Jump to content

yoshimura

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About yoshimura

  • Ημ. Γέννησης 28/11/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

yoshimura's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα παιδιά. Τα φώτα σας! Προτάσεις για μια καρτούλα microsd σας παρακαλώ.32gb ή και 64gb.
  2. Mολις παρατηρησα ενα σχετικο θεμα με videotones και τα περασα στο κινητο μοθ αλλα τα εμφανιζει σαν αρχεια mp4 χωρις εικονα. Εχω καποιο πρόβλημα η συμβαίνει σε ολους σας???:worry:
  3. Παίδες, η νέα σεζόν τα σπάει!!Σε καμία περέπτωση πατάτα οπως πίστευαν πολλοί!! Τα 3 πρώτα επεισόδια που έχω δει, παρόλο που είναι σε χαλαρούς ρυθμούς κατα κύριο λόγο είναι φοβερα!!!;)
  4. Kαι να φανταστώ ότι δεν μπορούν να μπουν σε vodafone live κινητό!!!Σωστά?? Υπάρχει κάποιος τρόπος να βγάλω ακύνδυνα το vodafone λογισμικό μόνος μου και να περάσω της sony??
  5. Είμαι καινούριος με w810.Είχα το k750 παλιά γι αυτό έχω μια απορία.Όταν αναφέρεστε για flash themes, για τι μιλατε???
  6. Eχω την εντύπωση ότι αυτό το Σάββατο θα δείξει το τελευταίο επεισόδιο για τη τρίτη σεζόν.Αληθεύει??? Θα δείξει καθόλου τέταρτη σεζόν??? Και μια ακόμα ερώτηση, βρήκα τα επεισόδια της τέταρτης με δειάρκεια το καθένα γύρω στις 2 κ 15 λεπτα.Κρατάνε τόσο???:wacko:
  7. Απλώς, το έχασα χθες και λέω μπας και το βρω με διάφορους τρόπους. Πάνως, ήδη, η σειρά, έχει ξεφύγει κάπως από την αρχική υπόθεση. Το καλό πάντως είναι ότι μου αρέσει ακόμα!!
  8. Θα ήθέλα να ρωτήσω κάτι. Γνωρίζει κάποιος ποιό επεισόδιο ήταν αυτό που έδειξε χθες Σάββατο 23 Ιουνίου στο Star???
  9. :confused: :blink: Το κινητό κάνει 190 και η πρόσοψη 150.Δεν νομίζω αλλά θα ρωτήσω σε ένα κατάστημα όταν βρω χρόνο.
  10. Bασικά, είχα πάει πριν καιρό σε ένα κατάστημα για αλλαγή πρόσοψης και μου είχαν ζητήσει 40 ευρώ.Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτή η τιμή αλλά στο άμεσο μέλλον θα την κάνω την αλλάξω σίγουρα.
  11. Πάρα πολύ καλή αυτή η πρόσοψη αλλά απ'ότι βλεπω η έκδοση είναι περριορισμένη.Ξέρεις αν μπορούμε και από που να την παραγγείλουμε???
  12. Mε καλλύπτει απόλυτα!! Το σετάκι τα διαθέτει όλα αλλά η τιμούλα είναι κάπως τσουχτερή.Το μοναστηράκι για μένα είναι πολύ δυσκολο να το φτάσω μιας και είμαι από επαρχία οπότε θα πρέπει να πάρω μια αυθεντική!! Πάντως, υπάρχει και ασημί πρόσοψη.:)
  13. Απ'ότι ξέρω κυκλοφορούν προσόψεις σε μαύρο και σε ασημί!!! Και ρωτάω, γνωρίζει κανείς σε τι τιμές παίζουν οι προσόψεις?? Θέλω να την αλλάξω λόγω κάποιων γρατζουνιών και θα ήθελα να ξέρω σε τι τιμές κμενονται! Αλλάζει μόνο το μπρός και πίσω κάλλημα ή όλο, δηλαδή και το γύρω πλαστικό??
  14. Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι αρκετά εντυπωσιακό!! Μας περιμένουν κι άλλες εκπλήξεις απο τη Sony Ericsson!!!???(Eγώ πάντως το εύχομαι αν είναι τόσο ευχάριστες) Πότε ενδέχεται να κυκλοφορήσει??
  15. Απ'ότι κατάλαβα πάντως, τη δεύτερη φορά που θα ξανασυνδεθείς με το ίδιο κινητό, του βγάζει τις επιλογές, ερώτηση πάντα και αποδοχή πάντα χωρίς ερώτηση!! Από εκεί και πέρα, δεν ζητάει τίποτα να έχεις τη δεύτερη επιλογή:ninja: Από εκεί και πέρα είναι σαν παιχνιδάκι και τίποτα παραπάνω. Τώρα, όσο για τα αρχεία, δεν νομίζω στα sony ericsson να υπάρχει αυτή η δυνατότητα!!Κρίμα:O :D :D
×
×
  • Create New...