Jump to content

vasiliadis1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vasiliadis1

  1. Καλημέρα σας, Να ρωτήσω κατι, υπάρχει δυνατότητα να έχω συγχρονισμένο το google λογω τον πολλων εφαρμογών που πρέπει να συγχρονίζονται αλλα ΧΩΡΙΣ να κατεβαίνουν τα emails? (εχω το google account με 4-5 email συνδεδεμένο με αποτέλεσμα να μου "τρώει" πολύ όγκο δεδομένων το κατέβασμα στο τηλεφωνο) σας ευχαριστώ!
  2. καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. αν και για να είμαι ειλικρινής δέν βρήκα ακομη αυτο που έψαχνα. Απο οσο παρατήρησα αλλα "κουμπάκια" μονο ενεργοποιούν, αλλα μονο απενεργοποιούν , αλλα απλά σου ανοίγουν το μενου για να κάνεις εσυ ενεργοποίηση - απενεργοποίηση και παρα μα πάρα πολλά αναφέρουν πως δέν λειτουργούν σε εκδόσεις android απο 4 και πάνω! (γιατί άραγε?)
  3. σε ευχαριστώ πολύ :) να ρωτήσω και κάτι αλλο, υπάρχει δυνατότητα να βγάλω κουμπάκι στην αρχική οθόνη με την λειτουργία ενεργοποιήσης/απενεργοποίησης ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΤΗΣΗΣ?
  4. καλημέρα σας, νεος κάτοχος του duos. Βλέπω πως σε σχέση με το προηγούμενο android μου οταν βρίσκομαι στο πληκτρολόγιο δέν μπορώ να κάνε εναλλαγή μεταξυ ελληνικών - αγγλικών γλυστρώντας το δάχτυλο την μπάρα (μπακσπεις) Απο τις ρυθμίσεις μόνο μία γλώσσα με αφήνει να έχω. Τι κάνετε σε αυτές τις περιπτώσεις? σας ευχαριστώ!
  5. καλησπέρα σας, πριν ακριβώς μία εβδομάδα αγόρασα το hm1200 της samsung. Για ακόμη μία φορά την πάτησα. (δεν εχω καταφέρει μέχρι στιγμής να μείνω ευχαριστημένος απο ενα bluetooth). Οταν με καλούνε πολλές φορές την πρώτη φορά δέν ακουω τίποτα και δεν ακούνε επίσης, αν με ξανακαλέσουν μετά απο ένα λεπτό τοτε ακουω κανονικά. Εδω και μέρες για να μιλησω πρέπει να με ξαναπάρουν δευτερη φορά. Πραγματικά, βαριέμαι να το πάω πίσω γιατι ξερω πως θα μου πουνε πως εχει πρόβλημα το τηλέφωνό μου κλπ κλπ κλπ. ΑΛήθεια, ποιά συσκευή θα μου προτείνατε για να ηρεμήσω απο τέτοιου είδους προβλήματα? Υ.Γ εχει συμβεί το συγκεκριμένο πρόβλημα σε καποιον αλλο? σας ευχαριστώ!
  6. Καλημέρα και χρόνια πολλά. Ειμαι κάτοχος ενός samsung ace GT-S5839i Εδώ και καιρό για να μπορέσω να εγκαταστήσω μία νέα εφαρμογή αναγκάζομαι να αφαιρέσω μία άλλη λόγω περιορισμένου χώρου. Απο οσο έχω καταλάβει τις περισσότερες εφαρμογές πρέπει να τις εγκαθιστούμε στο τηλέφωνο και όχι στην εξωτερική μνήμη. Απο όσο βλέπω η μνήμη της συσκευής ειναι 200mb. Υπάρχει κάποια λύση η απλά πρέπει να αλλάξω τηλέφωνο? (δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα θέλω να έχω τόσες εφαρμογές στο τηλ μου και κατ επέκταση το θέμα της μνήμης να είναι τόσο σημαντικό. Φανταζόμουν πως θα μπορώ ολες τις εφαρμογές να τις εγκαθιστώ στην sd. ) Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχόν απαντήσεις. Υ.Γ απο όσο είδα στις (πολλές) προηγούμενες σελίδες δέν υπάρχει κάποια λύση...παρα μόνο η αλλαγή συσκευής.
  7. εχετε απόλυτο δίκιο, δικό μου λάθος. Θα ποστάρω στο αντίστοιχο θέμα.
  8. Καλημέρα και χρόνια πολλά. Ειμαι κάτοχος ενός samsung ace GT-S5839i Εδώ και καιρό για να μπορέσω να εγκαταστήσω μία νέα εφαρμογή αναγκάζομαι να αφαιρέσω μία άλλη λόγω περιορισμένου χώρου. Απο οσο έχω καταλάβει τις περισσότερες εφαρμογές πρέπει να τις εγκαθιστούμε στο τηλέφωνο και όχι στην εξωτερική μνήμη. Απο όσο βλέπω η μνήμη της συσκευής ειναι 200mb. Υπάρχει κάποια λύση η απλά πρέπει να αλλάξω τηλέφωνο? (δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα θέλω να έχω τόσες εφαρμογές στο τηλ μου και κατ επέκταση το θέμα της μνήμης να είναι τόσο σημαντικό. Φανταζόμουν πως θα μπορώ ολες τις εφαρμογές να τις εγκαθιστώ στην sd. ) Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχόν απαντήσεις. :)
  9. δεν κατάφερα να βρώ απο που θα κατεβάσω το mod για να μπορώ να κάνω κλήσεις απο το p7500. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει..! ευχαριστώ..
  10. καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να έχω διαφορετικά screen στο tablet μου? ΕΝνοώ σε κάθε "οθόνη" να έχει άλλη ταπετζαρία..
  11. καλησπέρα, δεν κατάφερα να βρώ απο που θα κατεβάσω το mod για να μπορώ να κάνω κλήσεις απο το p7500. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει..! ευχαριστώ..
  12. το τσέκαρα το sync on launch αλλα...πρέπει κάθε φορά να ανοίγω εγώ το πρόγραμμα και στο κινητό και στο tablet για να συγχρονιστούν! Θα στείλω ενα mail μηπως έχει κάποια ιδέα
  13. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
  14. Καλημέρα και χρόνια πολλά, εχω εγκατεστημενο το colornote σε tablet και κινητο. Ομως για να συγχρονιστούν οι σημειώσεις μου πρέπει να παταώ εγω το sycn και στις δύο συσκευές. Αυτόματα δέν γίνεται και δέν εχω βρει κάποιο κουμπί που να το ρυθμίζω αυτό. Εχει κάποιος γνώση για να με βοηθήσει?
  15. καλησπέρα, τρείς ερωτησούλες. Για ποιόν λόγο οταν εχω ανοιχτό το ιντερνετ και ειμαι στο youtube και ακουω μουσική οταν ανοιγω και ενα αλλο πρόγραμμα σταματάει η μετάδοση του video? Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα συγχρονισμού για τραγούδια? Πχ. οπως εχουμε τις σημειώσεις μας και τα τηλέφωνα μας συγχωνισμένα σε ταμπλέτα, κινητό κλπ να μπορώ να βάζω τραγούδια μέσω κάποιου προγράμματος στο pc και αυτόματα να μπορώ να τα ακούω απο οποιαδήποτε adroind συσκευή χωρις να πρέπει να κάνω μεταφορές. Και ένα τελευταίο , υπάρχει κάποια εφαρμογή που να εχω widget στο οποιο να βλέπω για ποσες ωρες χρησιμοποιείται το tamblet μου απο την τελευταία φόρτιση? (για να μην χρειάζεται να πηγαίνω στις ρυθμίσεις και να το δώ) σας ευχαριστώ!
  16. το colornote το έχω αλλα δεν εχω βρει τρόπο να "καρφιτσώνω" στην επιφάνεια του ταμπλετ μου σημειώσεις. Μηπως μπορεις να με βοηθήσεις?
  17. Καλημέρα και καλή εβδομάδα, Ενω υπάρχουν πολλές εφαρμογές για σημειώσεις κλπ εγω ψάνχω μία που να μπορώ οταν κάνω μία σημείωση να εμφανίζεται (να κρεμιέται) στην οθόνη της ταμπλέτας μου ετσι ωστε να την βλέπω. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χρειαζεται να ανοίγω την εκάστοτε εφαρμογή για να βλεπω τις σημειώσεις που εχω να δουλέψω. Ουσιαστικά θέλω να μπορώ οταν γράφω μια σημειωση να εμφανίζεται μια μικρογραφία με εικονίδιο στην οθονη μου. (επειτα οταν μαζευτονται πολλές θα μπορώ να τις συμαζευω κλπ) ΕΛπίζω να έγινα κατανοητός! ευχαριστω!
  18. καλημέρα, προσπαθώ να ανοίξω την εφαρμογή που εχει προεγκατεστημένη το samsung κινητό μου αλλα ενω εχω ενεργοποιήσει το gps moυ βγάζει ενα μήνυμα " Αστοχία δικτύου. η εφαρμογή αυτή απαιτεί μια σύνδεση δεδομένων εργασίας. Γνωριζει κανεις γιατι δεν ανοίγει? ευχαριστώ!
  19. καλησπερα σας, ηθελα να ρωτήσω αν χρησιμοποιειτε το υπαρχον πληκτρολόγιο του samsung 7500. με εχει κουράσει αυτη η διαδικασία για να παω απο ελληνικά σε αγγλικά και αντι΄στροφα, υπαρχει κάτι πιο ευκολο και πρακτικο? ευχαριστω
  20. Σε ευχαριστώ πολυ!. αυτο ηταν το προβλημα μου..!
  21. αγαπητέ Θεμη, δεν την βλέπει καθόλου. Παροτι την κουμπωνω σωστα. Τι μπορει να συμβαίνει? Μηπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση απο τις "ρυθμίσεις"?
  22. πολυ καλα, η μπαταρια φορτίστηκε και το χαζευω... εχω ομως το εξης πρόβλημα , ενω βάζω σωστά την κάρτα σιμ δεν γίνεται κάτι. Προσπαθησα να ψάξω στις ρυθμίσεις κατι αλλα δεν βρήκα τιποτα...δεν επρεπε να την αναγνωρίζει αυτόματα? ειναι κάρτα σιμ της κοσμοτε.
  23. καλησπερα σας, και εγω με την σειρα μου νεος κάτοχος του galaxy!.. επειδή δεν ρωτησα στο κατάστημα, μπορειτε να μου πειτε ποσο πρέπει να φορτίσω την μπαταρια την πρώτη φορά πρίν την χρήση? ευχαριστω!
  24. καλημέρα, ηθελα να ρωτήσω το εξής, αν εχω καποιο πρόγραμμα πλιν του απεριόριστου, μπορώ να ελέγχω ποτε φθάνω στα όρια της δωρεάν χρήσης?
×
×
  • Create New...