Jump to content

yositosi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

yositosi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά μια βοήθεια γιατί θα τρελαθώ με αυτό το τηλέφωνο. Το έκανα pair με το ηχοσύστημα αυτοκινήτου (εργοστασιακό ηχοσύστημα) και ενώ για 2 μέρες δούλευε κανονικά, όπου δηλαδή συνδεόταν αυτόματα, και όταν χτυπούσε διακοπτόταν η μουσική του ηχοσυστήματος... γυρνούσε σε bluetooth handsfree mode, και με το πέρας της κλήσης η μουσική επανερχόταν στο ηχοσύστημα. Τώρα ξαφνικά με το που γίνεται το pairing δεν λειτουργεί το ραδιο του αυτοκινήτου. Πεισματικά όταν γυρνάω τον ήχο στο αμάξι μου βγάζει ρύθμιση ήχου αλλά με εικονίδιο τηλεφώνου. Από ότι κατάλαβα είναι κολλημένο να το βλέπει κάτι σαν A2DP και γίνεται όλο το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου στην πράξη σαν ηχείο/ακουστικά (και μόνο αυτό) του Nokia!! Στο αυτοκίνητο έχει λίγες επιλογές για το τηλέφωνο και εκεί απενεργοποίησα την επιλογή "ηχείου" και το άφησα μόνο να συνδέεται σαν τηλέφωνο. Παρόλα αυτά το Nokia μου βγάζει ένα εικονίδιο ακουστικών δίπλα στο σύμβολο του bluetooth και φυσικά παραμένει το πρόβλημα με το που κάνουν pairing. Εκανα unpair και εκ νέου pair. Εκανα επίσης android συσκευής pairing με το αυτοκίνητο για να αποκλείσω το θέμα κολλήματος του ηχοσυστήματος (εκεί όλα οκ). Εψαξα στις ρυθμίσεις του Nokia και το μόνο που βρήκα ήταν στην επιλογή "συσκευές" να βλέπει σαν "ακουστικά" το ηχοσύστημα, χωρίς όμως καμία επιλογή να διαγράψω αυτή την συσκευή "ακουστικά" ή γενικά να παραμετροποιήσω κάτι παραπάνω. Εχει κανείς καμία ιδέα τι ρύθμιση μπορεί να παίζει να είναι γιατι είμαι έτοιμος να το σπάσω;;; Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε βοήθεια.
  2. Και φυσικά είχες δίκιο..... τελικά τώρα μου τα βγάζει 2400kb ακριβώς!!!! Αντε να δούμε... σε λίγο θα το βγάλω και σκληρό δίσκο!!!
  3. Και πάλι λάθος.... :wacko: Το σύνολο στο Τ630 είναι τελικά 2349kb.... :alien:
  4. Φίλε μου συγχώρεσε με... :o τα μπέρδεψα λίγο τα νούμερα... Στο Τ630, το σύνολο μου βγάζει 2335kb (non-live). Μάλλον μεγαλύτερο firmware!! Το απόγευμα θα δω και στο Ζ600 που είναι Live τι ακριβώς παίζει!
  5. Φίλε μου βάτραχε δεν συμφωνώ μαζί σου για το θέμα της μνήμης!!! Στο Ζ600 με όλα τα χαζά της Voda βγαλμένα (εικόνες.. κτλ.) η μνήμη στο Ζ600 έφτασε στα 1900 περίπου kilobytes. Στο Τ630 (ίδια μνήμη) που έιναι ξεκλείδωτο... όταν έβγαλα ότι επιτρέπεται να βγεί... η μνήμη έφτασε τα 1850 αν θυμάμαι καλά. Πάνω κάτω ίδια είναι σε μνήμη (νομίζω ότι το Live τρώει ελαφρά λιγότερη!). Πάντως non-live και 2.4 Mb είναι ΑΔΥΝΑΤΟ. Μπορεί να είναι τόση η μνήμη αρχικά (χωρίς firmware και software).
  6. Φίλε μου για τα ερωτήματα σου: 1) Η οθόνη είναι σαφώς ανώτερη του Τ610 μιας και βλέπεις ένα και το ίδιο από οποιαδήποτε γωνία 2) Το σήμα του είναι ΟΚ (τουλάχιστον εγώ δεν έχω προβλήματα / Vodafone δίκτυο) 3) Τα μενού δεν κολλάνε καθόλου έχοντας πολύ καλή κίνηση 4) Λόγω ύπαρξης του Quickshare... η διαχείρηση του μεγέθους των φωτογραφιών παραμένει ως είχε. 5) Δυστυχώς το βήμα στο χτύπημα του κουδουνίσματος παραμένει όπως και στο Τ610 λόγω της ύπαρξης ενός και μόνο μεγαφώνου (προς αποφυγή κουφαμαρας όπως λέει η Ericsson).... Φίλε μου τα έχω και τα 3 (Τ610, Τ630, Ζ600).. και μου άρεσε πιο πολύ το Ζ600. Πιστεύω ότι αξίζει να το περιμένεις non-live! Πάντως προσωπική άποψη είναι ότι κανένα από τα 2 δεν διακαιολογεί σε έναν ήδη χρήστη του Τ610 αντικατάσταση του. ΝΑΙ βελτιώσεις υπάρχουν... αλλά όχι τόσο δραματικές! Ούτως η άλλως να μην παραβλέπουμε ότι το Τ610 θεωρείται ήδη αστέρι.. οπότε τα περιθώρια βελτίωσης του καλού είναι μικρά (δεδομένου του ότι δεν υπάρχουν νέες βασικές λειτουργίες!)
  7. Παιδιά όσοι ενδιαφέρεστε για Ζ600 περιμένετε λίγο και πάρτε το ξεκλείδωτο... Ακόμα και αν βγαίνει 20-30€ παραπάνω αξίζει τον κόπο μιας και θα τα δώσετε αργότερα για ξεκλείδωμα (και θα χάσετε και την εγγύηση!!!). Ειλικρινά σας μιλάω δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξενέρα από τα ξεπλυμένα εικονίδια της Voda, το σηματάκι της που βρίσκεται "κρυμένο" στο κάτω άκρο της οθόνης (δεν βγαίνει βέβαια ούτε με ασετόν... και ούτε με ξύσιμο μιας και το έβαλαν μέσα από το πλαίσιο της οθόνης!!), καθώς και το εικονίδιο του πλήκτρου Internet που δείχνει το σήμα της Voda! Το ρημάδι είναι μαρκαρισμένο παντού! Αυτός είναι και ό λόγος που Δευτέρα το αγόρασα και μέσα σε μια εβδομάδα πήρα το Τ630. Για το θέμα της οθόνης... τα χρώματα και η καθαρότητα του Ζ600 είναι σαφώς ανώτερα από του Τ630. Το θέμα όμως είναι ότι το Τ630 από όποια γωνία και να το δεις είναι ΤΟ ΙΔΙΟ!!! Αντιθέτως, αν και δεν είναι στα χάλια του Τ610, το Ζ600 είναι αστέρι μόνο όταν το κοιτάς ευθεία! Από δεξιά είναι καλούτσικο... ενώ από αριστερά ψιλοδισδιάκριτο! Για το παιδί που ρώτησε για game upload... η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια με αυτή στα Τ610 και Τ630. Τέλος για τις διαστάσεις του Ζ600 είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο σε μήκος πάχος και πλάτος με το Sharp GX10 (αλλά χωρίς την κεραία του!). Το έβαλα δίπλα δίπλα και το είδα! :blink:
  8. Λοιπόν έχουμε και λέμε.... στο Γερμανό (Αλ. Παπαναστασίου Θεσσαλονίκη) πήρα το Τ630 με 153€ (χρέωση πιστωτικής) στο Vodafone120. Οι εντυπώσεις μου μέτριες και μακράν από τα threads που έχω διαβάσει στο forum!! Πριν πέσετε να με φάτε εξηγώ. Πριν από 3 εβδομάδες αγόρασα συσκευή Τ610 (non-live) για την κοπέλα μου, την προηγούμενη Δευτέρα πήρα με σύνδεση το Z600 για εμένα (είναι Live), και χθές πήρα το Τ630 (non-live) πάλι για εμένα (το Z600 έγινε πάσα στον αδερφό μου). Επομένως πιστεύω ότι έχω πλήρη άποψη επί των νέων μοντέλων. Για το θέμα οθόνη: το Τ610 έχει TFT, to Z600 έχει TFD, και το T630 TFT. Απο διαστάσεις, του Τ630 είναι ελαφρά μεγαλύτερη από του Τ610, ενώ το Ζ600 έχει την μεγαλύτερη από όλες!!! Στα χρώματα, το Ζ600 δίνει τα ρέστα του, ενώ αντιθέτως στο Τ630 εμφανίζονται κάποιες μικρές "πιτσιλιές" στην οθόνη (σαν μικρές κουκίδες που προκαλούν θολότητα!!). Στο φως της ημέρας κάτω από ήλιο η οθόνη του Ζ600 φαίνεται, για το Τ630 δεν ξέρω ακόμα γιατί σήμερα είχε συννεφιά. Κάμερα: Μια από τα ίδια και στα 3, αλλά στο Ζ600 η απεικόνιση στο κινητό είναι η καλύτερη (ελέω καθαρότερης οθονίτσας). Μνήμη: 2ΜΒ και στα 3. Συνδεσιμότητα: Για το ΜΑ-620 δεν υπάρχει ακόμα manager T630 και ΔΕΝ κάνει αυτός του Τ610!!!! Λειτουργικό: Τ610 R3C, Ζ600 R2B, Τ630 R4B Αυτονομία: το Τ610 και το Τ630 είναι στα ίδια. Το Ζ600 κρατάει παραπάνω μιας και στο standby έχει κλειστή την οθόνη του και δουλεύει μόνο η μικρή εξωτερική (T630 770ma, Z600 780ma). Σταθερότητα: Μέχρι τώρα κανένα εκ των 3 κινητών δεν έβγαλε κανένα κόλλημα Κουδούνισμα: Το Ζ600 έχει το δυνατότερο χτύπημα χάρη στο ανεξάρτητο πίσω ηχείο. Το κακό όμως είναι ότι αν είναι ξαπλωμένο (σύνηθες) σε κάποιο τραπέζι, τότε ό ήχος ψιλοχάνεται. Στο Τ630 όπως και στο Τ610 υπάρχει μόνο ένα ηχείο οπότε το εκνευριστικό βήμα στο κουδούνισμα παραμένει και εδώ!!! Πλήκτρα: Τα πλήκτρα του Τ630 είναι σαφώς καλύτερα από του Τ610 μιας και είναι μεγαλύτερα και μαλακότερα! Από την άλλη πάλι το Ζ600 δίνει ρέστα μιας και έχει πολύ μαλακά και μεγάλα πλήκτρα που είναι πιο αραιά τοποθετημένα. Επίσης στο Ζ600 η χρήση σταυρού αντι του joystick είναι σαφώς πιο ακριβής και άνετη (προσωπική άποψη). Ποιότητα: Το Ζ600 είναι εξ'ολοκλήρου πλαστικό αλλά πολύ στιβαρό αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις! Το Τ630 σε αντίθεση με το Τ610 δεν έχει καθόλου αλουμίνιο (αν και το πλαστικά είναι πολύ καλά και η αίσθηση είναι αυτή του στιβαρού!). Σημείωση ότι το Τ630 είναι βαρύτερο του Τ610. Προέλευση: T610 made in China, T630 made in China, Z600 made in France Συμπέρασμα: Θεωρώ το Ζ600 κορυφή έναντι των άλλων 2 μιας και είναι το μόνο πραγματικά νέο τηλέφωνο, ενώ το Τ630 είναι μια απλή βελτίωση του Τ610. Το μόνο που μπορεί να χαλάσει κάποιους είναι το αυξημένο πάχος του. Το μέγα κακό είναι ότι το Ζ600 είναι Live με αποτέλεσμα να χάνει πολλά με τα κ@#λομενού της Vodafone. Επομένως πιστεύω ότι από τα 3 αξίζει κάποιος να περιμένει να βγεί το Ζ600 non-live. Τιμολογιακά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το Τ630 είναι ακριβότερο του Ζ600!!!
  9. Φίλε μου πως να ηρεμήσω??? Η κοπέλα μου έχει το Τ610 και όσο βλέπω τα τόσο ωραία εικονίδια του... τόσο τρελαίνομαι με τις Live ανοησίες στο Ζ600 μου! :cry: Όσο και αν κλάφτηκα στην SE εδώ... ήταν ανένδοτοι. Το θεωρούν παραποίηση συσκευής... και δεν μου αλλάζουν το ρημάδι το λογισμικό! Από την άλλη... το θέμα δεν είναι να βρω απλά μια πόλη με μαγαζί που να το κάνει. Αντε και το έκανα... αν μετά πάθει κάτι που το πάω?? Η αντιπροσωπεία δεν το ακουμπάει... οπότε η όλη δουλειά πρέπει να γίνει Θεσσαλονίκη ώστε να μπορώ να έχω service (έστω και χωρίς εγγύηση)
  10. Ρε παιδειά δεν ξέρει κανένας που μπορώ να απαλάξω το Ζ600 από το Vodafone Live μενού στη Θεσσαλονίκη????? Please help γιατί όσο βλέπω αυτά τα ελεεινά εικονίδια... τόσο μου έρχεται να το σπάσω :mad:
  11. Παίδες, μήπως γνωρίζει κανένας που μπορώ να κάνω uninstall το Live menu στο Ζ600 στη Θεσσαλονίκη??? Please... αν κάποιος γνωρίζει ας με ενημερώσει... γιατί είναι αμαρτία να βλέπεις αυτά τα άθλια εικονίδια!!!
×
×
  • Create New...