Jump to content

fm169

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

fm169's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, Παιδιά ευχαριστώ για τις ιδέες! Τελικά έπαιξε. Αυτό που εκανα ηταν να απενεργοποιήσω το Auto στπν τύπο δικτύου στις ρυθμίσεις τηλεφώνου (εχει Auto, gsm, wcdma) και να επιλέξω GSM. Στις επιλογές ρύθμισης συνδεσης ακολούθησα τις οδηγίες του τηλεφώνου μας δηλ. "εγκατάσταση νεου Modem" , επιλογή "αρ. κινητού τηλεφώνου", εβαλα αριθμό τηλ. και ονομα και Password του απομακρυσμένου Modem και τσεκάρισα την νέα σύνδεση ως ενεργή. Ετρεξα ενα VNC viewer για PPC , εδωσα IP του καλούμενου server στο VNC και αυτόματα πήρε κλήθηκε ο Modem και συνδέθηκα σε ενα απομακρυσμένο δίκτυο απο υπολογιστές οπου κάνεις πλήρη διαχείριση τους σαν να είσαι εκεί. Οσοι θελήσουν περισσότερη βοήθεια παρακαλώ να ζητήσουν.
  2. Γεια σας.Προσπαθώ να συνδεθώ μέσω Vodafone ενεργής υπηρεσίας data σε ενα απομακρυσμένο δίκτυο καλώντας ενα τηλ.αριθμό modem. Χρησιμοποιώ το vnc viewer για ppc. Εχω στήσει μια νεα σύνδεση modem στις ρυθμισεις συνδέσεων εχω γράψει τον τηλ.αριθμό +password του modem που καλώ και κάνω χρήση της επιλογης Τηλ.αριθμός κινητού. Δίνω την IP του απομακρυσμένου server και password στο vnc viewer, ξεκινά να κάνει την σύνδεση, γίνεται η κλήση και εμφανίζεται το μήνυμα οτι για αγνωστο λόγο η σύνδεση δεν είναι εφικτή και unable to connect to host. Απο το τηλέφωνο του κινητού καλώντας το απομακρυσμένο modem απαντά κανονικά σαν modem. Τι φταίει ? Στις ρυθμίσεις στον τύπο γραμμής εχουμε επιλογές για πρωτόκολα και διαφανής και μη διαφανής γραμμή. Τι βάζουμε? Μπορεί κανείς να βοηθήσει?
  3. Γειά σε ολους.Παρακολουθώ το forum κάτι μήνες και ειναι πολυ ενδιαφέρον.Μπράβο σε ολους και κυρίως σε αυτούς απο την εταιρεία που φτιάχνουν τους χάρτες. Εχω το ΜΙΟ Α710 με PN και ενα parrot 3200 bluetooth carkit.Πώς μπορώ να ακούω τις φωνητικές οδηγίες του Destinator PN από τα ηχεία του ήχοσυστήματος αυτοκινήτου , οπως γίνεται με την λειτουργία του ΜΙΟ ως τηλεφώνου. Υπάρχει καμμία λύση ? Ευχαριστώ και καλή συνέχεια. Κανά νέο με την εκδοση 6?;)
×
×
  • Create New...