Jump to content

vespa_250

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by vespa_250

  1. Παιδια καλησπερα,μετα απο ενα μπερδεμα με το desire απο play247 μου στελνουν τελικα αλλο την τριτη με την νεα οθονη slsd και μου ειπαν οτι δεν εχει ελληνικο μενου ισχυει αυτο η και αυτοι δεν ξερουν..........................ευχαριστω.
  2. Δες στην πρώτη σελίδα πως μπορείς να το επαναφέρεις σύμφωνα με τις οδηγίες του Θάνου.

    Αν και προσωπικά αφού μιλάμε για καινούρια συσκευή και unrooted θα σου πρότεινα να την πας πίσω και να ζητήσεις αντικατάσταση λόγω DOA.

     

    Εκανα οτι λεει ο θανος αλλα μου βγαζει σφαλμα 131 μαλλον ειναι παραεισαγωγης και πρεπει να βρω αλλο οδηγο αλλα που να τον βρω δεν ξερω,μηπως ξερει κανενας να μου πει.....ευχαριστω.

  3. Δες στην πρώτη σελίδα πως μπορείς να το επαναφέρεις σύμφωνα με τις οδηγίες του Θάνου.

    Αν και προσωπικά αφού μιλάμε για καινούρια συσκευή και unrooted θα σου πρότεινα να την πας πίσω και να ζητήσεις αντικατάσταση λόγω DOA.

     

    Ευχαριστω πολυ φιλε μου............................

  4. Παιδια καλησπερα,πηρα και εγω σημερα το desire σημερα,το ανοιξα,βαζω την καρτα μου,το ανοιγω,και λεω δεν κανω και την αναβαθμιση στη 2.2 και την κανωωωωω...........ανοιγει το κινητο και μου βγαζει your system is not responding και δεν ενεργοποιητε με τιποτα, παιδια s.o.s...................................Σας ευχαριστω.
  5. Καλησπέρα παιδια! Σκάλιζα το κινητό και πάτησα "ενημέρωση τώρα" και μου λέει υπαρχει αναβάθμιση αλλά πρέπει να την κάνω μέσω υπολογιστή (είχα συνδεθεί με wifi)! Το συνδέω ακολουθώ τη διαδικασία που έλεγε και το μόνο που είδα ήταν η μπαταρία από το 75% να πέφτει κάτω από 5% μετά την αναβάθμιση! Γιατί όλο αυτό;

     

     

    Αξίζει να κάνω root για τις λίγες ημέρες που έμειναν μέχρι να βγει η 2.1 ;

     

    Φιλε μου καλησπερα,και εγω την εκανα και ψαχνω να δω τη εκανε αυτη η αναβαθμιση τελικα............................................

  6. Μαλλον θα σε ψαχνουνε :lol: . Λογικα πρεπει να σε ειδοποιησουν υποθετω δεν βαζω το χερι μου στη φωτια παντως...

     

    Ευχαριστω παντως.................πιστευω να με βρουνε.

  7. Παιδια καλημερα.....Εγω εστειλα κανονικα την φορμα για το bumber αλλα ξεχασα να βαλω αριθμο στη διευθυνση αλλα εχω γραψει τηλεφωνο και email κανονικα,θα το λαβω η θα με ψαχνουνε?
  8. Γεια σας παιδια,μια ερωτηση σχετικα με την 4.0.2 αλλαζει κατι τι ακριβως διορθωνει ξερει κανεις?Ευχαριστω...........
  9. Παιδια καλησπερα.Πηρα σημερα και εγω το galaxy τρομερο αλλα εχω ενα θεμα.......εβαλα ελληνικο μενου κανονικα αλλα ελληνικο πληκτρολογιο δεν βρισκω τι γινεται μηπως πρεπει να ρυθμισω κατι....................Ευχαριστω....
  10. Παιδια καλημερα και χρονια πολλα σε ολους,μια ερωτηση ρε παληκαρια εχω ν97 μινι και windows 7 και δεν μπορω να συγχρονισω με τιποτα το bluetooth,ξερετε κατι?Μου βγαζει οτι δεν μπορει να διαβασει την συσκευη.Ευχαριστω..............
  11. Παιδια καλημερα πηρα το 6700 matt steel απο μαγαζι με ελληνικα κανονικα αλλα εχει την 7.60 μεσα και προσπαθω να βαλω την 7.90 αλλα μου βγαζει οτι εχω την τελευταια τι εγινε εξαφανιστηκε................................................Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...