Jump to content

hehe

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

hehe's Achievements

  1. hehe

    Lenovo K3 Note

    Εννοείς την VIBEUI_V3.1_1622_5.440.1_ST_K50-T5_WC6B265104.zip? Αυτήν είδα στο xda
  2. hehe

    Lenovo K3 Note

    Καλησπέρα, Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η πιο σταθερή ελληνική ρομ για να φορέσω στο κινητό, δεν επείγομαι για ροοτ.. υπάρχουν τόσες πολλές που έχω χάσει τη μπάλα.. Ευχαριστώ!
  3. Τελικά σχετιζόταν με την εξάντληση του ορίου εμβασμάτων. Πλέον όλα οκ.. προς το παρόν τουλάχιστον!
  4. Καλημέρα, Προσπαθώ σήμερα να στείλω χρήματα μέσω 2ου λογαριασμού email (χωρίς εγγραφή στο paypal) στον 1ο προσωπικό μου (έχω κάνει εγγραφή στο paypal) και δεν μου δίνει τη δυνατότητα να το κάνω αν δεν γραφτώ και για τον 2ο λογαριασμό email στο paypal. Γνωρίζει κανείς για ποιο λόγο γίνεται αυτό? Μέχρι πρότινος δεν είχα τέτοιο πρόβλημα..
  5. Για το θεμα της μπαταριας, πάρε μια για samsung s5 από μαγαζί και θα είσαι οκ, είναι προφανώς προβληματικές αυτές που σου έστειλαν-κι εγώ είχα θέμα κάποια στιγμή. Για το θέμα της rom, έχεις κάνει factory reset? Ποια rom φοράει το κινητο σου?
  6. Αν είναι κινέζικο, δοκίμασε το Framaroot για root.
  7. Αν στο έκανε ξαφνικά και όχι μετά από "πείραγμα", τότε πιθανότατα να είναι θέμα hardware και όχι software.
  8. Καλημέρα φίλε μου, Στο ίδιο τηλέφωνο που έχω πάρει έχω αυξήσει την εσωτερική χωρητικότητα σε 2gb προκειμένου να βάζω όσες εφαρμογές θέλω. Δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχο τοπικ εδώ, ίσως να ξέρει κάποιος άλλος. Αν δεν υπάρχει, googl-αρε το "How To Increase your internal storage using ebrtweak". Πάντως οφείλω να σου πω πως πριν αρχίσεις τα πειράματα, πρέπει να είσαι root στο κινητό και να κάνεις backup την rom πρώτα..!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ..Ας μην γινόμαστε απόλυτοι, ειδικά όταν ΔΕΝ ισχύει κάτι τέτοιο..
  9. ..Μήπως γνωρίζεις κάποια?? Δεν βαριέμαι να ψάξω, απλώς δεν βρήκα καμία..!
  10. Λέει 4,4,2 αλλά δεν βλέπω μενού kitkat. Γνωρίζεις κάποιο τρόπο να εξακριβώσω την πραγματική έκδοση? Πάντως για Jelly Bean το κόβω..
  11. Καλημέρα, Αγόρασα το κάτωθι από το aliexpress στα 84 ευρώ, η περιγραφή είναι αρκετά ακριβης (αμφιβάλλω για την έκδοση android-δεν μου κάνει για 4.4.2..) Πέρασα iroot και cwm και, γενικά θα έλεγα, μια χαρά είναι για τα λεφτά του :)
  12. Μάλλον μιλάμε για πρόβλημα battery drain. Η δικιά μου έπεφτε τελείως μόλις έφτανε στο 30%.. Η δικιά σου έχει και αυτό το πρόβλημα εκτός από γρήγορη κατανάλωση?
  13. Έχω πάρει 6 μέχρι στιγμής, όλα παίζουν μια χαρά. BEST VFM για μένα.. (για 80 ευρώπουλα δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο)
  14. Προφανώς κάποια εφαρμογή το ανοίγει για να συνδεθεί. Ενημέρωση συστήματος, backup, καιρός, κάτι άλλο? Παρακολούθησέ το μόνος σου, κάτι ανοίγει πάντως, το τηλέφωνο δεν έχει φαντάσματα.. Μήπως να δοκίμαζες κάτι σαν αυτό? http://www.appbrain.com/app/wifi-connection-watcher/com.wifi.connect.watcher Επίσης, το Ετοιμότητα κυψέλης αναφέρεται στο σήμα κινητού. Μένεις κάπου με χαμηλό σήμα? Αν δεν έχεις πακέτο data, θα πρότεινα να αλλάξεις σε 2g το σήμα για να τρώει λιγότερη μπαταρία.
×
×
  • Create New...