Jump to content

stokos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stokos

  1. Κατ' αρχήν ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. Στεπάλ, κανένα πρόβλημα. Καλά έκανες. Το 806 με άρεσε και ψήνομαι και έχει βάλει σοβαρή υποψηφιότητα. Βέβαια (και στο σερφάρισμα που κάνω στο φόρουμ) έχω συναντήσει κάποιες άγνωστες λέξεις, όπως ρουτ, λάουντσερ κλπ και κάπου μπερδεύομαι για το τι πρέπει να κάνω αμα τη αγορά το τηλεφώνου. :) Μια ερωτησούλα: έχετε άποψη για το Lenovo P780s; Merci.
  2. Η αλήθεια είναι ότι συνήθως, πριν ρωτήσω και ανοίξω νέο θέμα, οπουδήποτε, πρώτα διαβάζω. Το πρόβλημα όμως είναι ότι τα θέματα είναι πάρα πολλά και οι σελίδες ακόμα περισσότερες, οπότε θα ποντάρω στην καλή σας διάθεση. :) Θέλω να αγοράσω κινητό για την 15χρονη κόρη μου (η οποία έχει σκαλώσει με το Elephone P2000) και έχω βάλει στο μάτι μερικά. Παρακάτω παραθέτω links από το everbuing: http://www.everbuying.com/product604469.html (αυτό με άρεσε ιδιαίτερα) http://www.everbuying.com/product567180.html http://www.everbuying.com/product577675.html?i=00005_1835 Τα λινκς είναι από το συγκεκριμένο σάιτ, επειδή έχω μηδαμινή εμπειρία και γνώσεις από άλλα και επειδή με .... τρόμαξαν οι 511 σελίδες του τόπικ με τα κινέζικα μαγαζιά. Στο λίγο σερφάρισμα που έριξα, είδα καλά λόγια και γι αυτό: http://www.antelife.com/coolpad-f1-wcdma-version-mtk6592-octa-core-1-7ghz-5-0inch-ips-ogs-hd-gorilla-glass-screen-2gb-8gb-5-0mp-13-0mp-camera-gsm-smartphone-silver.html Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και άλλα αντίστοιχα οπότε μην κολάτε στα λινκς που έβαλα. Συνοπτικά, τα ζητούμενα για το κινητό είναι να είναι οκταπύρηνο, να έχει 2gb ram, αδιάφορη rom καθώς τα microsd έχουν ξεφτιλιστεί, να γυροφέρνει τις 5 ίντσες με μίνιμουμ ανάλυση τα 720p, να έχει μουλτιτάτς 5 σημείων, Android Kit Kat 4.4, αξιοπρεπή μπαταρία και φυσικά όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοπιστία. Όλα τα παραπάνω, αν γίνεται, σε κόστος κάτω των 170e. Βέβαια, δεν θα τα βάψω μαύρα αν κάνω την δουλειά μου και με 100. Το ταβάνι πάντως είναι αυτό. Αν γίνεται να έχει και κρύσταλλο γορίλα ή καμιά επώνυμη κάμερα (αν δεν κάνω λάθος, κάποια κινέζικα έχουν sony) .... :D Αν έχει και εγγύηση θα ανοίξω ντομ περινιόν. Προσπάθησα να είμαι όσο πιο συγκεκριμένος γίνεται. :( Ίσως ζητάω πολλά, ίσως όχι. Η αλήθεια είναι ότι είμαι κάποιας ... ηλικίας και τα σμάρτφονς δεν είναι το πεδίο μου. Από την άλλη, έχω ψιλοχαθεί καθώς οι επιλογές στα κινητά είναι πάρα πολλές και στα μαγαζιά ακόμα περισσότερες. Κατόπιν edit, να συμπληρώσω ότι η αγορά ΔΕΝ θα γίνει με paypal αλλά πιθανότατα με πιστωτική. Όπως είπα και στην αρχή, όποιος έχει διάθεση, βοηθάει να επιλέξω κινητό και κατάστημα. Από και πέρα, καλή καρδιά. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  3. Την καλημέρα μου. Χωρίς να είμαι σίγουρος αν γράφω στην σωστή κατηγορία και χωρίς να κουράσω, θα ήθελα, αν ξέρει κάποιος, να μάθω ποια είναι τα κινητά για σκληρή χρήση, που κυκλοφορούν αυτήν την στιγμή στην αγορά ή θα κυκλοφορίσουν στο άμεσο μέλλον. Είμαι κάτοχος ME45 & M65, ξέρω επίσης τα ME & M 75, το 5140, το αναμενόμενο 5500 και .... αυτά. Αν ξέρετε κάτι περισσότερο γράψτε. Ευχαριστώ. PS Πόσο κάνει μια μπαταρία απο ME75 ;;
×
×
  • Create New...