κατω απο 55%. Επισεις ειχα λιγο θεματακι με την ευαισθησια της οθονης, σε scroll πατιωτανε καταλαθος. Τελικα γυρισα στην officiall samsung.
  18. Καλησπερα και παλι παιδια. Θελω να κανω μια ερωτηση για το tab pro μου. Λοιπον δεν φορτιζει πανω απο 80% και πεφτει σχετικα γρηγορα η μπαταρια. Επισεις υπαρχει περιπτωση να παιζω και να παει η μπαταρια απο 30% στο 8% μεσα σε λιγα λεπτα και οταν το κλεισω και το ξανανοιξω να δω οτι ειναι στο 25-30 %. Παιζει να εχει χαλασει η μπαταρια? Δεν το εχω ομως πολυ καιρο το ταμπλετ 9 μηνες ειναι. Ευχαριστω προκαταβολικα.
  19. Καλημερα παιδια. Σημερα πηρα αναβαθμηση στο κινητο την lolipop (lg). Και θυμηθηκα το ταμπλετ μας, εχουμε κανα νεο για την lolipop?
  20. Tab pro.... θα δεις οτι μολις το δουλεψεις λιγο θα διαπιστωσεις οτι ειναι υπολογιστης.
  21. Ναι το προβλημα εξαφανισθηκε. :cool:
  22. Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω. Θα το πηγαινα πισω αλλα ειχα πειραξει Knxox λογο Root και ετσι ειχα χασει την εγγυηση. Οπως γραφω και ποιο πανω, η λυση ειναι μια. Να περασεις τη Rom που προανεφερα. Το χρησιμοποιω κανα μηνα απο τοτε καθημερινα χωρις να μου ξανακανει το προβλημα με την ευαισθησια. Σου προτεινω να το δοκιμαεις. Αν θελεις βοηθεια πως να το βαλεις, εδω ειμαστε. Επισεις εχω ακουσει οτι το βαζεις αφοβα λογο οτι δεν πειραζει ΚΝΟΧ. Εγω δεν το ξερω αυτο γιατι ειχα ηδη πειραγμενο το ΚΝΟΧ πριν το βαλω. Αν ξερεις καποιος αλλος σιγουρα να πειραζει ΚΝΟΧ η οχι, ας μας πει.
  23. Οχι δεν γινεται. Πρεπει να αφησεις ενα τουλαχιστον. Μετα αν θες βαλε αλλον Laucher.
  24. Οποτε για να παρω αναβαθμηση μονο μεσω kies? Η θελει official rom?
  25. Παιδια εγω που εχω κανει ροοτ και πειραχτηκε ο knox μπορω να δεχθω OTA κανονικα;
×
×
  • Create New...