Jump to content

FREIHEIT

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

FREIHEIT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ναι οντως δεν γινεται τιποτα με το αθορυβο! ακουγεται κανονικα ο ηχος της φωτογραφιας! το προηγουμενο κινητο μου 6280 ειχε ρυθμισει που επελεγες αν θες να ακουγεται η οχι αλλα αυτο τιποτα! κριμα! εχω αλλη μια ερωτηση! κατεβασα απο το zedge ενα παιχνιδι τυπου φιδακι το εγκατεστησα κανονικα αλλα οταν το ετρεξα αυτο ηθελε να κανει συνδεση με internet για update φυσικα δεν το αφησα διοτι δεν ηξερα αν με χρεωνει κλπ γνωριζεται αν συμβαινει το ιδιο σε ολα τα παιχνιδια?
  2. Hello! Γνωριζει καποιος να μου πει αν απενεργοποιειται με καποιο τροπο ο ηχος που κανει το κινητο οταν τραβαει φωτογραφία! (6120) :thanks:
  3. Ναι αυτο σκεφτηκα κ εγω αλλα νομιζω ειναι λιγο μπερδεμα!! Ας ελπισουμε σε μια καλη αναβαθμιση στο μελλον! αν και μου φαινεται πολυ απιθανο!!:)
  4. Καλησπέρα! Πριν 15 μερες πηρα κ εγω στα χερια μου το 6120 το οποιο ομολογω οτι με έχει εντυπωσιάσει αρκετα! Είναι το πρώτο κινητό s60 που αγοράζω και ειναι λίγο δυσκολη η προσαρμογη μου. Μου παρουσιασε ενα προβληματακι με την ενεργη αναμονή (δεν εδειχνε στην ταπετσαρια της καταχωρησεις της ημερας που ειχα στο ημερολόγιο), το πηγα σε ενα Νοκια Shop μου εκαναν μια αναβαθμιση (4,21) και ολα καλα!! εχω την εντύπωση οτι τωρα πηγαινει πιο γρηγορα!! Αλλά με ψιλο απογοητευσε διότι σε ολα τα s40 που ξερω και που είχα είχαν στο μητρώο μετρητη μηνυμάτων, το 6120 δεν εχει :( !! Επειδη εχω πακετο μηνυμάτων μου ειναι πολυ δυσκολο να ξερω ποσα μηνυματα εχω στειλει παρολο που δεν στελνω και παρα πολλα!! ξερει κανεις καμια εφαρμογή η κατι άλλο που να μας κανει τα πραγματα πιο ευκολα? :happy:
  5. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!!! Μήπως γνωρίζει κανείς να μου πει κάποια λύση για να αναβαθμισω το κινητό μου (6280 v3.60) χωρίς να το πάω σε κάποιο μαγαζι της Νοκια? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...