Jump to content

jammes

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by jammes

  1. Δες και σύγκρινε τα δύο προγράμματα. Το μόνο επιπλέον που έχει το φοιτητικό είναι τα 1200 sms με λιγότερα όμως 300 MB και 300 λεπτά προς όλους. Με το φοιτητικό κάθε μήνα έχεις 600MB και 600 λεπτά προς What's Up. Εγω αν ήμουν στη θέση σου δεν θα χάλαγα το προνομιακό για κάνενα λόγο.

     

    Προνομιακό 769a7a3b5a37f66a1e86671c15016eea.jpg

    Φοιτητικό 4d0d90fb48fef00b57d6ccddec401e47.jpg

     

    Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  2. [ATTACH]47277[/ATTACH] Σήμερα έκανα το update μεταξύ των οποίων περιλαμβάνει πλέον και τα ελληνικά.
  3. Εχω την multilanguage εκδοση απο το to2c και μονο οταν απανταω σε κλησεις ανοιγει η δονηση και μετα δυσκολιας ακουω τον αλλον.Οταν κανω εγω την κληση ολα καλα.εχει αναφερθει και σε πιο πισω σελιδες αλλα δεν ειδα λυση του προβληματος.

     

    Και εγώ εξακολουθώ και έχω το ίδιο πρόβλημα και στα δύο κινητά που πήρα από το minideal.

  4. Και το Siemens το κάνει, όπως και κάθε ρούτερ. Δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το αν είναι ανοιχτός ή κλειστός ο Η/Υ. Το wifi του ρούτερ δουλεύει εντελώς ανεξάρτητα και αυτόνομα από τον Η/Υ. Οπότε αν θες γινε λίγο πιο συγκεκριμένος για το τι ακριβώς προσπαθείς να κάνεις....
  5. Μετα απο καποια τοποθετηση παιχνιδιων (μπορει και απο πριν δεν το παρατηρησα) οταν υπαρχει επιλογη το κινητο να μην χτυπαει με δονηση αυτο δονειται και το ασχημο ειναι οτι συνεχιζει και δονειται και οταν το σηκωνεις.Το εχτε ξανακουσει;;Ειναι καποια εφαρμογη προστασιας-ειδοποιησης;;;

     

     

    Και εγώ την Παρασκευή το πήρα από minideal και ώρες ώρες συνεχίζει η δόνηση ενώ έχω ήδη απαντήσει στην εισερχόμενη κλήση. Σταματάει να δονείται μόνο τερματίζοντας την κλήση.

  6. Τα δικά μου.... Καθόλου άσχημα.

     

     

    2x

     

    HUAWEI Honor 3C Smartphone RAM 2GB MTK6582 Quad Core 1.3GHZ With 5.0 Inch HD OGS Screen Service install google play, Root

     

    Shipped By Tracking Number RF210456360SG

     

    Thank you, MiniDeal.Net

     

    Επίσης την ίδια μέρα παρήγγειλα και 2 δερμάτινες θήκες από Ebay και τα πήρα όλα μαζί σήμερα...

    • Like 1
  7. έχω μια απορία ,έχω παραγγείλει από to2c honor 3c wcdma 2gb την 3/3/14 track no RF207557417SG στο track που κάνω μου εμφανίζει

    Destination Country - Greece:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/03/27 20:56:00

    2014-03-07 13:43, Item in conta IPS, IPS

     

    Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/03/27 20:56:00

    2014-03-09 00:00, Despatched to overseas (Country code: GR)

    2014-03-07 00:00, Received from Customer

    έστειλα μήνυμα στο to2c για να μου δώσουν περισσότερες πληροφορίες στο που βρίσκεται το δέμα και γιατί φαίνεται κολλημένο στις 9/3

    μου απάντησαν με την σειρά τους ότι το δέμα είναι αθηνα από τις 10/3 βέβαια εγώ έχω βάλει διεύθυνση Λέρος Δωδεκάνησα ,

    με αυτό που απορώ είναι αφού στα tracking συστήματα δεν φαίνεται κάτι άλλο εκτός από αυτό που επισυναψα, αυτοί που το βρήκαν:worry: ?

     

    Δες από εδώ...

  8. O πωλητης που ποτε δεν εστειλε το δέμα, μου εστειλε την αποζημιωση και επειτα επικοινωνησε λέγοντας μου να ξαναδωσω τα λεφτα πισω σε περιπτωση που έρθει, ΚΑΙ αν γινεται να παω στο ebay και να πατήσω cancel this order...Και καλα λεει οτι το ebay τον χρεώνει και κάτι αλλα τετοια...Τι κανω σε αυτή την περίπτωση?

     

    Όπως κατάλαβες η απάντηση του είναι σε όλους ίδια... Copy - past.

    • Like 1
  9. Ναι εννοειται, ελα ομως που θα ηθελα να τα δωσει γρηγορα χωρις να χρειαστει να φτασουμε στην τελευταια προβλεπομενη μέρα παράδοσης (9 απριλίου)...για αυτο τον καλοπιανω

     

     

     

    Η απάντηση που τελικά έδωσε σε εμένα όταν μου επέστρεψε τα χρήματα μου...

    Hi friend,

     

    Thank you for your reply. Yes, we have sent you the refund, please check. Could you please us cancel the order on ebay, because ebay charged us much fees, 10% fees, is that ok? Please letus know ifthe items arrivesomeday, you repay, ok? It'svery important, because theywould takethe money from mysalary, wefile a claim in the deliverycompany, ifthey cant find it, they will payback us, if they find it arrives your place, they would notpayus, and then you repay, ok? We are reallyvery very sorryfor this. Anyquestions, please contact us.

     

    Best wishes,

     

    -nirvana2898775

     

     

    Είναι για πολλές κλωτσιές ο τύπος... Έκανα το ****** να πάρω τα λεφτά μου πίσω και τελικά τα πήρα.

     

    Από το paypal κάναν καμιά εβδομάδα να γυρίσουν στην κάρτα μου.

    • Like 1
  10. Ξερει κανεις καποιο τροπο να μαθαινουμε αν καποιος ειναι wind;.Το 1274 δυστηχως μας λεει μονο για f2g.Σκαρφιστηκα την υπηρεσια στο 54040 και λειτουργει,οταν ομως ειναι ο αλλος wind του ερχεται το μηνυμα να επικοινωνησει μαζι σου.Με vodafone το ξερω το 1292,ψαχνω ομως αν υπαρχει τιποτα απο wind.Εφαρμογη στο google play απορω πως δεν υπαρχει.Καμια ιδεα;.

     

     

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.provider.mobile

    Δες αυτό εδώ....

  11. Είμαι περίπου 3 μήνες στο δίκτυο της Wind με 2 γραμμές κινητών και σταθερό + Ιντερνέτ για το σπίτι…..λόγο τιμής.

    Αρκετός χρόνος ομιλίας και υψηλή ταχύτητα.

    Αρκεί να:

    -Είσαι στα σημεία που έχει σήμα το κινητό.

    Προσωπικά κινούμε στο:

    α) περιφερικό της Θεσσαλονίκης που έχει πολύ άσχημο σήμα με αποτέλεσμα να κόβεται συνέχεια η γραμμή. (φαντάζομαι είναι για την προστασία μου, καθώς οδήγηση και κινητό δεν συμβαδίζουν)

    β) Καλαμαριά που είναι η κατοικία μου. Μόνο στο σαλόνι και το μπαλκόνι έχουμε σήμα! (φαντάζομαι είναι για να έχω μια οικογενειακή γαληνή χωρίς ενοχλητικά τηλεφωνήματα που να μας ταράζουν)

    γ) Ανάληψη που είναι το γραφείο μου. Εκεί δεν υπάρχει ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ σήμα. Για κάθε τραπεζική συναλλαγή που χρειάζομαι SMS επιβεβαίωσης, πρέπει να κατέβω κάπου στην γειτονιά που έχει σήμα. (φαντάζομαι είναι εσκεμμένο για να μην ξοδεύουμε άσκοπα)

     

    Τηλεφώνησα στη εξυπηρέτηση πελατών. (Γρήγοροι και ευγενικοί τουλάχιστον).

    Με ενημέρωσαν ότι το σήμα δεν είναι κάτι μπορούν να εγγυηθούν σε όλες τις περιοχές (μιλάμε για Θεσσαλονίκη!!! Όχι κανένα παραμεθόριο χωριουδάκι) αλλά γίνονται προσπάθειες για την καλυτέρευση του δικτυού.

    Με ενημέρωσαν δε, ότι στην περιοχή της Αναλήψεως τους «δείχνει» ότι το σήμα εξωτερικά είναι οκ, με μερική αστάθεια στους εσωτερικού χώρους. Πως μετράται αυτό δεν ξέρω.

     

    Γειά χαρά, μήπως στο κινητό σου έχεις επιλέξει να συνδέεται μόνο στο 3g; Αν ναι τότε επέλεξε την αυτόματη ρύθμιση 3g/gsm.

×
×
  • Create New...