Jump to content

Carles

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Carles

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 13

Carles's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αν είναι να με συμπαθήσουν, τότε δεν έχω τύχη. Είμαι σκατόφατσα :pig:
  2. Τέλος πάντων φίλε γαύρε, δε θα τσακωθούμε κιόλας! :rolleyes: Απλά λέω πως ναι μεν να είσαι ευγενικός (να χαιρετήσεις, να δώσεις τα χαρτιά πρόθυμα και όχι να δυσανασχετείς κ.λπ.), όμως αυτά περί "επιθυμίας να γίνεις και συ μπάτσος" και τα "αν είναι βαρετή η δουλειά" ακούγονται εντελώς ψεύτικα και πιθανότατα θα σε πάρουν "χαμπάρι" ότι τους γλύφεις και θα πονηρευτούν περισσότερο (όπως είπε ο RAVER). Πιστεύω ότι αν ρωτήσεις, το 90% θα σου πει ότι ακούγονται εντελώς ψεύτικα. :O Ουσιαστικά το ίδιο πράγμα λέμε, απλά εσύ υπερέβαλλες λίγο ως προς την "ευγένεια"! Όσο για το βρίσιμο, ε χαίρω πολύ. Εδώ όποιον απλό πολίτη και να βρίσεις κατά 99% θα πλακωθείς μαζί του, ο μπάτσος θα σε αφήσει;;; :blink: Άμα είσαι τόσο βλάκας και πας και βρίσεις μπάτσο τότε σίγουρα θα σε πάει τμήμα. Ξέρεις τι σε περιμένει, άρα θα πρέπει να είσαι είτε καθυστερημένος είτε μαζόχας :X
  3. E, ναι, εννούσα να μην έχεις...λερωμένη τη φωλιά σου. Άμα σου λείπουν καθρέφτες, έχεις καμινάδα για εξάτμιση ή σου λείπει κανά χαρτί, τότε ναι, να τους καλέσεις και για φαγητό! :p Σε κάθε περίπτωση, το να τους πω ότι σκέφτομαι να γίνω μπάτσος...εεε.. αστυνομικός ήθελα να πω ;) δεν είναι ευγένεια, είναι σπάτουλα! :X 'Ασε που ακούγεται και εντελώς ψεύτικο :confused: RAVER καλό :shifty:
  4. Τι θα έλεγες να κουβαλάμε και ένα τραπεζάκι με δύο καρεκλίτσες και ένα θερμός κάτω από τη σέλα για να τους κερνάμε καφέ όποτε μας σταματάνε; :ninja: Είπαμε να είμαστε ευγενικοί, όχι δουλικοί!!! :blink:
  5. Οκ, μιλάμε για παντελώς λακαμάδες. Αλλά π.χ. εγώ έχω ένα 50ράκι του κουτιού, ολοκαίνουργιο. Άπαξ και με σταματήσουν και έχω μαζί μου όλα τα χαρτιά, τι στο καλό μπορούν να μου βρουν;;; :worry: Να με γράψουν επειδή δεν τους...αρέσει το μοντέλο; :blink:
  6. Για να "θέλουν" να σε γράψουν θα πρέπει να έχουν κάτι προσωπικό μαζί σου ή να τους τσαντίσεις εκείνη την ώρα. Πως να το δημιουργήσουν δηλαδή άμα έχεις μαζί όλα τα χαρτιά σου και φοράς και κράνος; :blink: (σόρι για τα συνεχόμενα ποστ)
  7. Παίδες, το παράβολο που παίρνεις από την Εθνική (64 euro) είναι για να πληρωθούν οι γιατροί; Δηλαδή αυτό το δίνουμε στους ίδιους ή το παρουσιάζουμε στην τροχαία μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά για το δίπλωμα;;; :worry:
  8. Άναψαν τα αίματα :ninja: Φίλε RAVER προφανώς έχεις εμπειρία, όμως μου ακούγεται λίγο υπερβολικό εάν σε σταματήσουν και δεν έχεις δίπλωμα να σου κάνουν κατάσχεση επί τόπου! Άσε που μιλάω για 50ράκι, δεν αναφέρομαι σε 1000άρα μηχανή! Π. χ. ένας κολλητός μου οδηγούσε παπί επί 1,5 με 2 χρόνια με άδεια αλλά χωρίς δίπλωμα και το μόνο που έγινε είναι ότι πλήρωσε σε αυτό το διάστημα 3-4 κλήσεις. Δεν του πήρανε κανένα μηχανάκι. Σαφώς και πρέπει να έχεις μαζί σου όλα τα χαρτιά, όμως μου φαίνεται χοντρό κάποιος που ας πούμε πάει στη δουλειά του με το παπί και μια μέρα έτυχε να μην έχει μαζί το δίπλωμα, να του το πάρουν στην Τροχαία!
  9. Προφανώς ο φίλος σου και το παιδί που ανέβηκε στο μηχανάκι του ο μπάτσος δε θα είχαν τίποτα μαζί τους, ούτε άδεια, ούτε ασφάλεια, ούτε διπλώματα...
  10. Ε φυσικά αυτό εννοώ, να τους πεις ότι δεν το έχεις μαζί σου, όχι ότι δεν έχεις καθόλου!!!
  11. Εννοείται ότι δεν είναι αυτό το θέμα ΜΟΝΟ. Όταν λες κλήση και δικαστήριο εννοείς τη γνωστή περίπτωση που μέχρι να πας δικαστήριο πρέπει να βγάλεις το δίπλωμα για να τους το δείξεις στο δικαστήριο και να ξεμπερδέψεις;
  12. Ερώτηση: Άπαξ και σε πιάσουν χωρίς να έχεις μαζί σου το δίπλωμα ποιες οι συνέπειες; Παλαιότερα σου έκοβαν πρόστιμο 70-80 ευρώ, τώρα τι ακριβώς συμβαίνει; Ξέρει κανείς σίγουρα;
×
×
  • Create New...