Jump to content

paad_56

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by paad_56

  1. ΟΤΕ κατεβάζει τους διακόπτες της TelePassport Από: fatsimare - Δημοσιεύτηκε: 19.7.2006 Εκτύπωση άρθρου Στείλτο σε έναν φίλο To 80% των κυκλωμάτων της TelePassport είχε διακόψει μέχρι χθες νωρίς το βράδυ ο ΟΤΕ, καθώς η εταιρεία-παρά τις ρητές εντολές της ΕΕΤΤ- συνεχίζει να μην καταβάλει τα ποσά που του οφείλει. Χθες το απόγευμα, η διοίκηση της ΤΡ πέρασε από διαδικασία ακρόασης στην Ολομέλεια της ΕΕΤΤ, καθώς δεν έχει πληρώσει χρέη προς τον ΟΤΕ, ύψους περί τα 5 εκατ. ευρώ, έναντι των οφειλών της. Σημειώνεται ότι, η Επιτροπή είχε δώσει τελεσίγραφο στην διοίκηση της TP να καταβάλλει το συγκεκριμένο ποσό έως το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, κάτι που, όμως, δεν έκανε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι, κατά τη διαδικασία της χθεσινής ακρόασης η Ολομέλεια της Επιτροπής δεν έλαβε καμία απόφαση για θέμα, γεγονός που σημαίνει ότι, ο ΟΤΕ αποφασίζει το τι ακριβώς θα πράξει. Δηλαδή, είτε να διαπραγματευθεί και πάλι το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών, είτε να προχωρήσει σε ολική διακοπή των κυκλωμάτων που παρέχει στην εταιρεία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι, από την πλευρά του ΟΤΕ εκκρεμεί αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΤΡ, καθώς η διοίκηση της τελευταίας, παρά τις συνεχής εντολές και προειδοποιήσεις της ΕΕΤΤ, δεν συμμορφώνεται και εξακολουθεί να μην καταβάλει τα ποσά που του οφείλει. Πηγή: (imerisia.gr) --------------------------------------------------------------------------------
  2. δεν εχω ακομα απαντηση απο την ΕΕΤΤ, μολις την εχω θα την βαλω αμεσως
  3. οχι δεν είναι καμια απο αυτες που αναφερθηκαν ειναι αλλη
  4. ποια είναι η 'κομπίνα΄' υπαρχουν κλήσεις που αρχίζουν για παραδειγμα 10.6.2006 και ώρα εναρξης12.30 με διαρκεια 20λεπτα και η αμεσως επόμενη κλήση ειναι στις 12.33 και αυτες οι κλήσεις ειναι παρα πολες μεσα σε ενα μήνα.και δεν αφορουν καταναλωση μόνο ενος μήνα αλλα πολλους. οταν πήρα τηλεφωνο να ρωτησω γιατι συμβαινει αυτο μου είπαν οτι ΘΑ το ψαξουν και θα μου απαντησουν. απο τοτε πέρασαν 8μηνες και ακόμα περιμενω απαντηση. ξαναπήρα τηλεφωνο ξανα η ιδια απαντηση. τι έκανα; 1) διεκοψα την συνδεση μαζι τους 2) εστειλα καταγγελία στην ΕΕΤΤ 3) σε φίλους που τους ειχα συστησει την εταιρια και ειχαν γίνει συνδρομητες της εγινε το ιδιο και οπως είναι φυσικο διεκοψαν και αυτοι. η ΕΕΤΤ στον κανονισμο της το λεει καθαρα. στην αναλυση πρεπει να ειναι ο καλουμενος αριθμος ημερομηνια ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ διαρκεια χρεωση http://www.eett.gr ΔΕΝ σας αποκαλύπτω ακομα το ονομα της εταιριας, περιμενω την απαντηση της ΕΕΤΤ και μετα. απλως δείτε και τις δικες σας αναλύσεις μηπως το ιδιο κανουν και αλλες εταιριες. και βεβαίως αν ειναι αληθεια ολο αυτο το σκηνικο ειναι μεγαλη κομπινα. για σκεφτειτε οτι μια τηλεφωνικη εταιρια εχει χιλιαδες πελατες αν τους κλεβει χρηματα με τετοιο τρόπο χρεωσης τοτε μιλαμε για πολλα λεφτα. εμενα μου κανει εντυπωση οτι τοσους μήνες ΔΕΝ βρηκαν απαντηση και οταν τους πήρα τηλεφωνο οτι θα διακόψω δεν εκαναν καμια προσπαθεια να μου αλλαξουν γνωμη, αντιθετα μάλον ανακουφιστικαν. να σας πω οτι στην επομενη αναλυση λογαριασμου μετα το τηλεφωνημα μου ΟΛΑ ηταν μια χαρα στον δικο μου λογαριασμο ΟΧΙ ομως και στους λογαριασμους των φιλων μου οι οποιοι δεν ειχαν διαμαρτυθει ακομα. μολις παρω την απαντηση απο την ΕΕΤΤ θα σας γραψω ποια εταιρια ειναι γιατι πριν δεν εχω ορεξη να με τρεχουν και σε τιποτα δικαστηρια.
  5. εχεις δικαιο σε αυτα που γραφεις, η γραμμη μου ομως είναι PSTN
  6. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: μια απιστευτη κομπινα ανακαλυψα κανοντας ενα απλο ελεγχο στην αναλυση του λογαριασμου μου. ΔΕΝ θα σας αποκαλύψω την εταιρια ακόμα, θελω ομως να κανετε και εσεις ελεγχο στις αναλύσεις των λογαριασμων σας, μηπως το κάνουν και αλλες εταιριες. ΔΕΙΤΕ: ημερομηνια, ωρα εναρξης της κλήσης, ΔΙΑΡΚΕΙΑ και ωρα εναρξης της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΚΛΗΣΗΣ (την ιδια μέρα) θα τα πούμε πολύ σύντομα.
  7. δες εδω. http://www.eurotelsat.gr εχει κατεβει το site για να γινει καλύτερο, αλλα εχουν τηλεφωνα και μπορουν να σου δώσουν οποια πληροφορία χρειαζεσαι.
×
×
  • Create New...