Jump to content

loipon123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by loipon123

  1. Στο ζήτημα των κεφαλαίων θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο το θέμα με το ς αλλά το θέμα των επαφών δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό. Προσωπικά νομίζω ότι κεφαλαία στις επαφές και τα μυνημάτα είναι καλύτερα επειδή είναι πιο ευανάγνωστα. Μπορούν να βάλουν μια επιλογή -όλα κεφαλαία- για μας που το χρησιμοποιούμε και κανονικές αλλάγες για τους υπόλοιπους. Για το θέμα της μπαταρίας, η μείωση της φωτεινότητας σε συνδυασμό με ένα ανοιχτόχρωμο θέμα είναι από τις καλύτερες λύσεις ;)
  2. Επίσης υπάρχει και το αντίστοιχο thread για εφαρμογές και για παιχνίδια: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=143124&page=1&highlight=K800i Καλό θα ήταν να κοιτάξεις και εκεί.
  3. Έχεις δίκιο, σε κάποιο ποστ είχα ζητήσει να βάζουμε τα συμπεράσματα της μέχρι στιγμής κουβέντας στο πρώτο άρθρο, όπως και τα ανοιχτά ερωτήματα για πιο γρήγορη ενημέρωση. Αυτό βέβαια απαιτεί δουλειά από τους Mods, αλλά και όσων γράφουν. Μέσα στις 127 σελίδες θα δεις και ένα σωρό πράγματα που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στο συγκεκριμένο thread χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον. Για να σου απαντήσω στο αρχικό ερώτημα. Πολύ καλή κατασκευή, με την τελευταία αναβάθμιση τα μενού είναι πολύ γρήγορα, καλή φωτογραφία, μεγάλη αντοχή μπαταρίας [με 3G απεν.]. Δεν είμαι extreme user έχει λίγο απ' όλα και συμφέρει ;) .
  4. @weirdo1977. Όχι γιατι πρόκειται περι εφαρμογής δεν έχει να κάνει με επέμβαση στο τηλέφωνο!
  5. @ pininfarina. Κάρτες Μ2 2Gb δεν πρέπει να υπάρχουν στην αγορά. Επίσης αν κοιτάξεις κανα δύο σελίδες πριν έχω ποστάρει μερικές ερωτήσεις σχετικά με τις ταχύτητες των μνημών. Επειδή και εγω περιμένω την 2Gb μνήμη, αν έχεις νέα είτε για ταχύτητες μνημών και διαθεσιμότητα πόσταρε το συντομότερο.
  6. Μια ακόμη ερώτηση! Κατα την διάρκεια των συνομιλιών παρατηρώ ένα θορυβο στο ηχείο ακόμη και με την ένταση ιδιαίτερη χαμηλή. Ο ήχος δεν είναι συνεχής αλλά εμφανίζεται μόνο κατα την διάρκεια της ομιλίας και δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικός. Έχει κανείς καμία ιδέα; Έχω αναβαθμίσει και κατά τα άλλα όλα πάνε τέλεια!
  7. Αναφορικά με την μνήμη που μπορεί να δεχτεί το K800i. Γνωρίζει κανείς αν τα προϊόντα της SanDisk έχουν την ίδια ταχύτητα με εκείνα της Sony; Στο site του memory stick micro δεν βρήκα πληροφορία για την ταχύτητα που έχει: http://www.memorystick.com/en/index.html Η wikipedia δίνει μόνο την transfer speed http://en.wikipedia.org/wiki/Memory_Stick To eshop δίνει μια ταχύτητα εγγραφής [απ' όσο διάβασα γενικά και σε άλλα site είναι λογική] για το προϊόν της Sony http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569903 Για το αντίστοιχο της SanDisk είδα αυτό: http://www.pixmania.com/gr/gr/383825/art/sandisk/eunoa-ii-ico-memory-stick.html Μάλλον οι ταχύτητες δεν φαίνεται να είναι ίδιες, και σίγουρα υπάρχει διαφορά στις τιμές τους. Αν κάποιος μπορέσει να μας ενημερώσει σχετικά με: 1. Τις θεωρητικές ταχύτητες του Μ2(memory stick micro) όσο και 2. Τις ταχύτητες που υποστηρίζει το K800i (διάβασα ότι η ταχύτητα εξαρτάται και απο την συσκευή) Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους(ες) απαντήσουν
  8. @ΤΝ97. Έστω ότι θέλουμε να συγκρίνουμε 2 κινητά. Θα είναι κάπως κουραστικό να διαβάσουμε 118 σελίδες για το καθένα, οπότε καλό θα ήταν όποιος κάνει το πρώτο πόστ να το τροποποιεί δίνοντας μια περίληψη των συζητήσεων. Δηλαδή για κάθε τηλ να αναφέρονται τα updates του (αν υπάρχουν) τα πόσα και ποιά προβλήματα έχουν παρατηρηθεί. Αν π.χ. το κινητό μπλοκάρει συχνά και αυτό αναφερθεί στην 5 σελίδα, μπορούμε να γυρίσουμε στην πρώτη και να γράψουμε ότι αναφέρθηκε το τάδε πρόβλημα. Αν εμφανιστεί και σε άλλους, το σημειώνουμε και αυτό, όπως και την λύση (αν και όταν βρεθεί). Όπως λέει και ο bomber ένα είδους FAQ. Οι Διαξιφισμοί είναι ίσως απο τα πιο σημαντικά κομμάτια του forum και πολλοί (μεταξύ τους και εγώ) το εμπιστεύονται για την αγορά τους. Η σωστή προβολή των απόψεων των ατόμων που έχουν δοκιμάσει τα τηλέφωνα που "αναμετριούνται" είναι πιστεύω εξέχουσας σημασίας! Η διατύπωση μου είναι κάπως πρόχειρη αλλά είμαι στην δουλειά και δεν έχω πολύ χρόνο, με συγχωρείτε! Όλες οι σκέψεις είναι με καλό σκοπό και φιλική διάθεση!! Η συζήτηση θα οδηγήσει σε βελτιώσεις πιστεύω! Καλό μεσημέρι!
  9. Αν και νέος χρήστης του forum θα ήθελα να ανοίξω μια συζήτηση σχετικά με την ταχύτητα εύρεσης πληροφοριών στο site. Αν για παράδειγμα αναζητήσει κανείς πληροφορίες για το SE K800i [τυχαία επιλογή] θα βρει εύκολα το: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=142540&highlight=K800i ένα thread με 118 σελίδες!!! Δεν λέω ενδιαφέρον είναι αλλά μήπως πρέπει να υπάρχει και ένα φιλτράρισμα στην πληροφορία; Η πρότασή μου λοιπόν είναι η εξής: Στο πρώτο post να γίνεται συνεχής ενημέρωση από τον συγγραφέα ή κάποιον moderator. Δεν έχει νόημα να διαβάζει ο καθένας σελίδες επι σελίδων για να δεί τα βασικά. Ένα παράδειγμα για να γίνω πιο σαφής. Όλοι διαβάζουμε τα review των κινητών αλλά θέλουμε και την εμπειρία των άλλων χρηστών. Αν στο πρώτο post γίνεται μια συνεχής ενημέρωση για την συσκευή δηλαδή αναφέρονται επιγραμματικά τα αποτελέσματα της μέχρι τότε κουβέντας θα ήταν πολύ χρήσιμο. Αν κάποιος χρειάζεται λεπτομέρειες μπορεί να ασχοληθεί περαιτέρω. Η λογική που σας περιγράφω φαίνεται εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=152747&highlight=K800i+N73
×
×
  • Create New...