Jump to content

Sundayflyer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Sundayflyer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Την 10.1.15. Στον φάκελλο rasterdata φόρτωσα μόνο Θεσσαλονίκη και Αθήνα για την ώρα.
  2. Και όμως παρά του ότι χρησιμοποιώ rasterdata η λειτουργία του gps παράλληλα με το τηλέφωνο είναι απόλυτα ικανοποιητική.
  3. Πράγματι χρησιμοποιώ TTS οπότε αυτός πρέπει να είναι και ο λόγος που "βαραίνει" το πρόγραμμα. Θα αρκεστώ στο NDrive που έτσι κι αλλιώς νομίζω ότι συνεργάζεται πιό καλά με τέτοια μηχανάκια (πιό λιτή οθόνη).
  4. Θα ήθελα να μάθω άν αντιμετωπίζει κανείς το παρακάτω : κατά την διάρκεια λειτουργίας του GPS με το Primo δεν μπορεί να χρησιμοποιθεί το τηλέφωνο (κολλάει) ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει όταν χρησιμοποιώ το NDrive. Ευχαριστώ
  5. Φιλε Suncayflyer καλη χρονια!

    Απ'οτι διαβασα εχεις αγορασει το εξης pna

    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110295897607&ssPageName=ADME:B:BCA:US:1123

    Αναφερεις οτι δεν ειναι κλειδωμενο και οτι περνας οποιοδηποτε προγραμμα θελεις.Εστειλα μηνυμα στον πωλητη του eBay και απαντησε οτι δεν μπορω να κανω load αλλα προγραμματα.

    Τελικα τι ισχυει?

    Τι προγραμματα εχεις φορτωσει και πως?

    Xρειαστηκε να το ξεκλειδωσεις?

    Thanx

  6. Δεν είναι κλειδωμένο. Από προγράμματα περνάς ότι θέλεις. Λόγω μικρής εσωτερικής μνήμης χρησιμοποιείς SD.
  7. Φίλε jakjak, παρέλαβα την ίδια συσκευή από τον ίδιο πωλητή πριν 1 μήνα. Είναι άψογος. Παραλαβή στο σπίτι με courier (χωρίς τελωνείο) σε 7 ημέρες από την παραγγελία. Το μηχανάκι είναι super. Δουλεύει με όλα τα προγράμματα (άριστο με το igo8). Έχει οθόνη με πολύ καλά χρώματα, δυνατό μεγάφωνο και πιάνει τους δορυφόρους ταχύτατα μέσα στην πόλη. Με το desti είναι κάπως πιό αργό αλλά αυτό είναι και θέμα προγράμματος.
  8. Και το δικό μου είναι εξαιρετικό. 3.5" οθόνη με 40€ + 16€ μεταφορικά. Έχω στην ίδια SD το dest7 το Igo6 και το Igo8 και δουλεύουν όλα απροβλημάτιστα. Είμαι ευχαριστημένος από την λήψη του (όχι βέβαια σε βαριά συννεφιά) και φαίνεται αρκετά καλό από ποιότητα κατασκευής.
  9. Εννοώ τον φορτιστή που δίνει η nokia MAZI με το τηλέφωνο. Η nokia κατασκευάζει πάρα πολλούς φορτιστές. Δεν σημαίνει αυτό ότι όλοι κάνουν για την φόρτιση της συγκεκριμμένης μπαταρίας. Δεν θεωρώ απλό να έχει ο φορτιστής διαφορετικό voltage εξόδου από το απαιτούμενο. Η άγνοια της πλειοψηφίας των υπαλλήλων είναι γνωστή και δεδομένη. Σε κάθε περίπτωση αν επιμένεις να χρησιμοποιήσεις αυτόν τον φορτιστή θα σου συνιστούσα να έχεις το νου σου (όχι φόρτιση του κινητού χωρίς επίβλεψη). Στο κάτω-κάτω αυτή είναι η άποψή μου στο θέμα που ΕΣΥ έθεσες. Φιλικά
  10. Νομίζω ότι ειναι πολύ επικίνδυνο να φορτίζεις μπαταρία τεχνολογίας Lion ή Lipo με άλλον φορτιστή εκτός από αυτόν που δίνει ο κατασκευαστής. Υπάρχει περίπτωση έκρηξης της μπαταρίας (υπάρχουν αρκετά παραδείγματα στο δίκτυο). Εξάλλου η τιμή του φορτιστή είναι πολύ μικρή και επίσης ο συγκεκριμμένος φορτιστής συνοδεύει και όλα τα καινούργια ΒΤ της Nokia.
  11. Τα handsfree HS-601 (HS34W) και HS12W αναφέρονται ως συμβατά stereo bluetooth για το 6131 (http://www.kabiloo.com/images/fiches/NOKIAACCESSOIRES.pdf και http://www.meroncourt.co.uk/help/51) Πάντως το A2DP δεν υποστηρίζεται σωστά στο 6131 (mono, clicks κλπ) όπως αναφέρεται στο review http://www.mobile-review.com/review/nokia-6131-2-en.shtml
  12. Δοκίμασε εδώ : http://ncsp.forum.nokia.com/download/?asset_id=http%3A%2F%2Fsw.nokia.com%2Fid%2F445db8bf-9386-4b7c-8264-592e3b2e47ea%2FNokia_S40_TS_2_0
×
×
  • Create New...